Unlimited Plus
het 5G-ready Unlimited abonnement van Nederland

5G bij T-Mobile

Je bent 5G-ready met Unlimited Plus van T-Mobile: hét 5G-ready Unlimited abonnement van Nederland. Met toegang tot het 5G-netwerk zodra dit beschikbaar is. En o.a. Unlimited bellen en sms’en in Nederland, in de EU en vanuit Nederland naar de EU, én extra veilig Unlimited internet.

Wat heb je nodig om straks 5G te kunnen gebruiken?

 1. Unlimited Plus-abonnement

  Om in de toekomst gebruik te maken van het 5G-netwerk van T-Mobile, heb je een 5G-ready abonnement nodig. Unlimited Plus is dat abonnement. Heb je Unlimited Plus, dan ben je verzekerd van toegang tot het 5G-netwerk zodra dit beschikbaar is.

 2. 5G-telefoon

  Niet elke telefoon is geschikt voor 5G, hiervoor heb je een 5G-telefoon nodig. Gelukkig zijn er daar steeds meer van. In onze shop staat duidelijk aangegeven of een telefoon wel of niet geschikt is voor 5G.

 3. 5G-netwerk

  Je kan een 5G-ready abonnement en telefoon hebben, maar als het netwerk nog niet klaar is, dan kun je daar niet zo veel mee. We zijn hard aan het werk om het netwerk klaar te maken voor 5G zodat iedereen met een 5G-telefoon en een Unlimited Plus abonnement daar straks ongestoord gebruik van kan maken.

De voordelen van Unlimited Plus

Jij wilt vooroplopen en klaar zijn voor de toekomst? Plus veilig en zorgeloos internetten en bellen? Dan is het nieuwe abonnement Unlimited Plus van T-Mobile echt iets voor jou. Met dit 5G-ready abonnement heb jij straks, met een 5G-telefoon en 5G-dekking, als een van de eersten toegang tot het 5G-netwerk zodra dit beschikbaar is.

Met een Unlimited Plus abonnement krijg je:

Unlimited Plus

Onbeperkt internet, bellen en sms’en

Unlimited Plus

Extra veilig internet met Extra Veilig Online

Unlimited Plus

5G-ready: als eerste toegang tot het 5G-netwerk

Zoek je een 5G-telefoon?
Gevonden!

Over 5G

5G is de vijfde generatie draadloze mobiele netwerktechnologie en de opvolger van 4G. Het nieuwe 5G-netwerk wordt veel dynamischer met de mogelijkheid voor een veelvoud aan Internet of Things-verbindingen in één ruimte. Zo kan je betere dekking hebben op plekken waar veel mensen of apparaten samenkomen. De andere mogelijkheden die 5G in de toekomst biedt, zijn onvoorstelbaar. Denk bijvoorbeeld aan augmented reality en smart cities. Technologische limieten gaan verdwijnen… Daar kunnen we nu alleen nog maar van dromen. En jij kan op de eerste rij zitten!

Wat kan er straks met 5G?

De mogelijkheden die 5G straks te bieden heeft, zijn eindeloos. Mogelijkheden die ons leven makkelijker, veiliger en leuker maken. Met 5G breken we straks technologische limieten waar we ons nu nog geen voorstelling van kunnen maken.

Mogelijkheden

Ongekende mogelijkheden

Augmented reality, opereren op afstand, zelfrijdende auto’s, smart cities. 5G opent een compleet nieuwe wereld.

Veilig

Altijd veilig

Als steeds meer apparaten met elkaar verbonden zijn, wil je wel optimale beveiliging voor je data. Daarom kies je voor T-Mobile.

Klaar voor morgen

Klaar voor morgen

In de toekomst gaan we meer en meer data gebruiken. Dat kan alleen via een ijzersterk en betrouwbaar netwerk. Daar gaan we dus voor.

Wat is 5G-ready?

Om toegang tot 5G te krijgen heb je een 5G-telefoon, een 5G-ready abonnement en dekking op een 5G-netwerk nodig. Omdat 5G-netwerken in Nederland nog actief moeten worden, betekent 5G-ready dat je met een 5G-telefoon én een 5G-ready abonnement, 5G kunt gebruiken zodra het 5G-netwerk van T-Mobile in jouw regio actief wordt.

Onze belofte: 5G van T-Mobile in 2020

In de aanloop naar de fusie met Tele2 maakten we een aantal beloftes. Een van die beloftes was dat we als eerste landelijk 5G zullen lanceren. Door de integratie van onze infrastructuren krijgen onze klanten een landelijk 5G netwerk van wereldklasse.

