Internet, TV en Vast bellen

Alles in één (Internet, TV en Vast Bellen) is wel zo makkelijk. Stel nu jouw eigen Alles-in-1 pakket van T-Mobile samen. We bieden je alle vrijheid bij het samenstellen van jouw eigen pakket. Zo weet je zeker dat je nooit teveel hoeft te betalen.

Alles in 1: Internet, TV en Vast Bellen aanbod

Basic
 • Downloadsnelheid tot 50 Mbit/s
Fast
 • Downloadsnelheid tot 100 Mbit/s
Premium
 • Downloadsnelheid tot 1000 Mbit/s

* De prijs is i.c.m. de aangegeven maximum internetsnelheid en een contractduur van min. 12 maanden, excl. €30 eenmalige activatiekosten en bij glasvezel tevens excl. 37,50 euro aansluitkosten.

Check de beschikbaarheid op jouw adres:

De voordelen van Alles-in-1 met Internet, TV en Vast Bellen

Internet

Internet

Standaard internet tot 100 Mbit/s 
Glasvezel tot 1000 Mbit/s

Installatie lukt altijd

Overal in huis een sterk wifi-signaal

Maandelijks gratis aanpasbaar

Meer informatie

Interactieve TV

Interactieve TV

Meer dan 64 zenders, 59 in HD


Gratis FOX Sports 1 Eredivisie

Programma's terugkijken tot 7 dagen

Overal TV kijken met TV Anywhere

Meer informatie

Vast Bellen

Vast Bellen

Vast Bellen vanaf 13 cent per minuut


Gratis nummerbehoud

Voicemail via e-mail

Maandelijks gratis aanpasbaar

Meer informatie

Vergelijk onze Internet, TV en Vast Bellen pakketten

Door Alles in 1 pakketten te vergelijken krijg je antwoord op de vraag: welk Alles in 1 pakket met Internet, TV en Vast Bellen past nu eigenlijk het best bij mij? Om je te helpen hebben we alle mogelijke opties voor je op een rijtje gezet. Welke internetsnelheid heb je nodig? Hoeveel TV Boxen wil je (gaan) gebruiken en wat gaat dit allemaal kosten? Vergelijk onze Alles in 1 pakketten en je weet binnen een mum van tijd wat de mogelijkheden zijn. En zoals je van ons gewend bent zijn we altijd flexibel. Veranderen je wensen? Dan geef je jouw wijzigingen aan ons door zodat je binnen een maand geniet van jouw aangepaste Alles in 1 pakket. Klik snel verder om onze Alles in 1 pakketten te vergelijken.

Alles in 1: Internet, TV en Vast Bellen aanbieders vergelijken

Vergelijk hier Alles in 1 van T-Mobile met Alles-in-1 van KPN en Ziggo.
T-Mobile KPN Ziggo
Maandelijkse abonnementsprijs Internet, Vast Bellen en TV €52,50 €59,50 €69,-
Internetsnelheid 100 Mbit/s 100 Mbit/s 250 Mbit/s
FOX Sports 1 Eredivisie in het basispakket
Betaal nooit voor wat je niet gebruikt.
Op elk moment is je contract aanpasbaar. Zonder contractverplichtingen.
Belofte: wij verhogen de eerste 2 jaar de prijzen niet
(behalve een correctie voor inflatie)
Totaalprijs het eerste jaar (Inclusief eenmalige kosten en korting) €615,- €672,- €683,-
Totaalprijs per jaar (na het eerste jaar) €630,- €714,- €828,-
De bovenstaande prijzen zijn vergeleken op 01-07-2020. Deze vergelijking is gemaakt op basis van de volgende Alles in 1 pakketten: T-Mobile: Alles in 1 Fast. KPN Hussel Internet 100 Mbit/s, televisie + vast bellen. Ziggo Alles in 1 Complete.

Internet en TV

Met T-Mobile Thuis Internet en TV haal je een mooie combinatie van snelheid, betrouwbaarheid en entertainment in huis. Kies je voor TV en Internet van T-Mobile Thuis dan bieden wij je een mooi pakket met voordelig internet en TV. Klik snel verder voor de mogelijkheden.

Bekijk de opties

Lees meer

Krijg meer voordeel met Uit & Thuis

Combineer een mobiel abonnement met een thuis internet abonnement en krijg extra combinatievoordeel. Internet en Vast bellen

Het T-Mobile Thuis Internet en Bellen pakket biedt je alle vrijheid om precies die keuzes te maken die het beste bij je passen. Met onze combinatie van internet en telefonie haal je een pakket in huis dat helemaal op jouw wensen is afgestemd. En ben je na een tijdje niet tevreden met je pakket? Geen nood! Je kunt jouw gekozen abonnement elke maand kosteloos wijzigen.

Bekijk de mogelijkheden

Lees meer

Stap over naar T-Mobile

Zit jij nu nog bij een andere internet provider en wil je graag overstappen? Laat je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen opnemen. Wij zorgen ervoor dat jij nergens naar hoeft om te kijken.

Alles-in-1: Internet, TV en Vast Bellen met Glasvezel

Met T-Mobile Thuis Alles-in-1 haal je niet alleen kwaliteit in huis, maar ook vrijheid. Wist je dat je ook kunt kiezen voor Alles-in-1 met Glasvezel? Dat is razendsnel internet met veel extra voordelen. Zo zijn de up- en downloadsnelheid bijvoorbeeld gelijk. Glasvezel internet is verder uitermate geschikt voor FaceTime, Skype, Dropbox, online gamen, thuis werken en het delen van grote bestanden. Met glasvezel Alles in 1 surf je lekker snel over het internet en hoef je je geen zorgen te maken over je internetsnelheid. Deze snelheid blijft namelijk altijd gelijk. Oók als je met meerdere mensen tegelijk online bent. Je kunt je internetsnelheid iedere maand kosteloos wijzigen. Zo heb je altijd de beschikking over de internetsnelheid die jij wenst.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik ook alleen Internet en TV afsluiten?

  Bij T-Mobile Thuis bieden we ook een Internet en TV pakket aan! Kies je voor Internet en TV dan krijg je daar ook nog de gratis TV Anywhere app bij.

 • Kan ik ook alleen Internet en Bellen afsluiten?

  Bij T-Mobile Thuis bieden we ook de mogelijkheid om alleen Internet en Bellen af te sluiten. Stel zelf het pakket samen dat bij je past.

 • Kan ik ook Alles in-1 met Glasvezel internet afsluiten?

  Ja, de beschikbaarheid van Glasvezel hangt af van waar je woont. Indien beschikbaar kies je automatisch voor ‘Glasvezel internet’ bij het samenstellen van jouw persoonlijke pakket.

 • Kan ik ook met Alles in 1 overstappen naar T-Mobile?

  Ja, dat kan zeker. Wij helpen je natuurlijk graag bij het overstappen naar T-Mobile Thuis. Daarvoor kies je voor de Overstapservice bij het afsluiten van je abonnement.

 • Heb ik thuis toegang tot 4G?

  Met trots kunnen we zeggen dat T-Mobile het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland heeft. Voor een mobiel 4G abonnement kijk je hier. Al onze mobiele abonnementen zijn standaard met ons best geteste 4G netwerk verbonden.

 • Wat is de TV Anywhere app?

  Met de TV-Anywhere app kijk je in heel de EU op 3 apparaten tegelijkertijd naar jouw favoriete zenders.

 • Kan ik mijn Alles-in-1 pakket nog wijzigen nadat ik het heb afgesloten?

  Dat kan. Je kunt je abonnement elke maand kosteloos aanpassen.