Sport, films en series

T-Mobile Thuis biedt de beste premium zenders: met FOX Sports, Ziggo Sport en Film1 wordt je totale TV-beleving compleet! De beste zenders in HD-kwaliteit. Deze extra themapakketten zijn maandelijks te activeren of stop te zetten, ideaal.

Stel je pakket samen


FOX Sports

Zeg je FOX Sports dan zeg je live voetbal in o.a. de Eredivisie, Europa League en in de Bundesliga. In de studioprogramma's word je bijgepraat met scherpe analyses en commentaar. Ook de NFL, basketbal en tennis zijn te volgen. Kies voor FOX Sports en blijf op de hoogte van alle sportieve spektakels. Inclusief FOX Sport Go waarmee je alle kanalen, wedstrijden en programma's bekijkt op je pc, laptop, tablet, smartphone en via Chromecast.

FOX Sports 1 Eredivisie zit bij T-Mobile Thuis al in het TV Basispakket. Wil je genieten van extra FOX Sports kanalen? Neem dan FOX Sports Eredivisie of FOX Sports Compleet!

Vanaf € 7,50 per maand

Bestaande klant? Zet dit pakket aan in My T-Mobile Thuis.

Fox Sports

De mooiste films met Film1

Met 4 reclamevrije zenders en uitgebreid on demand aanbod biedt Film1 een ruime filmkeuze in alle genres. Zo is er voor iedereen altijd de perfecte film voor de juiste stemming.

Kies uit Film1 Premiere, Film1 Action, Film1 Family, Film1 Drama of kijk On Demand naar ruim 400 reclamevrije films en series. Zo is er altijd voor iedereen iets te zien!

Eerste maand voor € 7,50 per maand
Daarna € 15 per maand

Bestaande klant? Zet dit pakket aan in My T-Mobile Thuis.

Film1

Ziggo Sport Totaal, de ultieme sportbeleving

Ziggo Sport Totaal brengt je dichtbij de actie door aandacht voor Spaans en Engels voetbal en samenvattingen van golf, basketbal, tennis en autosport. Met de 6 kanalen kun je altijd genieten van je favoriete wedstrijden en sporthelden.

Eerste maand € 7,50 per maand
Daarna € 15 per maand

Bestaande klant? Zet dit pakket aan in My T-Mobile Thuis.


De meest opwindende zenders in één pakket

Erotiek

Maar liefst 5 zenders met erotische films en – series, 24 uur per dag. Met onder andere de Meiden van Holland en vrouwvriendelijke pornozender Dusk biedt dit adult pakket het meest gevarieerde en complete aanbod in erotiekzenders. Voor ieder wat wils dus.

Eerste maand € 2,50 per maand 
Daarna € 10 per maand

Bestaande klant? Zet dit pakket aan in My T-Mobile Thuis.