Black Friday
Black Friday

Black Friday Deals

Het was Black Friday bij T-Mobile. Je hebt tot en met zondag 9 december de tijd om je aankoop te registeren op de Black Friday actiepagina.

De telefoons

De cadeaus

Sony bluetooth headphone

Sony bluetooth headphone

UE bluetooth speaker

UE bluetooth speaker

Hoe werkt het?

Stap 1

Koop een Black Friday-deal

Koop in de periode van vrijdag 23 tot en met maandag 26 november een van bovenstaande telefoons in combinatie met een abonnement.

Stap 2

Registreer je aankoop

Registreer je aankoop op de Black Friday-actiepagina.

Stap 3

Kies je cadeau en klaar!

Kies je cadeau: een Sony bluetooth headphone of een UE bluetooth speaker (Let op: op = op!). De aanvraag wordt nu verwerkt. Is hij goedgekeurd, dan krijg je je cadeau vanzelf thuis gestuurd!

Wat is Black Friday?

Steeds meer mensen raken bekend met de term Black Friday, of Zwarte Vrijdag op z’n Nederlands. Maar wat is Black Friday nou eigenlijk en wanneer is het? Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving, een dag waarop veel Amerikanen traditiegetrouw beginnen met hun kerstinkopen. De eerste maandag na Black Friday wordt Cyber Monday genoemd en is het startsein voor alle webshops om hun producten met gigantische kortingen aan te bieden. Maar why limit Black Friday en Cyber Monday tot alleen de Verenigde Staten? Gelukkig worden Black Friday en Cyber Monday ook steeds populairder in Nederland en spelen veel winkels en webshops hier op in. Perfect voor jou! Want jij profiteert 4 dagen op rij van hoge kortingen en super deals!