5G van T-Mobile
Dit is pas het begin

5G van T-Mobile

Het netwerk van T-Mobile is het meest bekroonde 4G-netwerk van Nederland. Om klaar te zijn voor de toekomst, maken we ons netwerk 5G-ready. Zo blijf jij verbonden met de mogelijkheden van nu en van straks. En dit is pas het begin.

Wat is 5G?

5G wordt de opvolger van 4G. Het 5G-netwerk biedt je in de toekomst ongekende snelheden, eindeloze mogelijkheden en een nóg betere netwerkervaring. 5G van T-Mobile gaat je leven makkelijker, leuker en veiliger maken. Ben je er klaar voor? Wij ook!

Mogelijkheden

We bouwen een baanbrekend netwerk

Smartphones worden elke dag slimmer, we verbruiken meer en meer data, en we verbinden steeds meer apparaten met elkaar. Dat vraagt nogal wat van een netwerk. Daarom blijft T-Mobile het netwerk continu verbeteren en uitbreiden met nieuwe technologieën. Zodat ons nieuwe 5G-netwerk al die data straks moeiteloos kan verwerken.
T-Mobile zorgt dat je altijd en overal kunt blijven rekenen op een veilige en stabiele verbinding.

Veilig

Klaar voor de toekomst

Of het nu gaat om videobellen, je thermostaat bedienen of je drone besturen: met 5G breken we straks technologische limieten waar we ons nu nog geen voorstelling van kunnen maken. Er gaat een wereld voor je open. De wereld van zelfrijdende auto’s, cloud gamen op je smartphone en augmented reality in je huiskamer. 5G van T-Mobile is klaar voor deze en nog veel meer innovatieve toepassingen.

5G-ready met T-Mobile

5G-ready is letterlijk vertaald: 5G-klaar. Zoals je weet hoort een gedegen voorbereiding bij een grote verandering en dus ook bij de komst van het nieuwe 5G-netwerk. Achter de schermen wordt hard gewerkt zodat 5G zo snel mogelijk beschikbaar is voor ons allemaal. Met een 5G-ready abonnement en smartphone zit jij sowieso op de eerste rij. Zo geniet jij als een van de eersten in Nederland van ons nieuwe netwerk.

Unlimited 5G

Unlimited of Unlimited Plus

Met Unlimited en Unlimited Plus ben je helemaal klaar voor 5G! Met Unlimited Plus geniet je o.a. van onbeperkt bellen en sms'en in Nederland, in en naar de EU en heb je extra veilig Unlimited internet.

5G

5G-toestel

Voor toegang tot het 5G-netwerk heb je een toestel nodig dat geschikt is voor het nieuwe netwerk.

Bekijk 5G-telefoons

Klaar voor de toekomst

5G-netwerk

We zijn hard aan het werk om ons netwerk zo snel mogelijk klaar te maken voor 5G.

Onze 5G-ready Unlimited abonnementen

Met Unlimited en Unlimited Plus ben je helemaal 5G-ready. Zodra ons 5G-netwerk klaar is, geniet jij als een van de eersten in Nederland van ons nieuwe netwerk.

Unlimited
 • Onbeperkt internet in NL + 18GB in EU
 • Onbeperkt sms'en
 • Onbeperkt bellen in NL + 120 min. van NL naar EU
Unlimited Plus
 • Onbeperkt internet in NL + 18GB in EU
 • Onbeperkt sms'en
 • Onbeperkt bellen (in NL en van NL naar de EU)
 • Onbeperkt bellen in de EU
 • Extra Veilig Online

*De vermelde prijs is i.c.m. een 2-jarig 5G-ready abonnement exclusief € 25 aansluitkosten en € 5,69 thuiskopieheffing voor nieuwe telefoons.

5G is er ook voor ondernemers.

5G is er natuurlijk ook voor ondernemers. Sterker nog, er gaat een wereld voor ze open. Hoe dan? Laat je inspireren.

5G voor ondernemers

Veelgestelde vragen over 5G

 • Hoe snel wordt 5G?

  We zitten nu nog in de beginfase. Na activatie van 5G in ons netwerk zijn de snelheden eerst nog gelijk aan die van 4G. Maar in de komende twee jaar gaat dat veranderen. Als je nu al 5G-ready bent, profiteer je straks als eerste van snelheden die je niet voor mogelijk hield.

 • Wanneer is het 5G-netwerk landelijk dekkend?

  Na de fusie met Tele2 zijn onze netwerken samengevoegd. Door de integratie van onze infrastructuren krijgen onze klanten straks een landelijk 5G-netwerk van wereldklasse. In 2020 is het 5G-netwerk van T-Mobile landelijk dekkend.

 • Waar staat 5G voor?

  Simpel gezegd is het 5G-netwerk straks nog slimmer en dynamischer dan het 4G-netwerk. Technologie van een nieuwe generatie, die mobiel internet efficiënter maakt waardoor je een snellere en stabielere netwerkervaring krijgt. Er gaat een wereld van nieuwe mogelijkheden voor je open. En T-Mobile zorgt dat je altijd en overal een veilige en stabiele verbinding hebt.

 • Wat kan ik straks met 5G?

  Een betere vraag zou zijn: wat kan ik straks niet met 5G? Want de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan cloud gamen, augmented reality, je slimme woning bedienen of het monitoren van je gezondheid … allemaal met je smartphone. En dit is pas het begin.

 • Heb ik in het buitenland ook 5G?

  Als 5G-netwerken actief worden over de grens, gaan we met buitenlandse providers in gesprek over samenwerking. Tot deze afspraken gaan gelden, maak je gewoon gebruik van 4G of 3G, afhankelijk van de dekking op de plaats van bestemming en de huidige afspraken. Waar je ook bent, je toestel zal zelf de best beschikbare verbinding zoeken.

 • Is 5G veilig voor mijn gezondheid?

  De Nederlandse overheid stelt strenge normen en voorschriften aan het verstrekken van vergunningen voor de aanleg van een radionetwerk. We blijven met ons netwerk altijd ruim binnen de stralingsnormen die gesteld zijn door de overheid. Je leest meer over 5G en gezondheid op onze Mobiele Telecommunicatie en Gezondheid-pagina.

 • Wat is 5G-ready?

  Als je 5G-ready bent, krijg je als eerste toegang tot ons allernieuwste 5G-netwerk. Met een 5G-telefoon en 5G-abonnement van T-Mobile ben jij helemaal klaar voor de toekomst.

 • Wordt 4G vervangen door 5G?

  5G gaat 4G voorlopig niet vervangen. Als je geen gebruik maakt van 5G, blijf je gewoon verbonden via ons meest bekroonde 4G-netwerk.