Mobiel internet voor tablet of laptop

Snel en voordelig internetten dankzij T-Mobile mobiel internet

Met de opkomst van mobiel internet ben je altijd en overal verbonden. Je hebt toegang tot een draadloos netwerk met al jouw mobiele apparaten die een actieve simkaart hebben. Je kunt niet alleen met je mobiele telefoon of smartphone gebruik maken van mobiel internet, maar ook met je tablet of laptop. Bij T-Mobile kun je genieten van mobiel internet met een landelijke 4G-dekking. Dit betekent dat je overal in Nederland gebruik kan maken van supersnel internet!

Ben je toe aan een nieuw abonnement met telefoon? Kies dan uit 1 GB, 5 GB of 10 GB mobiel internet. Neem Go Unlimited als je onbeperkt wilt internetten in Nederland. Heb je al een telefoon? Ga dan voor een Sim Only. Liever geen abonnement? Ook met onze PrePaid kun je voordelig internetten.

Altijd en overal zorgeloos online kunnen zijn? Neem dan een mobiel internet abonnement voor je laptop of voor je tablet. Je bent altijd verzekerd van een hoge internetsnelheid, ongeacht de bundel die je kiest. Zo ben je ook met onze Sim Only abonnementen voorzien van 4G-internet. En dat zónder extra kosten voor gebruik van het snelle 4G-netwerk. Wil je alleen 4G-internet voor thuis? Dan is 4G voor Thuis iets voor jou.

 


 

Alle tablets

tablets

Sim Only voor je tablet

tablet internet