Glasvezel in Nijmegen

In Nijmegen zijn we hard bezig om ons glasvezelnetwerk nóg sneller te maken. Met Glasvezel profiteer je tot 1Gbit/s van supersnel internet thuis voor een superscherpe prijs. Wil je weten of er jouw adres Glasvezel beschikbaar is? Check het hier met de glasvezelcheck. En heb je al een mobiel abonnement bij T-Mobile? Dan krijg je korting op glasvezel internet!

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

De voordelen van glasvezel in Nijmegen

Supersnel

Glasvezel Internet in Nijmegen van T-Mobile is écht heel snel. Met tot maar liefst 1 Gbit/s kun je probleemloos thuiswerken en videobellen tot je erbij neervalt. Zonder haperingen online gamen met je vrienden én video’s en series streamen in 4K? Geen probleem. Bovendien gaat up- en downloaden even snel. Ideaal als je grote bestanden in de cloud van je werk wilt zetten.

Stabieler

Met ons nieuwe glasvezel internet in Nijmegen ervaar je een stabiele online verbinding. Of je nu van je huis een kantoor, klaslokaal, samenwerkplek of vergaderruimte maakt, het hele gezin is moeiteloos online. Een haperende verbinding behoort tot het verleden!

Klaar voor de toekomst

We verbruiken steeds meer data. Denk aan het streamen van series, films en muziek. Of voor online gamen, videobellen en slimme apparaten in huis. Daarom hebben we in Nederland een netwerk nodig dat deze enorme groei aankan. Met Glasvezel in Nijmegen ben jij klaar voor al je datagebruik nu en in de toekomst.

Bestel hier jouw glasvezelabonnement voor internet en tv

Glasvezel
Basic
  • Downloadsnelheid tot 50 Mbit/s
  • Uploadsnelheid tot 50 Mbit/s
  • Ben je alleen of met twee? Dan is dit een prima snelheid om onbezorgd mee te Netflixen, gamen, streamen of surfen.
€ 30*
Vanaf/mnd (excl. eenmalige kosten).
Glasvezel
Fast
  • Downloadsnelheid tot 100 Mbit/s
  • Uploadsnelheid tot 100 Mbit/s
  • Voor grotere gezinnen en als je vaker met meerdere personen tegelijk online bent, professioneel gebruik of intensief online gamen.
€ 35*
Vanaf/mnd (excl. eenmalige kosten).
Glasvezel
Premium
  • Downloadsnelheid tot 1000 Mbit/s
  • Uploadsnelheid tot 1000 Mbit/s
  • Voor de echte snelheidsduivel. Video's op meerdere apparaten tegelijkertijd in de hoogste 4K-resolutie streamen en downloaden, terwijl je vloeiend online zit te gamen. Grote bestanden uploaden naar de cloud is ook geen probleem. Ideaal dus voor wanneer je thuiswerkt en grote bestanden moet delen.
€ 40*
Vanaf/mnd (excl. eenmalige kosten).

*Getoonde aanbod is i.c.m. een 1-jarig internetabonnement en de aangegeven maximum snelheid.

Ook weten welke snelheid mogelijk is op jouw adres?

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Eenvoudig overstappen
naar T-Mobile

Zit jij nu nog bij een andere provider en ben je van plan om over te stappen naar T-Mobile? Wij helpen je hier graag mee! Je nummer kun je natuurlijk gewoon meenemen. 

Unlimited Klantenservice

.

Meer weten?

Persoonlijk advies? Bel naar 0800-0419 (gratis) of ga naar de winkel.