Internet, TV en Vast bellen
EERSTE 6 MND € 37,50/MND

*Getoonde aanbod is i.c.m. een 1-jarig internetabonnement met een maximum internetsnelheid tot 50 Mbit/s en TV incl. eerste TV Box. Na eerste 6 maanden betaal je € 47,50/mnd.

Korting op tv

*Getoonde aanbod is i.c.m. een 1-jarig internetabonnement met een maximum internetsnelheid tot 50 Mbit/s en TV incl. eerste TV Box. Na eerste 6 maanden betaal je € 47,50/mnd.

Alles in 1 van T-Mobile Thuis

Alles in 1 van T-Mobile Thuis biedt je ongelooflijk veel vrijheid bij het kiezen van jouw eigen pakket. Combineer razendsnel internet met TV en Vast Bellen van T-Mobile. Met Alles in 1 kies je voor 3 in 1, voordeel, vrijheid én betaal je nooit teveel. Je kunt jouw Alles in 1 pakket iedere maand kosteloos aanpassen.

Bekijk het pakket

Alles in 1 pakket Pakketten voor Internet, TV en Vast Bellen

Kies je voor een Alles in 1 pakket van T-Mobile Thuis? Dan heb je de mogelijkheid om jouw persoonlijke pakket helemaal af te stemmen op jouw wensen. Geniet van bijvoorbeeld een sterk wifi-signaal en kijk programma’s terug met de TV Anywhere app. Ook maak je kennis met Vast Bellen vanaf 13 cent per minuut. Kortom, internet, TV en bellen in één voordelig pakket. 3 in 1 dus!

Kies je internet van T-Mobile, dan heb je de keuze uit drie snelheden. De beschikbare snelheid is afhankelijk van jouw adres. Wanneer je een pakket selecteert, voeren we eerst een postcodecheck uit om te zien of die snelheid haalbaar is.

Aanbieding
Basic
Alles in 1
€ 37,50*
Vanaf/mnd de eerste 6 maanden, daarna € 47,50/mnd.
 • Aanbieding
  • Geen activatiekosten t.w.v. € 30
  • Geen Installatiekosten bij een Glasvezelverbinding t.w.v. € 75
 • Internet
  • 50 tot 1000 Mbit/s Download
  • 30 tot 1000 Mbit/s Upload
  • Supersnel Wifi-Modem
 • Wat je van ons mag verwachten
  • Gratis ESPN
  • TV Anywhere
  • Vast bellen
  • Makkelijk overstappen
  • Hulp bij installatie als het jou niet lukt
 • Wat je nog extra erbij kan nemen
  • Wifi versterkers
  • Premium zenderpakketten
  • Themapakketten
  • Opnemen in de cloud

*Getoonde aanbod is i.c.m. een 1-jarig internetabonnement met een maximum internetsnelheid tot 50 Mbit/s en TV incl. eerste TV Box.

Check de beschikbaarheid op jouw adres:

Wat is Alles in 1 Alles in 1 bestaat uit internet, TV & Vast Bellen.

Internet

Razendsnel internet

Met T-Mobile Thuis krijg je toegang tot supersnel internet. Binnen een mum van tijd zie je precies wat er mogelijk is op jouw adres. Ook laten we je alle opties zien. Kies jij voor Basic, Fast of Premium internet? Aan jou de keus!

Interactieve TV

Overal TV kijken

Van T-Mobile TV geniet je op elk moment en op elke plaats. Met de handige TV Anywhere App kijk je bijvoorbeeld TV op jouw smartphone, tablet of computer. Programma gemist? Kijk tot 10 dagen terug. Daarnaast kun je de TV Anywhere App gebruiken in de hele EU. Superhandig voor op vakantie dus!

Vast Bellen

Vast Bellen

Thuis bellen via een vaste lijn brengt veel voordelen met zich mee. We bieden je een laag starttarief en daarna betaal je bij T-Mobile Thuis per seconde. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Zelf samenstellen Stel zelf je Alles in 1 pakket samen

Internet, TV en Vast Bellen in een voordelig Alles in 1 pakket. Maar dat is nog lang niet alles. Jij bepaalt de inhoud van jouw eigen 3 in 1 pakket. Stel je pakket zelf samen zodat het aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Om je te helpen hebben we alle mogelijke opties voor je op een rijtje gezet. Zo zie je wat de mogelijkheden zijn. Onthoud dat je altijd jouw Alles in 1 pakket iedere maand kosteloos kan aanpassen. Bij T-Mobile Thuis zit je dus niet meteen vast aan je eerste keuze.

