Het netwerk van T-Mobile is het meest bekroonde 4G-netwerk van Nederland.
Met trots presenteren wij: 5G van T-Mobile! Nu met landelijke dekking.

Dekkingskaart

Internetsnelheid

Internetsnelheid

Op de dekkingskaart zie je tijdens het inzoomen zeshoekjes verschijnen. Als je een zeshoek ziet, betekent dat de mobiele internetsnelheid van ons netwerk op die locatie is getest door één of meerdere T-Mobile klanten. Als je de zwarte pijl versleept naar een zeshoek zie je aan de linkerkant, onder de postcode, hoeveel tests er zijn uitgevoerd en wat de gemiddelde- en maximale snelheid was. Zo krijg je alvast een goed beeld van de internetsnelheid die je kunt verwachten.

 • Bekijk de snelheden per provincie in Nederland

  Provincie Download (Mbps)*
  Drenthe 85.0 Mbps
  Flevoland 77.7 Mbps
  Friesland 92.7 Mbps
  Gelderland 89.6 Mbps
  Groningen 84.1 Mbps
  Limburg 93.2 Mbps
  Noord-Brabant 93.8 Mbps
  Noord-Holland 77.8 Mbps
  Overijssel 95.6 Mbps
  Utrecht 86.4 Mbps
  Zuid-Holland 82.5 Mbps
  Zeeland 82.9 Mbps

  *Deze snelheden zijn gemeten met Ookla Speedtest in de periode van maart 2020 t/m mei 2020. De snelheden zijn het gemiddelde van alle testresultaten.

Meer over ons netwerk

Ons netwerk

Het netwerk van T-Mobile is het meest bekroonde 4G-netwerk van Nederland. En nu presenteren wij: 5G van T-Mobile! Daarmee blijf jij verbonden met de mogelijkheden van nu en van straks.

Storing en werkzaamheden

We verbeteren continu de kwaliteit en stabiliteit van ons netwerk. Heb je momenteel verminderd bereik? Misschien is er een storing of zijn er geplande werkzaamheden bij jou in de buurt.

Dekking in het buitenland

In het buitenland maak je gebruik van een lokaal 2G, 3G of 4G-netwerk. Je toestel zoekt zelf de best mogelijke verbinding.

eenvoudig overstappen naar T-Mobile

Zit jij nu nog bij een andere provider en ben je van plan om over te stappen naar T-Mobile? Wij helpen je hier graag mee! Je nummer kun je natuurlijk gewoon meenemen. 

Veelgestelde vragen

 • Wanneer is het 5G-netwerk van T-Mobile landelijk dekkend?

  T-Mobile biedt vanaf nu landelijk 5G-dekking. Dit betekent dat 90% van alle inwoners van Nederland woont in het 5G-dekkingsgebied van T-Mobile.

  Meer over ons 5G-netwerk
 • Heb ik in het buitenland ook 5G-dekking?

  Als 5G-netwerken actief worden over de grens, gaan we met buitenlandse providers in gesprek over samenwerking. Tot deze afspraken gaan gelden, maak je gewoon gebruik van 4G of 3G, afhankelijk van de dekking op de plaats van bestemming en de huidige afspraken. Waar je ook bent, je toestel zal zelf de best beschikbare verbinding zoeken.

 • Hoe weet ik of er werkzaamheden zijn?

  Benieuwd wanneer we in jouw regio werken aan een beter netwerk? Vul dan in de dekkingskaart je adresgegevens in. Op deze manier kan je zien of er op dit moment, of in de toekomst, werkzaamheden gepland staan voor jouw adres. T-Mobile maakt onderscheid tussen twee verschillende werkzaamheden:

  • Verstoringen naar aanleiding van werkzaamheden
  • Storingen

  Bij iedere werkzaamheid laten wij je weten wat je kan verwachten tijdens deze werkzaamheden. Er wordt hierbij onderscheid gemaakt tussen 2G, 3G en 4G. Dit houdt in dat met een impact van 2G, het kan voorkomen dat je tijdelijk geen gesprekken kan voeren. De impact van 3G heeft invloed op gesprekken voeren en op het internet. Zijn we met 4G bezig, dan heeft dit alleen invloed op je internet.

  Bij geplande werkzaamheden, proberen we het zo aangenaam mogelijk voor je te maken. Zo zorgen we ervoor dat je op een andere zendmast wordt overgezet. Dit houdt in dat de impact voor jou zo beperkt mogelijk blijft. We zorgen ervoor dat je zo goed mogelijk kan blijven bellen en internetten.