T-Mobile PrePaid Kids

T-Mobile introduceert een nieuw PrePaid tariefplan, T-Mobile PrePaid Kids. Met een onbeperkte bundel, Altijd Online, waarmee kinderen op een verantwoorde manier kennis kunnen maken met de smartphone. 

T-Mobile PrePaid Kids geeft kinderen en ouders de mogelijkheid om verantwoord kennis te maken met het gebruik van een smartphone. Met PrePaid heb je altijd grip op de kosten, omdat je nooit bang hoeft te zijn voor onverwachte facturen. Daarnaast biedt PrePaid Kids de vrijheid om te kiezen tussen alle PrePaid bundels die T-Mobile beschikbaar heeft. T-Mobile PrePaid Kids is ontwikkeld voor ouders met jonge kinderen.

Kies voor PrePaid Kids

T-Mobile PrePaid Kids kan je bestellen in onze shop of in de T-Mobile winkel kopen. Heb je al een T-Mobile PrePaid sim en wil je gebruikmaken van dit tariefplan? Stap dan eenvoudig over: sms KIDS naar 1414.

Altijd Online bundel

De Altijd Online bundel bevat onbeperkt internet, met een snelheid van 128/128 kbps. Hiermee kunnen gebruikers liken en reageren zoveel als ze willen. Gecombineerd met 30 minuten/sms’jes is dit een ideale bundel voor de eerste smartphone ervaring.
De Altijd Online bundel is alleen te activeren met T-Mobile PrePaid Kids. Wil je overstappen? Sms KIDS naar 1414.

Altijd Online bundel

 • Unlimited online op 128 kbps
 • 30 min/sms 
 • 1 maand geldig
 • maandelijks opzegbaar

7,50 /mnd

of sms ALTIJD ONLINE naar 4000

 • De Altijd Online bundel wordt maandelijks automatisch herhaald. Stopzetten van deze herhaling kan gemakkelijk via My T-Mobile

  Heb je niet genoeg PrePaid-tegoed om je bundel te verlengen? De bundel stopt dan automatisch. Als je weer voldoende tegoed hebt, kun je zelf opnieuw een bundel aanschaffen. De vorige bundel wordt niet verlengd.

 • De Altijd Online bundel wordt maandelijks automatisch herhaald. Stopzetten van deze herhaling kan gemakkelijk via My T-Mobile

 • Met het tariefplan PrePaid Kids richten we ons op ouders met kinderen in de doelgroep 6 tot 12 jaar. De Altijd Online bundel is ideaal voor deze doelgroep en is dus exclusief voor deze doelgroep ontwikkeld.

 • Ja, dat kan. Dit kan gemakkelijk via My T-Mobile, klantenservice of sms.

  • Overstappen naar T-Mobile PrePaid Kids: sms KIDS naar 1414

  Goed om te weten: Stap je over van PrePaid Standaard of PrePaid laptop? Dan kan je deze aanpassing niet meer ongedaan maken.

 • Buiten de Altijd Online bundel kun je ook kiezen voor een Combi bundel, een Unit S bundel of de Unlimited Data Vandaag NL dagbundel.

  Check PrePaid internet bundels voor meer informatie.