PrePaid Bundels

Internetten, bellen en sms'en tegen de laagste tarieven

Internetten, bellen en sms'en tegen de laagste tarieven
Wil je optimaal gebruik maken van je PrePaid? Activeer dan nu een of meerdere bundels om zorgeloos te kunnen bellen, internetten en sms'en. Ga je op vakantie naar het buitenland? Activeer dan onze Buitenlandbundel om zorgeloos je vakantie door te komen.

Actie t/m 30 september 2016

  • Sms Bundel: van 500 sms’jes naar Onbeperkt sms’en voor € 4,95
  • Bellen Bundel: 50 + 50 minuten extra € 4,95
  • Internet Bundels: 200 MB + 100 MB extra voor € 4,95, 1000 MB + 250 MB extra voor € 9,95
    of 1500 MB + 500 MB extra voor € 14,95
PrePaid, maar dan meteen goed

Internetbundels

Zorgeloos internetten voor een vast bedrag per maand.

Bellen bundel

Zorgeloos bellen voor een vast bedrag per maand.

Sms-bundel

Zorgeloos sms'en voor een vast bedrag per maand.


PrePaid in het buitenland

Ga je naar het buitenland?

Ga je naar het buitenland? Maak dan gebruik van onze buitenlandbundels. Zo voorkom je onverwachte kosten. Daarnaast ben je met deze bundels veel voordeliger uit.

Tijdelijk internet in het buitenland

Tijdelijk internet in het buitenland? Je maakt nooit meer onverwachte internetkosten met Travel & Surf.

PrePaid bellen in de EU

PrePaid-klanten bellen voordelig met de Vakantie EU-bundel. Ga vandaag nog zorgeloos op vakantie.


Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen om te profiteren van de nieuwe bundelvolumes

Heb je op dit moment een herhalende sms-, bellen- en/of internetbundel actief en wil je zeker zijn dat je bij de eerste volgende verlening de juiste volume krijgt? Sms dan naam bundel UIT naar 4000. De bundel blijft dan gewoon geldig tot en met de einddatum. Op het moment dat je huidige bundel is verlopen, stuur je een sms met naam bundel AAN naar 4000. Vanaf dat moment krijg je de bundel met de nieuwe volumes.

Hoe betaal ik een PrePaid bundel?

De bundel betaal je rechtstreeks met je PrePaid tegoed. Van het PrePaid tegoed dat je krijgt van T-Mobile kun je geen bundels activeren.

Mijn bundel is op voor het eind van de periode. Hoe koop ik een nieuwe bundel?

Als je bundel op is voor het eind van de periode, kun je een nieuwe bundel kopen via sms of My T-Mobile. De vorige bundel wordt niet verlengd en de nieuwe bundel is opnieuw 30 dagen geldig en wordt dan automatisch verlengd.

Na 30 dagen wordt mijn bundel niet automatisch verlengd. Hoe kan dit?

Het kan zijn dat je niet voldoende PrePaid tegoed hebt om je bundel te verlengen. De bundel stopt dan automatisch. Als je weer voldoende tegoed hebt, kun je zelf opnieuw een bundel aanschaffen. De vorige bundel wordt niet verlengd.

Kan ik verschillende bundels tegelijk geactiveerd hebben?

PrePaid bundels van de drie verschillende soorten (bellen, sms en internet) kun je tegelijk activeren. Zo kun je bijvoorbeeld een bellen bundel en een internet maand bundel activeren. Het is níet mogelijk om verschillende internetbundels met elkaar te combineren.

Waar kan ik mijn gekochte bundel voor gebruiken?

Een gekocht Prepaid bundel is alleen geldig binnen Nederland (tenzij anders vermeldt). Voor de Sms- en Bellenbundels geldt tevens dat service, premium nummers, bellen & sms’en in en naar het buitenland zijn uitgesloten.


Haal meer uit je PrePaid

Heb jij al My T-Mobile?

Heb jij al een My T-Mobile account? Met de My T-Mobile app, die je gratis kunt downloaden, kan je eenvoudig zien hoeveel beltegoed je nog hebt. Daarnaast kan je snel via de app opwaarderen, bundels aanschaffen en meerdere accounts tegelijk bekijken.

Stap over naar een abonnement

Heb je liever een abonnement in plaats van PrePaid? Ga dan voor een voordelig Sim Only abonnement. Je hebt deze al vanaf € 4,50 per maand. Liever een abonnement met toestel? Kies dan voor een Stel Samen & Stel Bij abonnement met toestel.

T-Mobile Samen

Als PrePaid-klant kun je ook genieten van extra voordeel. Met T-Mobile Samen kun je onbeperkt gratis bellen naar anderen in een groep. Een groep kan alleen gestart worden door een T-Mobile abonnee, maar je kunt wel toegevoegd worden aan deze groep.

Meer voordeel met T-Mobile Samen