Unlimited en Unlimited Plus
de 5G-ready abonnementen van Nederland

5G van T-Mobile

Je bent 5G-ready met Unlimited van T-Mobile: hét 5G-ready abonnement van Nederland. Wil jij meteen vanaf de start toegang hebben tot het 5G netwerk op je iPhone, Samsung of andere smartphone? Lees dan snel verder. Hieronder laten we je zien wat 5G precies is en hoe je 5G kunt gebruiken als het netwerk officieel wordt uitgerold.

Wat heb je nodig om straks 5G te kunnen gebruiken?

 1. Unlimited of Unlimited Plus-abonnement

  Om in de toekomst gebruik te maken van het 5G-netwerk van T-Mobile, heb je een 5G-ready abonnement nodig. Unlimited en Unlimited Plus zijn dat. Met Unlimited en Unlimited Plus ben je verzekerd van toegang tot het 5G-netwerk zodra dit beschikbaar is. Heb je Unlimited Plus, dan kun je bovendien onbeperkt bellen in de EU en krijg je Extra Veilig Online.

 2. 5G-telefoon

  Niet elke telefoon is geschikt voor 5G, hiervoor heb je een 5G-telefoon nodig. Gelukkig zijn er daar steeds meer van. In onze shop staat duidelijk aangegeven of een telefoon wel of niet geschikt is voor 5G.

 3. 5G-netwerk

  Je kan een 5G-ready abonnement en telefoon hebben, maar als het netwerk nog niet klaar is, dan kun je daar niet zo veel mee. We zijn hard aan het werk om het netwerk klaar te maken voor 5G zodat iedereen met een 5G-telefoon en een Unlimited of Unlimited Plus abonnement daar straks ongestoord gebruik van kan maken.

Onze 5G-ready Unlimited abonnementen

Unlimited
 • Onbeperkt internet in NL + 18GB in EU
 • Onbeperkt sms'en
 • Onbeperkt bellen (120 min. van NL naar EU)
Unlimited Plus
 • Onbeperkt internet in NL + 18GB in EU
 • Onbeperkt sms'en
 • Onbeperkt bellen (in NL en van NL naar de EU)
 • Onbeperkt bellen in de EU
 • Extra Veilig Online

*De vermelde prijs is i.c.m. een 2-jarig 5G-ready abonnement. Tijdelijk gratis aansluiten t.w.v. € 25,- en € 5,69 thuiskopieheffing voor nieuwe telefoons.

De voordelen van Unlimited Plus

Jij wilt vooroplopen en klaar zijn voor de toekomst? Plus veilig en zorgeloos internetten en bellen? Dan is het nieuwe abonnement Unlimited Plus van T-Mobile echt iets voor jou. Met dit 5G-ready abonnement heb jij straks, met een 5G-telefoon en 5G-dekking, als een van de eersten toegang tot het 5G-netwerk zodra dit beschikbaar is.

Met een Unlimited Plus abonnement krijg je:

Unlimited Plus

Onbeperkt internet, bellen en sms’en

Unlimited Plus

Extra veilig internet met Extra Veilig Online

Unlimited Plus

5G-ready: als eerste toegang tot het 5G-netwerk

Zoek je een 5G-telefoon?
Gevonden!

Wat kan er straks met 5G?

De mogelijkheden die het 5G-netwerk ons bieden zijn letterlijk eindeloos. Deze mogelijkheden maken ons leven makkelijker, leuker én veiliger. Ontwikkelaars lopen te pas en te onpas tegen de limieten van de techniek aan, maar met het realiseren van het 5G-netwerk wordt een ongekende prestatie geleverd waar we nog lang van gaan genieten. Hieronder hebben we de belangrijkste mogelijkheden en eigenschappen van het nieuwe 5G-netwerk voor je verzameld.

Mogelijkheden

Ongekende mogelijkheden

Met 5G wordt er een nieuwe wereld voor ons geopend. Augmented reality, opereren op afstand, zelfrijdende auto’s en smart cities.

Veilig

Altijd veilig

Steeds meer apparaten worden door ons aan elkaar verbonden. Kies daarom voor beveiligde data, kies voor T-Mobile.

Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

We gaan steeds meer en meer data gebruiken. Dit kan alleen via een ijzersterk, snel en betrouwbaar netwerk. Dáár gaan we dus voor.

Wat is 5G?

Het zal je niet als een verrassing in de oren klinken dat 5G de opvolger is van 4G. 4G is de vierde generatie mobiele-telecommunicatiestandaarden waarmee snelheden van 12.5 tot 125 MB/sec worden gehaald. Dit is al heel snel, maar 5G gaat hier een ongekend schepje bovenop doen en deze snelheden wegvagen als sneeuw voor de zon. Het 5G-netwerk zal theoretisch gezien namelijk maar liefst 800 GB/sec kunnen faciliteren. In de praktijk zal dit uit gaan komen op ongeveer 1 GB/sec, wat een ongelooflijke verbetering is ten opzichte van het huidige 4G-netwerk.

Lees meer

 

Wat is 5G-ready?

