DSL internet
Tijdelijk de eerste 8 mnd voor €30/mnd*
 • Gratis aansluiten; geen eenmalige kosten
 • Snel en betrouwbaar internet
 • Al klant van T-Mobile, Tele2 of BEN? Profiteer van Klantvoordeel
T-Mobile DSL

Kies voor DSL-internet van T-Mobile

Met DSL internet van T-Mobile haal je snel en betrouwbaar internet voor een scherpe prijs in huis. Je kunt zelf naar wens je abonnement samenstellen: alleen Internet, Internet + TV of ook nog Vast Bellen. We bieden altijd de maximaal haalbare snelheid op jouw adres tot 100 Mbit/s.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Snel en betrouwbaar internet

Wat is het

DSL-internet

DSL is internet via de telefoonlijn. Dit netwerk dekt meer dan 90% van de Nederlandse huishoudens. Bij DSL gaat downloaden sneller dan uploaden, maar je bent altijd snel en stabiel online.

Voordelen

Daarom ons DSL-abonnement

Met ons DSL-pakket geniet je van uitstekende wifi en optimale flexibiliteit. Kies zelf waarmee je je internetpakket wilt uitbreiden: Televisie, Vast Bellen, extra beveiliging of wifiversterkers. Met die laatste heb je echt in álle hoeken van je huis sterk internet.

Het verschil

DSL en Glasvezel

Bij Glasvezel heb je de keuze uit 100Mbit/s, 400Mbit/s en zelfs 1Gbit/s download en upload. Voor DSL Internet bieden we altijd de maximaal haalbare snelheid op jouw adres tot maximaal 100Mbit/s. Uploaden en downloaden gaat even snel.

Ons aanbod De voordelen van DSL-internet van T-Mobile

Eerste 8 maanden voor €30/mnd*

 • Gratis aansluiten; geen eenmalige kosten
 • Snel en betrouwbaar internet
 • Al klant van T-Mobile, Tele2 of BEN? Profiteer van Klantvoordeel
DSL-internet van T-Mobile

Voordelen T-Mobile Hierom zit je voor Internet perfect bij T-Mobile

Supersnel en betaalbaar internet

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van nu met supersnel en betaalbaar internet.

Krijg extra voordeel

Combineer je mobiele abonnement met Internet voor thuis op hetzelfde adres en krijg extra voordeel op beide abonnementen met Klantvoordeel.

Zorgeloos overstappen

Zorgeloos overstappen met onze gratis Overstapservice en blijven internetten zonder dubbele kosten.

Meer over Internet
Van T-Mobile

Internet Only is één van de vele mogelijkheden die je hebt bij T-Mobile. Razendsnel internet gegarandeerd! Maar wil je meer dan alleen een los Internetabonnement? Dat kan! Bij T-Mobile kun je ook kiezen voor Internet + TV of Alles-in-1 om in alle vrijheid een geheel eigen abonnement samen te stellen. Zo weet je zeker dat het abonnement echt bij je past.

Internet Only

T-Mobile Glasvezel komt eraan

Wist je dat we hard bezig zijn met de aanleg van ons eigen glasvezelnetwerk? Glasvezelinternet is namelijk de toekomst. Via dit next level internet kun je eindeloos streamen en bingen, supersnel gamen zonder vertraging en videobellen met al je huisgenoten tegelijk. Met een snelheid tot wel 1 GBit/s.

Ons glasvezelinternet beoordeeld als 'zeer goed'

Kies je voor vast internet van T-Mobile, dan zit je goed. 'Zeer goed' zelfs volgens de toonaangevende benchmarkorganisatie umlaut. Want die waardering kregen we, met een score van maar liefst 927 uit 1000 punten. Met dit snelle en stabiele vaste internet geniet je eindeloos van alle mogelijkheden van vandaag. En die van morgen. Welkom bij de Unlimiteds.

Veelgestelde vragen

 • Is je internet langzamer dan de snelheid die je via onze postcodecheck op jouw adres zou moeten hebben? De door ons opgegeven snelheid haal je niet altijd. Door Wifi te gebruiken verlies je over het algemeen wat snelheid. Als je kampt met met snelheidproblemen kijk dan eens naar Wifi Plus. Wifi Plus is een wifi versterker die overal in je huis moet zorgen voor een optimale verbinding. 

 • Downloaden met DSL gaat tot een snelheid van 100 Mbit/s. Uploaden met DSL gaat tot een snelheid van 30 Mbit/s. De snelheid is afhankelijk van je adres.

  Lees hier welke internetsnelheid je nodig hebt.

 • DSL staat voor Digital Subscriber Line, een digitale technologie die snelle datacommunicatie over een telefoon van koperdraad toelaat.

 • VDSL is de opvolger van ADSL en biedt meer snelheid. VDSL staat voor Very high bitrate Digital Subscriber Line.

 • De DSL kabel lijkt op een gewone telefoonkabel en daarmee sluit je een modem aan op een IS/RA punt. Dit punt bevindt zich meestal in de meterkast. Het wordt aangeraden om de DSL kabel zo kort mogelijk te houden om ruis en snelheidsverlies te voorkomen.