Black Friday
24 november 2023
Black Friday Deals

Black Friday bij T-Mobile

Helaas is Black Friday weer voorbij. Maar wees niet getreurd: op vrijdag 24 november 2023 is het weer Black Friday en heeft T-Mobile de beste deals voor superscherpe prijzen!

Google Nest Cam Wired
Hoe kan ik claimen?

Heb je een abonnement voor thuis afgesloten? Of heb je een van de deelnemende Black Friday actie toestellen besteld? Je claimt je Google Nest Cam Wired gemakkelijk op de bijbehorende promotiepagina. Klik op een van de onderstaande knoppen om op de juiste promotiepagina te komen. Volg vervolgens de stappen op de pagina.

De actie loopt van 21 november t/m 28 november 2022. Het claimen van de gratis Google Nest Cam Wired kan t/m 12 december 2022.
Kijk op t-mobile.nl/voorwaarden voor de actievoorwaarden.

Google Nest Cam Wired

Google Nest Cam Wired Wat maakt de Nest Cam zo geweldig?

Extra veiligheid

Met de Google Nest Cam Wired verzeker je jezelf van extra veiligheid in je huis. De camera filmt 24 uur per dag wat er gebeurt, wat je kunt bekijken in de Google Home-app.

Slimme camera

De Nest Cam is een "slimme" camera. Het kan namelijk dankzij ingebouwde intelligentie het verschil herkennen tussen een persoon en een huisdier en geeft je een melding in de Google Home-app bij relevante activiteit.

Privacy voorop

Je privacy is heel belangrijk. Daarom staat dit bij de Google Nest Cam voorop. Met verificatie in 2 stappen en versleutelde video helpen Nest-Cam-huisbeveiligingscamera's je privacy te beschermen.

FAQ Veelgestelde vragen over Black Friday

 • Nadat je een bestelling voor een abonnement voor thuis hebt geplaatst, claim je eenvoudig je cadeau via onderstaande stappen:

  Deze promotie loopt van 21 november t/m 28 november 2022. Het claimen van de Google Nest Cam Wired is mogelijk t/m 12 december 2022.

  Heb je vragen over deze actie? Neem dan per mail contact op met 10XCREW: t-mobile@activationboxx.com

  Voor mobiel:
  Nadat je een van de deelnemende Black Friday actie toestellen hebt besteld, claim je eenvoudig je Google Nest Cam Wired via onderstaande stappen:

  Deze promotie loopt van 21 november t/m 28 november 2022. Het claimen van de Google Nest Cam Wired is mogelijk t/m 12 december 2022.

  Heb je vragen over deze actie? Neem dan per mail contact op met 10XCREW: t-mobile@activationboxx.com

 • Black Friday is altijd op de eerste vrijdag na Thanksgiving. Deze keer valt Black Friday officieel op 24 november 2023.

 • Jazeker. T-Mobile geeft je langer de kans om een Black Friday deal te scoren. Op Cyber Monday sluiten we de Black Friday week vol voordeel af.

.

Stel je vraag

Online vind je het snelst een antwoord. Niet gevonden? Bekijk dan de contactmogelijkheden.

.

Persoonlijk advies

Voor persoonlijk advies en toestelinruil en het direct ophalen van je nieuwe toestel. 

.

Download My T-Mobile App

Check je mobiel verbruik, facturen en abonnement instellingen.