Stel pakket samen

KRIJG MEER VOORDEEL MET MOBIEL + THUIS

Glasvezel Alles in 1 ook met glasvezel internet

T-Mobile is zoals je wellicht wel weet ook een glasvezel provider. Wil jij graag glasvezel internet via ons eigen netwerk toevoegen aan jouw Alles in 1 pakket? Dat kan! Met glasvezel zoek je de grenzen op van alles dat mogelijk is op het gebied van pure snelheid. Kijk met meerdere apparaten interactieve TV zonder kwaliteitsverlies en stream series en video’s in 4K. Met Alles in 1 glasvezel kies je voor snelheid en daar weet jij vast wel raad mee!

Ontdek glasvezel internet

Stap over naar T-Mobile

Zit jij nu nog bij een andere internet provider en wil je graag overstappen? Laat je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen opnemen. Wij zorgen ervoor dat jij nergens naar hoeft om te kijken.

Geen Alles in 1 nodig? Kies voor een van onze andere pakketten

Internet Only

Maak jij graag optimaal gebruik van jouw internetverbinding? Dan hebben we voor jou een voordelig Internet Only pakket in huis. Bepaal zelf hoe snel jouw internet is. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Wil je tussentijds graag voor een andere internetsnelheid kiezen? Dat kan! Bij T-Mobile Thuis kun je jouw snelheid iedere maand kosteloos aanpassen.

Internet en TV

Internet en tv via glasvezel? Wellicht is dit mogelijk op jouw adres. Op die manier combineer je interactieve TV van T-Mobile Thuis met een supersnelle internetverbinding.

Mobiel en Thuis

T-Mobile Uit & Thuis is het nieuwe aanbod voor je mobiel en je internet thuis. Met Uit & Thuis heb je Unlimited Data en bellen voor je mobiel én het snelst mogelijke internet voor thuis. We houden allemaal van snel internet thuis en onderweg, toch?

FAQ Veelgestelde vragen

 • Bij T-Mobile Thuis bieden we ook een Internet en TV pakket aan! Kies je voor Internet & TV dan krijg je daar ook nog de gratis TV Anywhere app bij. Ook bieden we de mogelijkheid om alleen Internet en Bellen af te sluiten. Stel zelf het pakket samen dat bij je past.

 • Ja, de beschikbaarheid van glasvezel hangt af van waar je woont. Doe de glasvezelcheck en ontdek of er glasvezel bij jou in de buurt is. Indien beschikbaar kies je automatisch voor ‘Glasvezel Internet’ bij het samenstellen van jouw persoonlijke pakket.

 • Ja, dat kan zeker. Wij helpen je natuurlijk graag bij het overstappen naar T-Mobile Thuis. Daarvoor kies je voor de Overstapservice bij het afsluiten van je abonnement.

 • Met trots kunnen we zeggen dat T-Mobile het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland heeft. Al onze mobiele abonnementen zijn standaard met ons best geteste 4G netwerk verbonden. Is 4G niet genoeg? Inmiddels geniet je met het juiste abonnement ook van 5G.

 • Met de TV-Anywhere app kijk je in heel de EU op 3 apparaten tegelijkertijd naar jouw favoriete zenders. Geniet van je favoriete programma’s op je tablet, computer en smartphone en kijk tot wel 10 dagen terug. Zo mis je nooit meer iets.

 • Dat kan. Je kunt je abonnement elke maand kosteloos aanpassen.

 • Voor het Alles in 1 pakket van T-Mobile Thuis bestaat geen vaste prijs. Dit komt omdat je zélf bepaalt wat er precies in jouw Alles in 1 pakket wordt opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan de internetsnelheid en jouw persoonlijke tv-zenders. Wanneer je zelf je pakket gaat samenstellen zie je de huidige prijzen.

 • Je kunt hierbij kiezen uit twee mogelijkheden. Met onze installatievideo en stap-voor-stap-instructie kun je jouw Alles in 1 pakket zelf installeren. Kom je er niet uit of ga je niet graag zelf aan de slag? Neem dan contact met ons op. Komen we er samen niet uit? Dan sturen we een monteur langs die pas weggaat als alles werkt!

 • Meteen nadat je het Alles in 1 pakket hebt aangevraagd sturen we je een e-mail met alle details. Zo weet je precies waar je aan toe bent. We laten weten wanneer er eventueel een monteur langskomt om glasvezel aan te sluiten om het T-Mobile netwerk. Na het afsluiten van je 3 in 1 pakket krijg je nog 15 dagen extra bedenktijd.