De Black Friday Deals zijn weer afgelopen

iPhone 11 besteld tijdens Black Friday maar nog niet ontvangen?

Maak je niet druk. We zorgen ervoor dat je alsnog je aankoop kan registeren zodra je je nieuwe iPhone hebt ontvangen. Je krijgt dan alsnog een Sony headphone of Ultimate Ears BOOM speaker.

Black Friday Deals

Helaas zijn de Black Friday Deals bij T-Mobile weer afgelopen. Kijk op de GO GO GO Deals pagina voor de scherpste aanbiedingen. 

Kies voor een Sony Headphone of Ultimate Ears BOOM 3

Tijdens de Black Friday Deals geven we je niet alleen een leuke korting op je nieuwe telefoon en abonnement maar krijg je ook nog een tof cadeau. Koop een van de GO GO GO Black Friday Deals en krijg een Ultimate Ears BOOM 3 Bluetooth Speaker of Sony WH-CH700N wireless headphone t.w.v. €149. Daarnaast krijg je nu ook gratis aansluiten t.w.v. €25

Sony Bluetooth Headphone

Sony bluetooth headphone

UE Bluetooth Speaker

UE bluetooth speaker

Hoe werkt het?

Stap 1

Koop een Black Friday-deal

Koop in de periode van maandag 25 november tot en met maandag 2 december een van bovenstaande telefoons in combinatie met een 2-jarig abonnement.

Stap 2

Registreer je aankoop

Registreer je aankoop op de Black Friday-actiepagina. Geldt alleen op 2-jarige abonnementen. 

Stap 3

Kies je cadeau en klaar!

Kies je cadeau: een Sony bluetooth headphone of een UE bluetooth speaker (Let op: op = op!). De aanvraag wordt nu verwerkt. Is hij goedgekeurd, dan krijg je je cadeau vanzelf thuis gestuurd!

Black Friday Smartphone Deals

Bekijk hier alle Black Friday Deals. Of klik direct op een van onderstaande linkjes om te bestellen.

iPhone 11, Samsung Galaxy 10, Samsung Galaxy S10+, Huawei P30 Pro, Sony Xperia 5, OPPO Reno 2, OnePlus 7T Pro

Internet en TV
Nu verlengd: De eerste 6 maanden € 30 per maand*

GO GO GO Deals
Ook voor ondernemers

Wat is Black Friday?

Steeds meer mensen raken bekend met de term Black Friday, of Zwarte Vrijdag op z’n Nederlands. Maar wat is Black Friday nou eigenlijk en wanneer is het? Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving, een dag waarop veel Amerikanen traditiegetrouw beginnen met hun kerstinkopen. De eerste maandag na Black Friday wordt Cyber Monday genoemd en is het startsein voor alle webshops om hun producten met gigantische kortingen aan te bieden. Maar why limit Black Friday en Cyber Monday tot alleen de Verenigde Staten? Gelukkig worden Black Friday en Cyber Monday ook steeds populairder in Nederland en spelen veel winkels en webshops hier op in. Perfect voor jou! Want jij profiteert 4 dagen op rij van hoge kortingen en super deals!