Kies voor FOX Sports en kijk naar live Eredivisie voetbal, toptennis uit de WTA en ATP- tour en grote Amerkiaanse sportcompetities zoals MLB, NFL, NHL en UFC.

Al vanaf € 7,50*
*De prijs per maand is afhankelijk van het gekozen pakket

De FOX Sports pakketten

FOX Sports Eredivisie

  • FOX Sports 1 Eredivisie (in basispakket) + FOX Sports 2 en 3
  • 3 themazenders in HD
  • Je favoriete voetbalwedstrijden
  • Overal kijken met FOX Sports GO
7,50 Nu de eerste maand voor € 0,-

FOX Sports Compleet

  • FOX Sports 1 Eredivisie (in basispakket) + FOX Sports 2 t/m 6
  • 6 themazenders in HD
  • Voetbal én andere sport
  • Overal kijken met FOX Sports GO
12,50 Nu de eerste maand voor € 5,-

De voordelen van FOX Sports

Eredivisie

Al het topvoetbal

Met FOX Sports Eredivisie heb je 3 kanalen met topvoetbal uit o.a. de Eredivisie, Europa League en de Bundesliga én de programma's rondom voetbal zoals De Tafel van Kees.

FOX sports GO

FOX Sports GO

Met de FOX Sports GO app heb je altijd en overal toegang tot de live wedstrijden en programma's van FOX Sports.

Download voor iOS
Download voor Android

 

aanpassen

Zelf een pakket kiezen

Je kunt kiezen uit 2 pakketten:
FOX Sports Eredivisie met heel veel live voetbal, of Fox Sports Compleet: het complete pakket met Eredivisie voetbal én internationale sporten

Stap over naar T-Mobile

Zit jij nu nog bij een andere internet provider en wil je graag overstappen? Vul je gegevens in en dan helpen wij je verder. Met T-Mobile Thuis haal je een internet aanbieder in huis waarbij je je abonnement zelf kunt samenstellen. En je kunt je abonnement iedere maand kosteloos wijzigen.

Kijk FOX Sports zoals het jou uitkomt

TV

Gewoon TV kijken

Via de Interactieve TV Box kijk je 24 uur per dag in HD naar je favoriete sportwedstrijden.

Programma Gemist

Programma Gemist

Wedstrijd gemist? Bij T-Mobile Thuis heb je standaard tot 10 dagen Programma Gemist.

FOX Sports GO

FOX Sports GO

Met FOX Sports GO kijk je waar en wanneer je maar wilt naar je favoriete sportkanalen.

Ook FOX Sports kijken?

FOX Sports aanzetten is heel makkelijk. Je regelt het in My T-Mobile Thuis als je al klant bent, of gelijk bij het afsluiten van een nieuw T-Mobile Thuis pakket!

Ik heb al T-Mobile Thuis

Ga naar de abonnementspagina in My T-Mobile Thuis en kies welk pakket je wilt aansluiten. Binnen 1 uur kan je de zenders van jouw keuze bekijken. Bij eventuele vragen kun je onze gratis klantenservice bellen via 0800-0092, of kijk op onze Community.

My T-Mobile Thuis

Ik ben nog geen klant

FOX Sports voordelig in huis halen? Dat kan al vanaf € 7,50 per maand. En in combinatie met een Alles-in-1 pakket van T-Mobile Thuis kun je internetten, TV kijken, bellen én FOX Sports Eredivisie kijken voor maar € 32 per maand.

Zelf samenstellen

Nik


Nik, Adviseur Klantenservice

Wist je dat...
"FOX Sports 1 Eredivisie gratis bij T-Mobile Thuis in het basispakket zit? Kies voor FOX Sports Eredivisie (1 t/m 3) als je een échte voetbalfan bent. Als je alle FOX Sports zenders (1 t/m 6) wilt ontvangen, ga dan voor FOX Sports Compleet."


Zes keer FOX Sports

De zes zenders van FOX Sports bieden voor ieder wat wils. Van voetbal tot tennis en van American football tot de UFC.

FOX Sports 1 Eredivisie

FOX Sports 1 is hét voetbalkanaal van Nederland. Bij T-Mobile Thuis zit deze zender standaard in het Basispakket! Kijk wekelijks naar live topvoetbal uit alle Nederlandse topcompetities. Daarnaast kijk je naar alle samenvattingen uit de Bundesliga en Europa League en volg je het belangrijkste sportnieuws via de spraakmakende programma’s van FOX Sports, met o.a. FOX Sports Doc, FOX Sports Vandaag, de Eretribune en De Tafel van Kees.

FOX Sports 2

Ben jij een liefhebber die het nationale en internationale voetbal nauwlettend volgt? Dan kan je niet zonder FOX Sports 2. Als er meerdere wedstrijden gelijk worden gespeeld, zijn op FOX Sports 2 de live wedstrijden te zien die niet op FOX Sports 1 worden uitgezonden

FOX Sports 3

Ben jij een liefhebber die het nationale en internationale voetbal nauwlettend volgt? Dan kan je niet zonder FOX Sports 3. Als er meerdere wedstrijden gelijk worden gespeeld, zijn op FOX Sports 3 de live wedstrijden te zien die niet op FOX Sports 1 en 2 worden uitgezonden

FOX Sports 4

Op FOX Sports 4 kijk je live internationaal topvoetbal uit o.a. de Bundesliga, de Europa League en bekervoetbal uit de Copa Libertadores en Copa Sudamerica. Kijk verder naar toptennis en grote Amerikaanse sportcompetities met de MLB, NFL, NHL en UFC.

FOX Sports 4 is alleen te bekijken met FOX Sports Compleet.

FOX Sports 5

Ben jij een liefhebber die alle nationale en internationale sport nauwlettend volgt? Dan kan je niet zonder FOX Sports 5. Als er meerdere wedstrijden gelijk worden gespeeld, zijn op FOX Sports 5 de live wedstrijden te zien die niet op FOX Sports 4 worden uitgezonden.

FOX Sports 5 is alleen te bekijken met FOX Sports Compleet.

FOX Sports 6

Ben jij een liefhebber die alle nationale en internationale sport nauwlettend volgt? Dan kan je niet zonder FOX Sports 6. Als er meerdere wedstrijden gelijk worden gespeeld, zijn op FOX Sports 6 de live wedstrijden te zien die niet op FOX Sports 4 en 5 worden uitgezonden.

FOX Sports 6 is alleen te bekijken met FOX Sports Compleet.