Grip op je mobiele kosten

Want het leven is al duur genoeg

We zijn verbonden aan onze mobiele telefoon. En onze telefoon is verbonden met de rest van de wereld. Bijna altijd online, bellen, sms’en, muziek luisteren, tv-series streamen… Soms zou je bijna vergeten dat je zelf een hele hoop kunt doen om hier kosten op te besparen.

Diensten blokkeren

Blokkades om kosten te voorkomen

Als je bepaalde mogelijkheden sowieso niet wilt gebruiken, kun je ze eenvoudig blokkeren op My T‑Mobile. Zo weet je zeker dat je hiervoor niet per ongeluk kosten maakt.

Je kunt zelf blokkades plaatsen voor bijvoorbeeld:

  • Internetten in het buitenland
  • Bellen naar 0900-nummers
  • Ontvangen en gebruiken van sms-diensten
  • Betalen van apps (in Google Play Store) via je T-Mobile factuur

Stel een blokkade in

Slimme tips om je kosten in de hand te houden

Verbruikstatus

Verbruikstatus bijhouden

Volg je verbruikstatus op My T-Mobile of in de My T-Mobile app. Als je overige kosten hebt gemaakt, kun je hier ook zien waar die dan vandaan komen. En je kunt zien hoeveel dagen het nog duurt voor je je nieuwe tegoed ontvangt.

Bundels aanpassen

Bundels aanpassen

Pas je bundels aan als je er even wat minder gebruik van maakt. Met een Go abonnement kun je altijd je bundels aanpassen, zowel omhoog als naar beneden. Aanpassen kan één keer per maand, en een aanpassing gaat meteen in!

In-app aankopen

In-app aankopen blokkeren

Wil je bijvoorbeeld je kinderen met een gerust hart spelletjes laten spelen op je telefoon? Blokkeer dan de mogelijkheid om in-app aankopen te doen. Je kunt dit doen in de instellingen van je smartphone. Op veiliginternetten.nl vind je per telefoonmerk een instructievideo om dit in te stellen.

Beheers je internetkosten

Extra kosten op je factuur voorkomen?

Als je niet verrast wilt worden door extra kosten op je factuur, zijn er een paar eenvoudige instellingen en blokkades.

  • Je kunt op My T-Mobile sms-diensten, app-aankopen via je T-Mobile factuur en gesprekken naar 0900-nummers blokkeren. 
  • Ook kun je in de My T-Mobile app een extra account toevoegen. Zo kun je het bel- en internetgedrag van bijvoorbeeld je kinderen in de gaten wilt houden.
  • En voor extra korting op je factuur, maak je eenvoudig een T-Mobile Samen groep aan.

De meeste informatie hierover heb je hierboven al kunnen lezen. Maar wil je het allemaal nog eens uitgelegd krijgen? Check dan de video!