Je maakt graag gebruik van het internet. Je surft, opent links, bankiert via je mobiele telefoon en klikt wel eens (per ongeluk) op een advertentie. En hoe nauwkeurig je ook bent, het internet brengt ook risico’s met zich mee. Vaak zelfs zonder dat je dit zelf door hebt.

Extra Veilig Online

bankieren en betalen

Veilig online bankieren en betalen

phishing

Beveiliging tegen phishing aanvallen

virussen

Bescherming tegen virussen en malware

bescherming

Bescherming tegen aanvallen van hackers

Veilig surfen op je smartphone en tablet

Extra Veilig Online is een vorm van antivirussoftware, maar dan in ons mobiele netwerk. Onveilig dataverkeer van websites en apps wordt direct geblokkeerd. Er vindt een controle plaats op een zogenaamde ‘zwarte lijst’ met onveilige websites en/of er mogelijke schadelijke software wordt gebruikt.

online bedreigingen

Bescherming tegen online bedreigingen

Je hoeft geen professional te zijn om veilig te kunnen surfen of apps te gebruiken. Wij zorgen voor bescherming tegen phishing, chantage trojans, virussen en andere bedreigingen. Ook als je in het buitenland via ons netwerk internet gebruikt.

bescherm-alle-apparaten

Eén oplossing voor al je apparaten

Of je nu een smartphone of tablet, Apple iOS, Android of Windows Phone wilt beschermen, Extra Veilig Online beschermt al je mobiele apparaten. Als je jouw tablet gebruikt met een persoonlijke hotspot van jouw smartphone, dan werkt Extra Veilig Online ook op je tablet.

prestatie apparaat

Optimale prestatie van je mobiele apparaten

Wij bieden realtime beveiliging zonder afbreuk te doen aan de internetsnelheid, de prestaties of de levensduur van de batterij van je smartphone en tablet.

Hoe werkt Extra Veilig Online?

netwerk

Wanneer ben ik beschermd?

De beveiliging is actief als je verbonden bent met het T-Mobile netwerk.

herkennen

Herkennen we onveilig online verkeer?

Dan kom je automatisch op onze veilige website uit, vóórdat je schade oploopt.

vertrouwen

Doorgaan op de geblokkeerde website?

Dan kun je kiezen of je ondanks de dreiging aan de onzekere kant wilt doorgaan of niet.

smartphone apps

Gebruik je apps?

Dan houden we daar ook regelmatig onveilig internetverkeer tegen, zonder dat jij dat merkt.

Hoe koop ik Extra Veilig Online?

Stap 1

My T-Mobile

Log in op My T-Mobile.

Stap 3

Voeg de bundel toe

Voeg Extra Veilig Online toe aan je abonnement, al vanaf € 1,49 per maand.

Stap 4

Je bent nu beschermd!

Je krijgt een sms ter bevestiging zodra de bundel actief is.

Veelgestelde vragen over Extra Veilig Online

 • Werkt Extra Veilig Online ook op wifi?

  Vooralsnog niet. Extra Veilig Online werkt alleen als je op het mobiele netwerk van T-Mobile zit. Dit zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt internetten wanneer je op ons mobiele netwerk zit en wie wil er dan nog op zoek naar een wifi-spot?

 • Werkt Extra Veilig Online op alle abonnementen en PrePaid?

  • Extra Veilig Online is beschikbaar voor alle abonnementen die beschikken over een databundel.
  • Extra Veilig Online werkt niet voor PrePaid.
 • Maakt het voor Extra Veilig Online nog uit of ik een iPhone of een Android-telefoon heb?

  Extra Veilig Online is een netwerkdienst en is onafhankelijk van welke telefoon je hebt. Zowel met een iPhone als met een Android of andere smartphone telefoon kun je op een onveilige website terecht komen of kunnen apps onveilig dataverkeer veroorzaken. Met Extra Veilig Online ben je hier zowel op je smartphone tegen beschermd.

 • Wat gebeurt er als ik na een melding van Extra Veilig Online toch per ongeluk een onveilige website bezoek of een onveilige app download?

  Wanneer je bewust kiest om toch door te gaan naar de onveilige website dan vormt dit niet direct een gevaar, maar moet je je wel bewust zijn van mogelijke fraude. Bij het downloaden van een virus of onveilige app via het T-Mobile netwerk, wordt deze automatisch geblokkeerd. Je krijgt dan een bericht via een sms.

 • Is het 2G, 3G, 4G-netwerk van T-Mobile dan niet al veilig?

  Het mobiele netwerk van T-Mobile is al zeer veilig, maar uiteindelijk gaat het erom wat jij op het internet doet: welke websites je bezoekt en welke apps je downloadt. En omdat je nooit helemaal zeker weet of een link, website of app wel veilig is, biedt Extra Veilig Online je die extra check.

 • Welke garantie heb ik met Extra Veilig Online?

  We doen er alles aan om je zoveel mogelijk preventief te beschermen, maar 100% garantie kunnen wij niet geven. Deze dienst is een hulp om je extra te beveiligen, maar mocht je toch pech hebben en een virus hebben gekregen, dan kun je altijd onze Klantenservice benaderen. Zij kunnen je adviseren om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

 • Kan T-Mobile zien welke sites ik bezoek en welke apps ik download? Wat doet T-Mobile met die informatie?

  Met Extra Veilig Online wordt je dataverkeer gecontroleerd op onveilige websites en kwaadwillende software in bijvoorbeeld apps. Als het systeem iets verkeerds herkent, krijg je hiervan een melding in je browser of per sms. T-Mobile slaat informatie hierover niet op. T-Mobile gebruikt de controle van het dataverkeer niet voor andere zaken. Alleen om je te waarschuwen bij onveilig verkeer.