Kies je voor DSL (VDSL), dan kies je voor voordelig, snel én stabiel internet. Ben je niet helemaal tevreden met jouw DSL internet? Geen probleem! Je kunt jouw pakket iedere maand kosteloos aanpassen naar jouw wensen.

Bekijk alle pakketten

Ons aanbod

20 Mb

 • Standaard Internet (DSL)
 • Tot 20 Mbit/s download
 • tot 2 Mbit/s upload
27* per maand

50 Mb

 • Standaard Internet (DSL)
 • Tot 50 Mbit/s download
 • tot 5 Mbit/s upload
28,-* per maand

100 Mb

 • Standaard Internet (DSL)
 • Tot 100 Mbit/s download
 • tot 10 Mbit/s upload
31,-* per maand

* De prijs is i.c.m. een Internet abonnement met een contractduur van minimaal 12 maanden, exclusief 30 euro eenmalige activatiekosten.

Check de beschikbaarheid op jouw adres:

DSL providers vergelijken

VDSL vergelijken geeft je inzicht in alle mogelijkheden die je hebt. Kabel internet vergelijken met DSL internet doe je met ons overzicht. Zo zie je in een mum van tijd waar je aan toe bent. Ontdek de mogelijkheden van de verschillende internet providers.
T-Mobile KPN Ziggo
Maandelijkse abonnementsprijs Internet €31,- €48,49 €51,45
Internetsnelheid (down) 100Mbit/s 100Mbit/s 100Mbit/s
Internetsnelheid (up) 10Mbit/s 10Mbit/s 10Mbit/s
Installatie door monteur
Snelheid maandelijks aanpasbaar.
Omhoog of omlaag. Zonder contractverplichtingen.
Belofte: wij verhogen de eerste 3 jaar de prijzen niet
(behalve een correctie voor inflatie)
Totaalprijs per jaar (na het eerste jaar) €372,- €582,- €617,-
Totaalprijs het eerste jaar
(inclusief eenmalige kosten en kortingen)
€402,- €531,- €515,-
De bovenstaande prijzen zijn vergeleken op 28-08-2019. Deze vergelijking is gemaakt op basis van de volgende Internet abonnementen: T-Mobile: Standaard Internet 100Mbit/s. KPN Internet + extra internetsnelheid tot 100 Mbit/s. Ziggo Internet Start + extra snelheid 100 Mbit/s.
Stap over naar T-Mobile

Zit jij nu nog bij een andere internet provider en wil je graag overstappen? Vul je gegevens in en dan helpen wij je verder. Met T-Mobile Thuis haal je een internet aanbieder in huis waarbij je je abonnement zelf kunt samenstellen. En je kunt je abonnement iedere maand kosteloos wijzigen.

Wat is DSL?

DSL is internet via de telefoonlijn met meer dan 90% dekking voor de Nederlandse huishoudens. Bij DSL gaat het uploaden langzamer dan het downloaden.

Hoe snel is DSL?

Met DSL haal je een stabiele én snelle verbinding in huis. Maar hoe snel is DSL eigenlijk? De snelheid van DSL zit tussen de 20 Mbit/s en 100 Mbit/s. De snelheid is afhankelijk van je adres.

Standaard internet (DSL) of Glasvezel internet

Het verschil tussen Standaard internet (DSL) en Glasvezel. De beschikbaarheid van het type internet hangt af van je adres.

Bekijk pakketten

Standaard internet (DSL) Glasvezel internet
Meer dan 90% dekking voor Nederlandse huishoudens
Meer dan 30% dekking voor Nederlandse huishoudens
Uploaden gaat langzamer dan downloaden
Uploaden én downloaden gaat even snel
Van 20 Mbit/s tot 100 Mbit/s
Van 50 Mbit/s tot 750 Mbit/s

Veelgestelde vragen

 • Waarom is mijn internet langzamer dan verwacht?

  Is je internet langzamer dan de snelheid die je via onze postcodecheck op jouw adres zou moeten hebben? De door ons opgegeven snelheid haal je niet altijd. Door Wifi te gebruiken verlies je over het algemeen wat snelheid. De Wifi-Service helpt je verder als je te kampen hebt met snelheidproblemen of matig bereik. Een wifi-versterker kan door onze monteur worden geïnstalleerd als het signaal niet sterk genoeg blijkt te zijn. De Wifi-Service is gratis voor klanten van T-Mobile Thuis.

 • Wat is de maximale snelheid van DSL?

  Downloaden met DSL gaat tot een snelheid van 100 Mbit/s. Uploaden met DSL gaat tot een snelheid van 30Mbit/s. De snelheid is afhankelijk van je adres.

 • Waarvoor staan de letters DSL?

  DSL staat voor Digital Subscriber Line, een digitale technologie die snelle datacommunicatie over een telefoon van koperdraad toelaat.

 • Wat is VDSL?

  VDSL is de opvolger van ADSL en biedt meer snelheid. VDSL staat voor Very high bitrate Digital Subscriber Line.

 • Wat is een DSL kabel?

  Met de DSL kabel lijkt op een gewone telefoonkabel en daarmee sluit je een modem aan op een IS/RA punt. Dit punt bevindt zich meestal in de meterkast. Het wordt aangeraden om de DSL kabel zo kort mogelijk te houden om ruis en snelheidsverlies te voorkomen.