Met ESPN, Ziggo Sport en Film1 kijk je naar de beste zenders in HD-kwaliteit. Deze extra themapakketten zijn maandelijks te activeren of stop te zetten, ideaal. En met T-Mobile Klantvoordeel kijk je sommige pakketten helemaal gratis!

Stel zelf je pakket samen

Onze Premium zenderpakketten

ESPN

ESPN

Wil je niets missen van het beste van sport, nationaal of internationaal? Kies dan voor ESPN en kijk niet alleen naar live Eredivisie voetbal, wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie en KNVB beker, maar ook toptennis uit de WTA en ATP- tour en grote Amerikaanse sportcompetities zoals MLB, NFL en NHL. En dat allemaal vanaf €7,50 per maand!

Ja, ik wil ESPN

Ziggo Sport Totaal

Ziggo Sport Totaal

Ziggo Sport Totaal is een premiumpakket dat bestaat uit zes verschillende themazenders. Hierop kijk je live naar de Premier League, F1, golf en meer. Kijk de klok rond sport op zes premium sportkanalen, met deskundig commentaar. Wat je favoriete sport ook is, je hoeft geen seconde meer te missen.
Nu de eerste maand voor slechts € 7,50!


Ja, ik wil Ziggo Sport Totaal

film1

Film1

Voor de mooiste en nieuwste films hoef je de deur niet meer uit. Want met Film1 kijk je naar bioscoophits uit alle genres. Op 4 kanalen of On Demand op je tv, tablet of smartphone. Zoveel films kijken als je wilt, wanneer en waar dan ook! Film1 kijk je nu de eerste maand voor slechts € 7,50.

Ja, ik wil Film1

Erotiek pakket

Erotiek

Maar liefst 5 zenders met erotische films en – series, 24 uur per dag. Met onder andere de Meiden van Holland en vrouwvriendelijke pornozender Dusk biedt dit adult pakket het meest gevarieerde en complete aanbod in erotiekzenders. De eerste maand betaal je maar € 2,50, daarna € 10,- per maand.

Ja, ik wil het Erotiek pakket

Stap over naar T-Mobile

Zit jij nu nog bij een andere internet provider en wil je graag overstappen? Laat je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen opnemen. Wij zorgen ervoor dat jij nergens naar hoeft om te kijken.