FOX Sports Live het beste voetbal uit o.a. de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Bundesliga, Europa League en meer…

Met T-Mobile TV kijk je gratis naar FOX Sports 1 op kanaal 150, met de beste FOX Sports-programma’s en live wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en UEFA Europa League. Met het FOX Sports Eredivisie pakket kijk je echt álle wedstrijden uit de Eredivisie. Voor de echte sportliefhebber is er FOX Sports Compleet met live verslag van o.a. de Bundesliga, tennis en de Amerikaanse MLB, NFL en NHL.

En wist je dat je met de TV Anywhere App waar en wanneer je maar wilt kunt geniet van je favoriete sportkanalen? Kies dus voor FOX Sports en haal alle actie in huis!

Kies het FOX Sports pakket dat bij je past

Je kunt kiezen uit 2 FOX Sports pakketten: FOX Sports Eredivisie met het beste van de Eredivisie op 3 zenders. Of FOX Sports Compleet. Dan heb je nog 3 zenders met o.a. Bundesliga voetbal, tennis en het beste uit de NHL, NFL en MBL. FOX Sports 1 zit in het basispakket.

Wanneer je op zoek gaat naar het beste FOX Sports abonnement dat perfect aansluit op jouw wensen heb je dus twee mogelijkheden. Maar wist je dat het basispakket ook al gratis FOX Sports bevat? Als je Interactieve TV bij T-Mobile afsluit vind je op kanaal 150 FOX Sports 1. Hier hoef je dus niet extra voor te betalen!

FOX Sports Eredivisie
 • FOX Sports 1 Eredivisie (in basispakket) + FOX Sports 2 en 3
 • Live de beste Nederlandse competities
 • Spraakmakende programma’s, documentaires en Club TV
 • Bekijk overal met TV Anywhere
 • Maandelijks opzegbaar
€ 7,50
Nu de eerste maand voor € 0,-
FOX Sports Compleet
 • FOX Sports 1 Eredivisie (in basispakket) + FOX Sports 2 t/m 6 in HD
 • Live o.a. Eredivisie, KNVB Beker, Europa League en Bundesliga
 • Meer dan voetbal: tennis, MLB, NFL en NHL
 • Bekijk overal met TV Anywhere
 • Maandelijks opzegbaar
€ 12,50
Nu de eerste maand voor € 5,-

Alle voordelen op een rij

Eredivisie

Al het topvoetbal

Met FOX Sports Eredivisie heb je 3 kanalen met live de beste Nederlandse competities: Eredivisie, Vrouwen Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en TOTO KNVB Beker.

aanpassen

Zelf een pakket kiezen

Je kunt kiezen uit 2 pakketten: met FOX Sports Eredivisie mis je geen moment van het allerbeste Nederlandse voetbal. FOX Sports Compleet brengt je dagelijks de beste nationale en internationale sporten.

Kijk FOX Sports zoals het jou uitkomt

FOX Sports opent alle deuren naar de populairste sporten voor je en deze zenders zorgen ervoor dat jij 24/7 kunt genieten van sport op het allerhoogste niveau. Raadpleeg de FOX Sports gids en ontdek alle (live) wedstrijden die op het punt van beginnen staan.

TV

Kijken via de TV

Via de Interactieve TV Box of Apple TV app kijk je 24 uur per dag in HD naar je favoriete sportwedstrijden. Dé klassieke manier om echt van sport te genieten. Beentjes omhoog en laat die epische sportmomenten maar op je afkomen. FOX Sports heeft verschillende sporten voor je in petto dus er is altijd wel wat te beleven!

FOX Sports GO

Kijk via de FOX Sports Go app

Heb je geen TV in de buurt, maar ben je wel benieuwd naar wat jouw club op de groene mat laat zien? Of kun je niet wachten op die spannende tennisfinale? Via FOX Sports Go heb je altijd en overal toegang tot de FOX Sports zenders uit je abonnement. Kijk sport via je PC, laptop, tablet, smartphone, Apple TV en via Chromecast.

