Storing en onderhoud

T-Mobile gaat verder als Odido. Heb je last van een internet- of tv-storing? Bekijk de storingspagina van Odido voor meer informatie.

Storingspagina Odido

Werkzaamheden aan het netwerk

Om sneller internet en betere tv te kunnen bieden, zijn werkzaamheden aan het netwerk nodig. Grote werkzaamheden vermelden we in de Community. Kleine storingen vind je terug in Mijn Odido. Is er geen internet- of tv-storing bekend? Probeer dan je modem te herstarten of kijk hieronder voor meer tips.

Heb je problemen met je wifi of tv?

Hulp bij internetproblemen T-Mobile Thuis

Internet en Wifi

Lees hier wat je kan doen wanneer je internet of wifi traag is.

Tips internet en wifi

Tip bij Interactieve TV T-Mobile TV

Odido TV

Lees hier wat je kan doen wanneer je tv-problemen hebt.

Tv probleem oplossen

Veelgestelde vragen

  • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als T-Mobile. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je bent gewend van T-Mobile.

  • T-Mobile gaat verder als Odido. Heb je last van een internet- of tv-storing? Bekijk de storingspagina van Odido voor meer informatie.

    Storingspagina Odido
  • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij.

  • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij T-Mobile. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 mobiele Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd 1 bij je past.

  • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde . Ook blijven de T-Mobile Shops open, dat zijn vanaf nu Odido Shops. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij.

  • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?