Simlock verwijderen

Gratis je simlock verwijderen 12 maanden na aanschaf toestel


Heeft je telefoon een simlock? Dan kun je de unlockcode aanvragen via deze pagina.

Door een simlock kun je het toestel alleen gebruiken met een simkaart van de telecomaanbieder waarbij het toestel is gekocht. Sinds 2010 verkoopt T-Mobile geen toestellen met een simlock meer. Test het zelf: plaats een simkaart van een andere telecomaanbieder in je toestel. Wordt de simkaart door je toestel geaccepteerd, dan heeft je toestel geen simlock. Heeft je toestel wel een simlock? Vraag dan gratis de unlockcode op. Vul hieronder het IMEI-nummer van je toestel in. Het IMEI-nummer kun je vinden door op je toestel *#06# in te toetsen.


Veelgestelde vragen

Heeft mijn telefoon een simlock?

Je kunt testen of je telefoon een simlock heeft. Dit doe je door een simkaart van een ander netwerk dan T-Mobile in je toestel te gebruiken. Heeft je toestel een simlock? Dan kun je deze simkaart niet gebruiken.

Moet ik betalen voor een simunlock?

Op nieuwe toestellen staat geen simlock meer. Het verwijderen van een simlock van een toestel ouder dan 1 jaar is altijd gratis.

Ik krijg geen code te zien. Wat nu?

Controleer eerst je IMEI-nummer nog een keer. Krijg je met het gecontroleerde IMEI-nummer opnieuw geen simunlockcode te zien? Neem dan contact op met T-Mobile Klantenservice.