5G-ready is letterlijk vertaald: 5G-klaar. Zoals je weet hoort een gedegen voorbereiding bij een grote verandering en dus óók bij de komst van het nieuwe 5G-netwerk. Achter de schermen wordt hard gewerkt zodat 5G zo snel mogelijk beschikbaar is voor ons allemaal. Met een 5G-ready abonnement en smartphone zit jij sowieso op de eerste rij. Zo geniet jij als één van de eersten in Nederland van dit nieuwe netwerk.

Onze belofte: 5G van T-Mobile in 2020

Bij een grote fusie horen verwachtingen en beloftes. Na de fusie met Tele2 maakten we daarom een aantal beloftes. Een van die beloftes dat we als eerste landelijk 5G zullen lanceren en dat onze klanten dus als eerste kunnen genieten van dit nieuwe netwerk. Door de integratie van onze infrastructuren krijgen onze klanten een landelijk 5G-netwerk van wereldklasse.

Veelgestelde vragen over 5G

 • Wat is 5G-ready?

  5G-netwerken moeten nog actief worden in Nederland. Wanneer dit gebeurt is mede afhankelijk van de frequentieveiling die eraan voorafgaat. 5G-ready betekent dus letterlijk dat jij klaar bent voor het 5G-netwerk zodra dit er is (je hebt dan ook een 5G-telefoon en 5G-dekking nodig). Met 5G-ready ben jij er van verzekerd én geniet je van de primeur dat je als allereerste toegang hebt tot het allernieuwste 5G-netwerk. Met andere woorden: met T-Mobile ben jij compleet uitgerust voor de toekomst. Mooi, toch?

 • Is mijn smartphone 5G-ready?

  5G-telefoons worden pas sinds kort verkocht. In onze shop staat duidelijk aangegeven of een telefoon een 5G-telefoon is of niet. Heb je voor 2020 een telefoon gekocht, dan is deze niet geschikt voor 5G.

 • Wat kan ik met een Unlimited Plus abonnement als er nu nog geen 5G is?

  Heel veel! Je profiteert namelijk direct van:

  • Het snelste en best geteste mobiele netwerk van Nederland
  • Unlimited bellen en sms’en in Nederland, in de EU en vanuit Nederland naar de EU
  • Unlimited data in Nederland
  • 18 GB/mnd. data in de EU
  • Extra veilig internet
  • 5G-Ready* 

  *Jij bent ervan verzekerd én je geniet van de primeur dat jij als een van de eersten toegang hebt tot het allernieuwste 5G-netwerk (in Nederland) zodra dit actief is, zonder extra kosten. Je moet dan ook een 5G-telefoon en 5G-dekking hebben.

   

 • Wat kan ik straks met 5G?

  5G is de vijfde generatie draadloze mobiele netwerktechnologie en de opvolger van 4G. 5G biedt als nieuwste en verbeterde netwerktechnologie verschillende verbeteringen en ongekende mogelijkheden. Het allernieuwste 5G-netwerk wordt veel dynamischer met de mogelijkheid voor een veelvoud aan Internet of Things-verbindingen in één ruimte. Zo kan je betere dekking hebben op plekken waar veel mensen of apparaten samenkomen. De andere mogelijkheden die 5G in de toekomst biedt, zijn onvoorstelbaar. Denk bijvoorbeeld aan augmented reality en smart cities. Technologische limieten gaan verdwijnen… Daar kunnen we nu alleen nog maar van dromen. En jij kan op de eerste rij zitten. Met 5G ben je klaar voor de toekomst!

 • Waarom extra veiligheid? Is het netwerk nu niet veilig?

  Ons netwerk is absoluut veilig. Tegelijkertijd bestaan er onveilige websites en schadelijke software. Met dit nieuwe abonnement kan je kiezen voor antivirussoftware die ingebouwd is in ons mobiele netwerk. Onveilig dataverkeer van websites en apps wordt zo direct geblokkeerd. Er vindt een controle plaats op een zogenoemde ‘zwarte lijst’ met onveilige websites en of er mogelijk schadelijke software wordt gebruikt.

 • Kan ik Extra Veilig Online uitschakelen?

  Ja, dat kan. Het staat standaard aan, maar je kan het uitzetten in My T-Mobile.

 • Hoe snel wordt 5G?

  Nu worden we even technisch, maar de theoretische, geraamde en praktische snelheid van een mobiel netwerk is afhankelijk van veel factoren. Je netwerkervaring op 5G zal beter worden.

 • Wanneer is het 5G-netwerk landelijk dekkend?

  T-Mobile ligt op schema om als eerste in Nederland een landelijk dekkend 5G-netwerk uit te rollen, zoals we dat hebben beloofd voorafgaand aan de fusie met Tele2. En door de integratie van de twee infrastructuren geniet jij straks van een landelijk 5G-netwerk van wereldklasse. Mooi voorbeeld van samen sterk dus!

 • Heb ik in het buitenland ook 5G?

  Wanneer 5G-netwerken actief worden over de grens, gaan we met buitenlandse providers in gesprek over samenwerking. Totdat deze afspraken gaan gelden maak je gewoon gebruik van 4G of 3G, afhankelijk van de dekking op de plaats van bestemming en de huidige afspraken.