Veelgestelde vragen over 5G

 • Wat is 5G-ready?

  5G-netwerken moeten nog actief worden in Nederland. Wanneer dit gebeurt is mede afhankelijk van de frequentieveiling die eraan voorafgaat. 5G-ready betekent dus letterlijk dat jij klaar bent voor het 5G-netwerk zodra dit er is (je hebt dan ook een 5G-telefoon en 5G-dekking nodig). Met 5G-ready ben jij er van verzekerd én geniet je van de primeur dat je als allereerste toegang hebt tot het allernieuwste 5G-netwerk. Met andere woorden: met T-Mobile ben jij compleet uitgerust voor de toekomst. Mooi, toch?

 • Is mijn smartphone 5G-ready?

  5G-telefoons worden pas sinds kort verkocht. In onze shop staat duidelijk aangegeven of een telefoon een 5G-telefoon is of niet. Heb je voor 2020 een telefoon gekocht, dan is deze niet geschikt voor 5G.

 • Wat kan ik met een Unlimited Plus abonnement als er nu nog geen 5G is?

  Heel veel! Je profiteert namelijk direct van:

  • Het snelste en best geteste mobiele netwerk van Nederland
  • Unlimited bellen en sms’en in Nederland, in de EU en vanuit Nederland naar de EU
  • Unlimited data in Nederland
  • 18 GB/mnd. data in de EU
  • Extra veilig internet
  • 5G-Ready* 

  *Jij bent ervan verzekerd én je geniet van de primeur dat jij als een van de eersten toegang hebt tot het allernieuwste 5G-netwerk (in Nederland) zodra dit actief is, zonder extra kosten. Je moet dan ook een 5G-telefoon en 5G-dekking hebben.

   

 • Wat kan ik straks met 5G?

  5G is de vijfde generatie draadloze mobiele netwerktechnologie en de opvolger van 4G. 5G biedt als nieuwste en verbeterde netwerktechnologie verschillende verbeteringen en ongekende mogelijkheden. Het allernieuwste 5G-netwerk wordt veel dynamischer met de mogelijkheid voor een veelvoud aan Internet of Things-verbindingen in één ruimte. Zo kan je betere dekking hebben op plekken waar veel mensen of apparaten samenkomen. De andere mogelijkheden die 5G in de toekomst biedt, zijn onvoorstelbaar. Denk bijvoorbeeld aan augmented reality en smart cities. Technologische limieten gaan verdwijnen… Daar kunnen we nu alleen nog maar van dromen. En jij kan op de eerste rij zitten. Met 5G ben je klaar voor de toekomst!

 • Waarom extra veiligheid? Is het netwerk nu niet veilig?

  Ons netwerk is absoluut veilig. Tegelijkertijd bestaan er onveilige websites en schadelijke software. Met dit nieuwe abonnement kan je kiezen voor antivirussoftware die ingebouwd is in ons mobiele netwerk. Onveilig dataverkeer van websites en apps wordt zo direct geblokkeerd. Er vindt een controle plaats op een zogenoemde ‘zwarte lijst’ met onveilige websites en of er mogelijk schadelijke software wordt gebruikt.

 • Kan ik Extra Veilig Online uitschakelen?

  Ja, dat kan. Het staat standaard aan, maar je kan het uitzetten in My T-Mobile.

 • Hoe snel wordt 5G?

  Nu worden we even technisch, maar de theoretische, geraamde en praktische snelheid van een mobiel netwerk is afhankelijk van veel factoren. Je netwerkervaring op 5G zal beter worden.

 • Wanneer is het 5G-netwerk landelijk dekkend?

  T-Mobile ligt op schema om als eerste in Nederland een landelijk dekkend 5G-netwerk uit te rollen, zoals we dat hebben beloofd voorafgaand aan de fusie met Tele2. En door de integratie van de twee infrastructuren geniet jij straks van een landelijk 5G-netwerk van wereldklasse. Mooi voorbeeld van samen sterk dus!

 • Waarom zit 5G alleen in Unlimited Plus?

  We hebben nu Unlimited uitgebreid naar Unimited Plus en om dit abonnement nog zorgelozer te maken, hebben we hier ook toegang tot 5G (zodra dit beschikbaar is) in gedaan.

 • Heb ik in het buitenland ook 5G?

  Wanneer 5G-netwerken actief worden over de grens, gaan we met buitenlandse providers in gesprek over samenwerking. Totdat deze afspraken gaan gelden maak je gewoon gebruik van 4G of 3G, afhankelijk van de dekking op de plaats van bestemming en de huidige afspraken.