Met kijkprofielen haal je álles uit T-Mobile TV

Met Kijkprofielen open je een nieuwe wereld op je tv voor ieder gezinslid. Iedereen ontvangt relevante kijksuggesties die precies aansluiten op zijn of haar smaak. Creëer daarnaast je eigen zenderlijst en maak kindvriendelijke Kijkprofielen aan. Zo haal je alles uit je tv.

Kijkprofiel: wat is het & hoe werkt het?

Persoonlijke kijkprofiel

Je persoonlijke Kijkprofiel

Je persoonlijke Kijkprofiel stel je in bij je profielen in het menu van T-Mobile TV. Vind je het leuk om kijksuggesties te krijgen? Dan geef je aan dat jouw kijkgegevens daarvoor gebruikt mogen worden. Als je hier geen toestemming voor geeft krijg je algemene kijksuggesties te zien. Je kunt tot 5 Kijkprofielen aanmaken. Per profiel stel je in:

  • Avatar
  • Een eventuele leeftijdsgrens
  • Favoriete zenders
  • Goedkeuring voor persoonlijke kijksuggesties
Instellingen

Wanneer krijg je persoonlijke kijksuggesties?

Geen zorgen. Je krijgt alleen persoonlijke kijksuggesties als je T-Mobile TV toestemming geeft om je kijkgegevens te gebruiken. Als dit voor jou geen probleem is, dan krijg je vanaf dat moment suggesties voor je persoonlijke Kijkprofiel. Geef je hier geen toestemming voor? Dan krijg je de algemene kijksuggesties te zien. Vergeet ook niet om zelf herinneringen in te stellen. Jouw kijkprofiel geeft je dan een seintje als jouw favoriete programma gaat beginnen. Je persoonlijke kijksuggesties pas je gemakkelijk aan in je instellingen onder het tabje account.

Voordelen van kijkprofielen

Het aanmaken van een Kijkprofiel is zo gebeurd. Binnen een paar minuten geniet je van alle voordelen. We zetten ze hier voor je op een rij.

Suggesties op basis van je kijkgedrag

Ken je dat? Je ontdekt een serie te laat, waardoor je de eerste afleveringen niet hebt gekeken... Met je persoonlijke Kijkprofiel haal je dat makkelijk in. Op basis van het kijkgedrag ontvangt ieder gezinslid continu interessante suggesties. Komt er iets nieuws op tv dat past binnen het profiel van een gezinslid? Dan krijgt hij of zij een leuke suggestie!

Je favoriete zenders op een rij

Al je favoriete zenders in een handig, persoonlijk overzicht. Nooit meer oeverloos zappen, maar alles wat jij leuk vindt netjes bij elkaar. Geef je favoriete zenders door en maak zelf je ultieme lijst.

Leeftijdsclassificatie

Ben je bang dat je kinderen iets te zien krijgen waar ze eigenlijk nog te jong voor zijn? Maak een kindvriendelijk Kijkprofiel aan en geef de leeftijd van je kind door. Programma’s worden op basis van Kijkwijzer informatie vergrendeld zodra deze niet voldoet aan de leeftijdsgrens. Weer een zorg minder.

Geniet nog meer van je tv met T-Mobile Kies een van deze pakketten en doe je voordeel met je persoonlijke Kijkprofiel.

Aanbieding
Internet en TV
Internet en TV
Aanbieding
Alles-in-1
Internet, TV en Vast Bellen
Aanbieding
Mobiel + Vast Internet en TV
Mobiel + Vast Internet + TV

Veelgestelde vragen over kijksuggesties

  • Je kunt maximaal 5 Kijkprofielen aanmaken. Voor de kleintjes geef je gemakkelijk de leeftijd door, zodat ongeschikte programma’s automatisch worden geblokkeerd.

  • Log eerst in met je ‘admin-profiel’. Dat herken je aan het kroontje op je avatar. Houd je tv-pincode bij de hand. Die heb je nodig om een nieuw Kijkprofiel aan te maken. Op zoek naar meer informatie? Kijk dan op de kijkprofiel instellen pagina.

  • De leeftijdsgrens is gelinkt aan de standaard leeftijden van de landelijke Kijkwijzer. Zo zijn programma’s met ‘AL’ geschikt voor Alle Leeftijden. Vanaf leeftijdsgrens 18 kun je alle programma’s kijken. Adult zenders zijn altijd met een Kinderslot vergrendeld.

  • Bij T-Mobile staat jouw privacy bovenaan. Daarom vragen we expliciet toestemming voor het gebruik van je kijkgegevens. Na je akkoord worden die anoniem gebruikt om profielen te koppelen aan kijkgedrag.

  • Ook als je geen toestemming geeft, ontvang je alsnog kijksuggesties. Die zijn niet persoonlijk, maar gebaseerd op het kijkgedrag van álle klanten van T-Mobile.