Ook live FOX Sports kijken?

Ben jij van plan om een FOX Sports abonnement af te sluiten, of wil je graag jouw huidige abonnement uitbreiden met de zenders van FOX Sports? Dan is dat een fluitje van een cent. Genieten van FOX Sports live doe je namelijk in een handomdraai. Geef bij het afsluiten van je abonnement door dat je een FOX Sports pakket wil of geef via My T-Mobile Thuis aan ons door dat je je huidige abonnement aan wil passen.

Ik heb al T-Mobile Thuis

Ga naar de abonnementspagina in My T-Mobile Thuis en kies welk pakket je wilt aansluiten. Binnen 1 uur kan je de zenders van jouw keuze bekijken. Bij eventuele vragen kun je onze gratis klantenservice bellen via 0800-0092, of kijk op onze Community.

My T-Mobile Thuis

Ik ben nog geen klant

FOX Sports voordelig in huis halen? Dat kan al vanaf € 7,50 per maand. FOX Sports kijk je in combinatie met een Internet & TV pakket van T-Mobile Thuis.

Zelf samenstellen

Zes keer FOX Sports

De zes zenders van FOX Sports bieden voor ieder wat wils. Van voetbal tot tennis en de Amerikaanse sportcompetities MLB, NFL en NHL.

FOX Sports 1 Eredivisie

FOX Sports 1 is hét voetbalkanaal van Nederland. Bij T-Mobile Thuis zit deze zender standaard in het basispakket! Kijk wekelijks naar live topvoetbal uit alle Nederlandse topcompetities. Daarnaast kijk je naar alle samenvattingen uit de Bundesliga en Europa League en volg je het belangrijkste sportnieuws via de spraakmakende programma’s van FOX Sports, met o.a. FOX Sports Doc, FOX Sports Vandaag en de Eretribune.

FOX Sports 2

Ben jij een liefhebber die het nationale en internationale voetbal nauwlettend volgt? Dan kan je niet zonder FOX Sports 2. Als er meerdere wedstrijden gelijk worden gespeeld, zijn op FOX Sports 2 de live wedstrijden te zien die niet op FOX Sports 1 worden uitgezonden

FOX Sports 3

Ben jij een liefhebber die het nationale en internationale voetbal nauwlettend volgt? Dan kan je niet zonder FOX Sports 3. Als er meerdere wedstrijden gelijk worden gespeeld, zijn op FOX Sports 3 de live wedstrijden te zien die niet op FOX Sports 1 en 2 worden uitgezonden

FOX Sports 4

Op FOX Sports 4 kijk je live internationaal topvoetbal uit o.a. de Bundesliga, de Europa League en bekervoetbal uit de Copa Libertadores en Copa Sudamerica. Kijk verder naar toptennis en grote Amerikaanse sportcompetities met de MLB, NFL en NHL.

FOX Sports 4 is alleen te bekijken met FOX Sports Compleet.

FOX Sports 5

Ben jij een liefhebber die alle nationale en internationale sport nauwlettend volgt? Dan kan je niet zonder FOX Sports 5. Als er meerdere wedstrijden gelijk worden gespeeld, zijn op FOX Sports 5 de live wedstrijden te zien die niet op FOX Sports 4 worden uitgezonden.

FOX Sports 5 is alleen te bekijken met FOX Sports Compleet.

FOX Sports 6

Ben jij een liefhebber die alle nationale en internationale sport nauwlettend volgt? Dan kan je niet zonder FOX Sports 6. Als er meerdere wedstrijden gelijk worden gespeeld, zijn op FOX Sports 6 de live wedstrijden te zien die niet op FOX Sports 4 en 5 worden uitgezonden.

FOX Sports 6 is alleen te bekijken met FOX Sports Compleet.

