Wat kan er straks met 5G?

De mogelijkheden die 5G straks te bieden heeft, zijn eindeloos. Mogelijkheden die ons leven makkelijker, veiliger en leuker maken. Met 5G breken we straks technologische limieten waar we ons nu nog geen voorstelling van kunnen maken.

Mogelijkheden

Ongekende mogelijkheden

Augmented reality, opereren op afstand, zelfrijdende auto’s, smart cities. 5G opent een compleet nieuwe wereld.

Veilig

Altijd veilig

Als steeds meer apparaten met elkaar verbonden zijn, wil je wel optimale beveiliging voor je data. Daarom kies je voor T-Mobile.

Klaar voor morgen

Klaar voor morgen

In de toekomst gaan we meer en meer data gebruiken. Dat kan alleen via een ijzersterk en betrouwbaar netwerk. Daar gaan we dus voor.

Wat is 5G-ready?

Om toegang tot 5G te krijgen heb je een 5G-ready toestel, een 5G-ready abonnement en dekking op een 5G-netwerk nodig. Omdat 5G-netwerken in Nederland nog actief moeten worden, betekent 5G-ready dat je met een 5G-ready toestel én een 5G-ready abonnement, 5G kunt gebruiken zodra het 5G-netwerk van T-Mobile in jouw regio actief wordt.

Den haag als eerste stad 5G-ready

Als eerste stad in Nederland heeft Den Haag een mobiel netwerk dat helemaal ingericht is voor 5G. Dat is voor T-Mobile een belangrijke eerste stap op weg naar de uitrol van een landelijk dekkend 5G-netwerk. Een mooi begin van hoe we zo snel mogelijk heel Nederland gaan voorzien van 5G! In grote steden, kleinere dorpen en landelijke gebieden.

Onze belofte: 5G van T-Mobile in 2020

In de aanloop naar de fusie met Tele2 maakten we een aantal beloftes. Een van die beloftes was dat we als eerste landelijk 5G zullen lanceren. Door de integratie van onze infrastructuren krijgen onze klanten een landelijk 5G netwerk van wereldklasse.

Veelgestelde vragen over 5G

  • Wanneer komt 5G in Nederland?

    In 2018 heeft T-Mobile beloofd om als eerste Nederlandse provider 5G te zullen gaan uitrollen. Dit gaat gebeuren in 2020. 

  • Welke smartphones zijn 5G ready?

    Momenteel zijn er in Nederland nog geen toestellen te koop die nu al 5G ready zijn. In het eerste kwartaal van 2020, zullen er wel steeds meer toestellen beschikbaar komen die wel 5G ready zijn. Uiteraard zijn die toestellen te vinden op onze website en in de shops, zodra ze in Nederland beschikbaar zijn.

  • Is mijn smartphone geschikt voor 5G?

    Op dit moment zijn er nog geen smartphones verkrijgbaar die al geschikt zijn voor 5G. Naar verwachting worden de eerste 5G toestellen in 2020 op de markt geïntroduceerd. Chipfabrikanten werken op dit moment al aan de hardware die dit mogelijk gaat maken.