Met T-Mobile TV kijk je gratis naar FOX Sports 1 op kanaal 150, met de beste FOX Sports-programma’s en live wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en UEFA Europa League. Met het FOX Sports Eredivisie pakket kijk je echt alle wedstrijden uit de Eredivisie. Voor de echte sportliefhebber is er FOX Sports Compleet met live verslag van o.a. de Bundesliga, tennis en de Amerikaanse MLB, NFL en NHL.

En wist je dat je met FOX Sports GO waar en wanneer je maar wilt kunt geniet van je favoriete sportkanalen? Kies dus voor FOX Sports en haal alle actie in huis!

De FOX Sports pakketten

Je kunt kiezen uit 2 FOX Sports pakketten: FOX Sports Eredivisie met het beste van de Eredivisie op 3 zenders. Of FOX Sports Compleet. Dan heb je nog 3 zenders met o.a. Bundesliga voetbal, tennis en het beste uit de NHL, NFL en MBL.
FOX Sports Eredivisie
 • FOX Sports 1 Eredivisie (in basispakket) + FOX Sports 2 en 3
 • 3 themazenders in HD
 • Je favoriete voetbalwedstrijden
 • Overal kijken met FOX Sports GO
 • Maandelijks opzegbaar
FOX Sports Compleet
 • FOX Sports 1 Eredivisie (in basispakket) + FOX Sports 2 t/m 6
 • 6 themazenders in HD
 • Voetbal én andere sport
 • Overal kijken met FOX Sports GO
 • Maandelijks opzegbaar

De voordelen van FOX Sports

Eredivisie

Al het topvoetbal

Met FOX Sports Eredivisie heb je 3 kanalen met topvoetbal uit o.a. de Eredivisie, Europa League en de Bundesliga.

FOX sports GO

FOX Sports GO

Met de FOX Sports GO app heb je altijd en overal toegang tot de live wedstrijden en programma's van FOX Sports.

Download voor iOS
Download voor Android

 

aanpassen

Zelf een pakket kiezen

Je kunt kiezen uit 2 pakketten:
FOX Sports Eredivisie met heel veel live voetbal, of Fox Sports Compleet: het complete pakket met Eredivisie voetbal én internationale sporten

Kijk FOX Sports zoals het jou uitkomt

TV

Gewoon TV kijken

Via de Interactieve TV Box kijk je 24 uur per dag in HD naar je favoriete sportwedstrijden.

FOX Sports GO

FOX Sports GO

Met FOX Sports GO kijk je waar en wanneer je maar wilt naar je favoriete sportkanalen.

Ook FOX Sports kijken?

FOX Sports aanzetten is heel makkelijk. Je regelt het in My T-Mobile Thuis als je al klant bent, of gelijk bij het afsluiten van een nieuw T-Mobile Thuis pakket!

Ik heb al T-Mobile Thuis

Ga naar de abonnementspagina in My T-Mobile Thuis en kies welk pakket je wilt aansluiten. Binnen 1 uur kan je de zenders van jouw keuze bekijken. Bij eventuele vragen kun je onze gratis klantenservice bellen via 0800-0092, of kijk op onze Community.

My T-Mobile Thuis

Ik ben nog geen klant

FOX Sports voordelig in huis halen? Dat kan al vanaf € 7,50 per maand. FOX Sports kijk je in combinatie met een Internet & TV pakket van T-Mobile Thuis.

Zelf samenstellen

Zes keer FOX Sports

De zes zenders van FOX Sports bieden voor ieder wat wils. Van voetbal tot tennis en de Amerikaanse sportcompetities MLB, NFL en NHL.

FOX Sports 1 Eredivisie

FOX Sports 1 is hét voetbalkanaal van Nederland. Bij T-Mobile Thuis zit deze zender standaard in het basispakket! Kijk wekelijks naar live topvoetbal uit alle Nederlandse topcompetities. Daarnaast kijk je naar alle samenvattingen uit de Bundesliga en Europa League en volg je het belangrijkste sportnieuws via de spraakmakende programma’s van FOX Sports, met o.a. FOX Sports Doc, FOX Sports Vandaag en de Eretribune.

FOX Sports 2

Ben jij een liefhebber die het nationale en internationale voetbal nauwlettend volgt? Dan kan je niet zonder FOX Sports 2. Als er meerdere wedstrijden gelijk worden gespeeld, zijn op FOX Sports 2 de live wedstrijden te zien die niet op FOX Sports 1 worden uitgezonden

FOX Sports 3

Ben jij een liefhebber die het nationale en internationale voetbal nauwlettend volgt? Dan kan je niet zonder FOX Sports 3. Als er meerdere wedstrijden gelijk worden gespeeld, zijn op FOX Sports 3 de live wedstrijden te zien die niet op FOX Sports 1 en 2 worden uitgezonden

FOX Sports 4

Op FOX Sports 4 kijk je live internationaal topvoetbal uit o.a. de Bundesliga, de Europa League en bekervoetbal uit de Copa Libertadores en Copa Sudamerica. Kijk verder naar toptennis en grote Amerikaanse sportcompetities met de MLB, NFL en NHL.

FOX Sports 4 is alleen te bekijken met FOX Sports Compleet.

FOX Sports 5

Ben jij een liefhebber die alle nationale en internationale sport nauwlettend volgt? Dan kan je niet zonder FOX Sports 5. Als er meerdere wedstrijden gelijk worden gespeeld, zijn op FOX Sports 5 de live wedstrijden te zien die niet op FOX Sports 4 worden uitgezonden.

FOX Sports 5 is alleen te bekijken met FOX Sports Compleet.

FOX Sports 6

Ben jij een liefhebber die alle nationale en internationale sport nauwlettend volgt? Dan kan je niet zonder FOX Sports 6. Als er meerdere wedstrijden gelijk worden gespeeld, zijn op FOX Sports 6 de live wedstrijden te zien die niet op FOX Sports 4 en 5 worden uitgezonden.

FOX Sports 6 is alleen te bekijken met FOX Sports Compleet.

Internet, TV en Vast Bellen van T-Mobile Thuis

Combineer je FOX Sports abonnement met een razendsnelle internetverbinding van T-Mobile en een Vast Bellen abonnement. Stel je eigen Alles-in-1 pakket samen en geniet van extra veel voordeel. Ben je niet tevreden over je pakket? Geef ons dan simpelweg de wijziging door die je wenst. Iedere maand kun je kosteloos je pakket aanpassen.

Bekijk

Internet & TV

Bij T-Mobile Thuis heb je de vrijheid om het pakket samen te stellen dat perfect bij jouw situatie past. Kies voor TV van T-Mobile Thuis én supersnel internet. Dit pakket voorziet je niet alleen van entertainment, maar ook van extra voordeel!

Bekijk

Veelgestelde vragen

 • Kan ik ook enkel een FOX Sports abonnement afsluiten?

  Dit is jammer genoeg niet mogelijk. FOX Sports is alleen te bekijken in combinatie met een Internet & TV of Alles-in-1 abonnement van T-Mobile Thuis.

 • Kan ik FOX Sports ook in het buitenland bekijken?

  Jazeker! Je kunt FOX Sports in de hele EU kijken.

 • Hoeveel apparaten kunnen tegelijk via de FOX Sports Go app kijken?

  Dit kan op 3 apparaten tegelijkertijd.