Het meest bekroonde mobiele netwerk. Al vijf keer eerder het best geteste netwerk van Nederland.

Dekkingskaart

Internetsnelheid

Internetsnelheid

Op de dekkingskaart zie je tijdens het inzoomen zeshoekjes verschijnen. Als je een zeshoek ziet, betekent dat de mobiele internetsnelheid van ons netwerk op die locatie is getest door één of meerdere T-Mobile klanten. Als je de zwarte pijl versleept naar een zeshoek zie je aan de linkerkant, onder de postcode, hoeveel tests er zijn uitgevoerd en wat de gemiddelde- en maximale snelheid was. Zo krijg je alvast een goed beeld van de internetsnelheid die je kunt verwachten.

 • Provincie Download (Mbps)*
  Drenthe 85.0 Mbps
  Flevoland 77.7 Mbps
  Friesland 92.7 Mbps
  Gelderland 89.6 Mbps
  Groningen 84.1 Mbps
  Limburg 93.2 Mbps
  Noord-Brabant 93.8 Mbps
  Noord-Holland 77.8 Mbps
  Overijssel 95.6 Mbps
  Utrecht 86.4 Mbps
  Zuid-Holland 82.5 Mbps
  Zeeland 82.9 Mbps

  *Deze snelheden zijn gemeten met Ookla Speedtest in de periode van maart 2020 t/m mei 2020. De snelheden zijn het gemiddelde van alle testresultaten.

Meer over ons netwerk

Het meest bekroonde mobiele netwerk

Ons mobiele netwerk is door testautoriteit umlaut eerder al vijf keer uitgeroepen tot ‘Best geteste mobiele netwerk van Nederland’. En onlangs nog tot ‘Uitmuntend mobiel netwerk’.

Storing en werkzaamheden

We verbeteren continu de kwaliteit en stabiliteit van ons netwerk. Heb je momenteel verminderd bereik? Misschien is er een storing of zijn er geplande werkzaamheden bij jou in de buurt.

Dekking in het buitenland

In het buitenland maak je gebruik van een lokaal 2G, 3G of 4G-netwerk. Je toestel zoekt zelf de best mogelijke verbinding.

Eenvoudig overstappen
naar T-Mobile

Zit jij nu nog bij een andere provider en ben je van plan om over te stappen naar T-Mobile? Wij helpen je hier graag mee! Je nummer kun je natuurlijk gewoon meenemen. 

Veelgestelde vragen

 • T-Mobile biedt vanaf nu landelijk 5G-dekking. Dit betekent dat 90% van alle inwoners van Nederland woont in het 5G-dekkingsgebied van T-Mobile.

  Meer over ons 5G-netwerk
 • Over de grens biedt T-Mobile in verschillende landen 5G-roaming aan. 5G-roaming betekent dat je met een 5G-abonnement mobiel kan internetten op een 5G-netwerk in deze landen. De meeste leveranciers van 5G-telefoons ondersteunen T-Mobile 5G-roaming al voor deze landen. Ga je naar het buitenland en wil je weten of we al afspraken hebben met lokale providers? Kijk dan op onze dekkingspagina. Meer landen volgen spoedig.

  In landen waar nog geen 5G beschikbaar is, of waar jouw 5G-telefoon nog geen 5G-roaming ondersteunt, maak je gebruik van het 4G- of 3G-netwerk voor mobiel internet. Waar je ook bent, je toestel zoekt zelf steeds de best beschikbare verbinding.

 • Benieuwd wanneer we in jouw regio werken aan een beter netwerk? Vul dan je adres in op de dekkingskaart. Zo zie je of en wanneer er werkzaamheden gepland staan voor jouw adres. T-Mobile maakt onderscheid tussen twee verschillende werkzaamheden:

  • Verstoringen door werkzaamheden
  • Storingen

  We houden je altijd op de hoogte van wat je kunt verwachten tijdens werkzaamheden. Hierbij maken we onderscheid tussen 3G, 4G en 5G. Zijn er werkzaamheden aan het 3G-netwerk? Dan heeft dat invloed op het internet en bellen. Werkzaamheden aan 4G en 5G hebben alleen invloed op je internet. 

  Bij geplande werkzaamheden proberen we de overlast zo klein mogelijk te houden. Dit doen we bijvoorbeeld door je te verplaatsen naar een andere zendmast. Zo kun je blijven bellen en internetten zonder al te veel problemen.