Black Friday
Bij T-Mobile

De Black Friday Deals zijn weer afgelopen. Houd deze pagina volgend jaar weer in de gaten voor de nieuwste Black Friday Deals. Klik op onderstaande knop voor onze actuele aanbiedingen 

Black Friday

Black Friday bij T-Mobile

Black Friday start volgend jaar op vrijdag 25 november 2022. Vanaf dan vind je hier weer super scherpe Black Friday aanbiedingen op smartphones, mobiele abonnementen en T-Mobile Thuis abonnementen.

Wat is Black Friday?

Black Friday, Cyber Monday en Cyber Week zijn allemaal in Amerika ontstaan. Black Friday is de eerste vrijdag na Thanksgiving, één van dé feestdagen in de Verenigde Staten, en dat is de dag waarop veel Amerikanen starten met inkopen doen voor Kerstmis. Cyber Monday is de daaropvolgende maandag en Cyber Week is de gehele week na Black Friday. Inmiddels is deze periode vol spectaculaire aanbiedingen overgewaaid naar Nederland en daar pluk jij als consument de vruchten van. Dit jaar valt Black Friday officieel op 26 november 2021. Bij T-Mobile doen we niet alleen mee met Black Friday. Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor super interessante GOGOGO DEALS!

Veelgestelde vragen over Black Friday

  • Black Friday is altijd op de eerste vrijdag na Thanksgiving. Dit jaar valt Black Friday officieel op 26 november 2021.

  • Black Friday is op 26 november, maar bij T-Mobile kan je vanaf maandag 22 november je Black Friday deal te bemachtigen.

  • Ja, bij T-Mobile kies je altijd het abonnement dat bij je past. De enige voorwaarde voor de Black Friday deal is dat je een 2-jarig abonnement dient te kiezen. Het abonnement stel je vervolgens zelf samen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het aantal GB’s en belminuten.

  • Naast Black Friday hebben we natuurlijk ook nog de GOGOGO DEALS voor je.

  • Jazeker. T-Mobile geeft je langer de kans om een Black Friday deal te scoren. Op Cyber Monday sluiten we de Black Friday week vol voordeel af.