ALLES-IN-1
EERSTE 8 MND € 32,50/MND*
 • Gratis aansluiten; geen eenmalige kosten
 • Supersnel internet tot wel 1 Gbit/s up- en download
 • Tv-kijken waar en wanneer je wilt, met of zonder TV Box
Alles-in-1 voor thuis van T-Mobile

Alles-in-1 voor thuis

Met Alles-in-1 voor thuis krijg je alle vrijheid bij het kiezen van je eigen pakket. Combineer razendsnel Internet met TV en Vast Bellen van T-Mobile. Met Alles-in-1 betaal je nooit teveel. Je kunt je pakket iedere maand kosteloos aanpassen. Geniet van een sterk wifisignaal, kijk programma’s terug met de TV Anywhere App en ontdek Vast Bellen vanaf 13 cent per minuut. Doe je voordeel met Internet, TV en Vast Bellen in één overzichtelijk pakket.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Alles-in-1 abonnement bestellen Stel jouw ideale Alles-in-1 abonnement samen

Aanbieding
Alles-in-1 voor thuis van T-Mobile
Internet, TV en Vast Bellen
 • Internet
 • TV
 • Vast Bellen
 • Onze service
 • Extra's

Alles over het Internet, TV en Vast Bellen abonnement

Met dit Alles-in-1 abonnement ben je helemaal compleet voor thuis. Je kunt het abonnement volledig aanpassen aan je behoeftes. Zo kies je een internetsnelheid die bij je past, geniet je van eindeloos entertainment via T-Mobile TV en bel je voordelig naar je vrienden en familie.

Supersnel internet tot 1Gbit/s

Internet van T-Mobile is altijd snel en stabiel. Via betrouwbaar DSL of via supersnel Glasvezel. Met snelheden die oplopen tot 1 Gbit/s zit er voor iedereen wel wat bij. Benieuwd welk type verbinding en snelheid beschikbaar is op jouw adres? Doe dan de postcodecheck. Wil je weten welke snelheid je nu hebt? Doe de speedtest.

Internetsnelheid

Meer genieten met T-Mobile TV

Met Interactieve TV van T-Mobile gaat er een wereld voor je open. Er is altijd wel iets op TV met 64 zenders, waarvan 59 in HD. We maken het je makkelijk met onze handige functies. Komt het even niet uit? Dan kun jij Live Pauzeren, tot 7 dagen Terug Kijken of via de TV Anywhere app onderweg verder kijken. Je kijkt naar Interactieve TV via een TV-box of via de T-Mobile TV app op geschikte smart-tv of mediaplayer.

test

Voordelig Vast Bellen

Thuis bellen via een vaste lijn brengt veel voordelen met zich mee. Zoals een laag tarief en bellen per seconde. Je betaalt dus nooit te veel. Je kunt je huidige vaste nummer gewoon behouden. En als je wilt, sturen we voicemailberichten direct door naar je e-mailadres.

test

Ons glasvezelinternet beoordeeld als 'zeer goed'

Kies je voor vast internet van T-Mobile, dan zit je goed. 'Zeer goed' zelfs volgens de toonaangevende benchmarkorganisatie umlaut. Want die waardering kregen we, met een score van maar liefst 927 uit 1000 punten. Met dit snelle en stabiele vaste internet geniet je eindeloos van alle mogelijkheden van vandaag. En die van morgen. Welkom bij de Unlimiteds.

Het gemak van overstappen In drie eenvoudige stappen een Alles-in-1 abonnement afsluiten

Stap 1

Kies je internetsnelheid

Bij het afsluiten van internet op Glasvezel heb je de keuze uit 100 Mbit/s, 400 Mbit/s en zelfs 1 Gbit/s download en upload. Voor DSL-internet bieden we altijd de maximaal haalbare snelheid op jouw adres tot max 100 Mbit/s.

Stap 2

Breid uit naar wens

Maak je T-Mobile Alles-in-1 abonnement compleet met extra zenderpakketten en Cloud Opnemen. Of boost je signaal met een wifiversterker, zodat je thuis in elke hoek supersnelle wifi hebt.

Stap 3

Stap soepel over

Kies je aansluitdatum en je ontvangt het installatiepakket zo snel mogelijk thuis. Met onze gratis Overstapservice regelen wij de overstap van je huidige provider naar T-Mobile.

Wil je iets anders dan Alles-in-1?

Kies bijvoorbeeld voor ons Internet en TV abonnement. Hiermee ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare internetverbinding en geniet je van Interactieve TV op de bank. Of ga voor ons Internet Only abonnement en betaal alleen voor wat je nodig hebt.

Alles-in-1 van T-Mobile

De voordelen van Alles-in-1 bij T-Mobile

Supersnel en betaalbaar internet

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van nu met supersnel en betaalbaar internet.

Krijg extra voordeel

Combineer je mobiele abonnement met Internet voor thuis op hetzelfde adres en krijg extra voordeel op beide abonnementen met Klantvoordeel.

Tv-kijken zonder TV Box

Geen gedoe met extra kabels of kastjes. Kijk T-Mobile TV via een app op je eigen smart-tv.

FAQ Veelgestelde vragen

 • T-Mobile heeft ook een Internet en TV abonnement voor je. Kies je voor Internet en TV dan krijg je daar ook nog de gratis TV Anywhere app bij. Ook bieden we de mogelijkheid om alleen Internet en Bellen af te sluiten. Stel zelf het abonnement samen dat bij je past.

 • Ja, de beschikbaarheid van glasvezel hangt af van waar je woont. Doe de glasvezelcheck en ontdek of er glasvezel op jouw adres beschikbaar is. Ja? Kies dan voor Glasvezel bij het samenstellen van je abonnement

 • Ja, dat kan zeker. Wij helpen je natuurlijk graag bij het overstappen naar T-Mobile. Daarvoor kies je voor de Overstapservice bij het afsluiten van je abonnement.

 • Met de TV-Anywhere app kijk je in heel de EU op 3 apparaten tegelijkertijd naar jouw favoriete zenders. Geniet van je favoriete programma’s op je tablet, computer en smartphone en kijk tot wel 10 dagen terug. Zo mis je nooit meer iets.

 • Dat kan. Je kunt de internetsnelheid van je abonnement maandelijks kosteloos aanpassen.

 • Voor het Alles in 1 pakket van T-Mobile Thuis bestaat geen vaste prijs. Dit komt omdat je zélf bepaalt wat er precies in jouw Alles in 1 pakket wordt opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan de internetsnelheid en jouw persoonlijke tv-zenders. Wanneer je zelf je pakket gaat samenstellen zie je de huidige prijzen.

 • Je kunt hierbij kiezen uit twee mogelijkheden. Met onze installatievideo en stap-voor-stap-instructie kun je jouw Alles in 1 pakket zelf installeren. Kom je er niet uit of ga je niet graag zelf aan de slag? Neem dan contact met ons op. Komen we er samen niet uit? Dan sturen we een monteur langs die pas weggaat als alles werkt!

 • Meteen nadat je Alles-in-1 hebt aangevraagd, sturen we je een e-mail met alle details. Zo weet je precies waar je aan toe bent. We laten weten wanneer er eventueel een monteur langskomt om glasvezel aan te sluiten op het T-Mobile netwerk. Na het afsluiten krijg je nog 15 dagen extra bedenktijd.