Kijk FOX Sports met een abonnement van T-Mobile Thuis

Een abonnement van T-Mobile Thuis biedt je ongelooflijk veel vrijheid. Jij bepaalt namelijk zelf waar je voor betaalt. Neem jij genoegen met FOX Sports 1, of wil jij juist alle sportzenders tot je beschikking hebben? Alles is mogelijk. En wist je dat het extra voordelig is om je tv abonnement te koppelen aan vast bellen en internet? Laat je verrassen door de opties en maak de keuze die bij je past. Na het afsluiten van je abonnement heb je altijd nog de kans om jouw voorkeuren te wijzigen.

Internet en TV

Internet en tv via glasvezel? Wellicht is dit mogelijk op jouw adres. Op die manier combineer je interactieve TV van T-Mobile Thuis met een supersnelle internetverbinding.

Alles in 1 pakket: Internet, TV en Vast Bellen

Met het alles in 1 pakket van T-Mobile haal je een voordelige combinatie van interactieve tv, razendsnel internet én vast bellen in huis. Ben je benieuwd of glasvezel alles in 1 mogelijk is op jouw adres? Bekijk dan snel de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik ook enkel een FOX Sports abonnement afsluiten?

  Dit is jammer genoeg niet mogelijk. FOX Sports is alleen te bekijken in combinatie met een Internet & TV of Alles-in-1 abonnement van T-Mobile Thuis.

 • Kan ik FOX Sports ook in het buitenland bekijken?

  Jazeker! Je kunt FOX Sports in de hele EU kijken.

 • Op hoeveel apparaten kan ik tegelijk naar Fox Sports kijken?

  Dit kan op 3 apparaten tegelijkertijd.

 • Op welke zender zit FOX Sports bij T-Mobile thuis?

  FOX Sports 1, de zender is opgenomen in het basispakket, vind je terug op kanaal 150. Kanaal 151 t/m 155 zijn gereserveerd voor de zenders FOX Sports 2 t/m 6. Deze zenders worden zichtbaar als je een FOX Sports pakket aanschaft.

 • Wat is FOX Sports GO?

  FOX Sports GO is hét antwoord voor als je sport wil kijken, maar geen tv in de buurt hebt. Via de FOX Sport GO app heb je altijd toegang tot de FOX Sports zenders uit je abonnement. Zo geniet je bijvoorbeeld van topsport via je PC, tablet, smartphone en Apple TV.

 • Wat kost FOX Sports bij T-Mobile Thuis?

  Dat hangt af van de keuze die je maakt. Neem je bijvoorbeeld genoegen met FOX Sports 1 en heb je naast deze sportzender geen behoefte aan extra kanalen? Dan hoef je niets extra’s te betalen. Deze zender maakt namelijk deel uit van het standaardpakket.

  FOX Sports Eredivisie, het pakket waarmee je toegang krijgt tot FOX Sports 1, 2 en 3 kost 7,50 euro per maand. FOX Sports compleet (FOX Sports 1 t/m 6) kost 12,50 euro per maand. De FOX Sports aanbieding laat je de eerste maand dus voordelig kennis maken met alles wat deze zenders je te bieden hebben. Zo heb je een voordelige mogelijkheid om te bekijken of dit pakket iets voor je is.

 • Welke zenders kan ik kijken met de verschillende pakketten?

  Als het om FOX Sports gaat heb je de keuze uit FOX Sports Eredivisie en FOX Sports compleet. FOX Sports Eredivisie:

  • FOX Sports 1 t/m 3 
  • FOX Sports compleet: FOX Sports 1 t/m 6 
   Naast de zenders van FOX Sports zijn er nog meer premium zenders die je toe kunt voegen aan je persoonlijke zenderaanbod.

 • Kan ik alle wedstrijden live kijken via de app?

  Dit kan zeker. Met de FOX Sports Go app heb je toegang tot alle zenders die je hebt opgenomen in je pakket. Zo kun je dus ook via je PC, laptop, tablet en smartphone genieten van live sport.

 • Kan ik ook wedstrijden terugkijken?

  FOX Sports hoort op dit moment niet bij de zenders waarvan je de programma’s terug kunt kijken. Ben je benieuwd naar welke zenders deze functie wel hebben? Raadpleeg dan het zenderaanbod.