Glasvezel Internet
Next level internet in Nijmegen
  • Gratis aansluiten: geen eenmalige kosten t.w.v. € 105
  • Gratis Google Nest Cam Wired t.w.v. € 99,99
  • Eerste 6 maanden voor € 30/mnd*
Glasvezel Nijmegen

Glasvezel in Nijmegen

In Nijmegen zijn we hard bezig om ons glasvezelnetwerk nóg sneller te maken. Met Glasvezel profiteer je tot 1Gbit/s van supersnel internet thuis voor een superscherpe prijs. Wil je weten of er jouw adres glasvezel in Nijmegen beschikbaar is? Check het hieronder!

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Glasvezelinternet van T-Mobile

Vanuit T-Mobile zijn we volop bezig met het aanleggen van ons eigen glasvezelnetwerk door heel Nederland. In Nijmegen bieden we glasvezel aan via het netwerk van partners. Afhankelijk van jouw adres kan je van glasvezel in Nijmegen genieten van een supersnelle, stabiele glasvezelverbinding tot 1 Gbit/s up- en download. Er zitten geen installatiekosten aan verbonden en als je jouw glasvezelabonnement combineert met een ander abonnement van T-Mobile ontvang je korting op beide.

glasvezel nijmegen

Waar ligt glasvezel in Nijmegen?

Wil je weten of er op jouw adres in Nijmegen al een glasvezel beschikbaar is? Met onze handige postcodecheck controleer je dit eenvoudig. Is dit het geval? Dan heb jij overal in huis een goede internetverbinding en ben je helemaal klaar voor de toekomst. Is er nog geen glasvezel beschikbaar? Ontdek dan onze andere opties voor razendsnel internet abonnement van T-Mobile.

glasvezel nijmegen

Voordelen Glasvezel

Lees hier meer over de voordelen van Glasvezel.

Maximaal 1 Gbit/s

Supersnel

Glasvezelinternet is écht heel snel: met tot maar liefst 1 Gbit/s kun je probleemloos thuiswerken, videobellen tot je erbij neervalt, soepel online gamen met je vrienden én in 4K video’s en series streamen. Bovendien gaat up- en downloaden even snel.

Overal en altijd

Stabieler

Met het nieuwe glasvezelinternet ervaar je een stabiele online verbinding. Of je nu van je huis een kantoor, klaslokaal, samenwerkplek of vergaderruimte maakt: iedereen in huis is moeiteloos online.

Next level internet

Klaar voor de toekomst

We verbruiken steeds meer data. Voor het streamen van series, films en muziek. Of voor online gamen, videobellen en slimme apparaten in huis. Daarom hebben we in Nederland een netwerk nodig dat deze enorme groei aankan. Met Glasvezel ben jij klaar voor al je datagebruik: nu en in de toekomst.

Kies voor Glasvezel van T-Mobile in Nijmegen

Eerste 6 maanden voor €30/mnd*

  • Gratis aansluiten: geen eenmalige kosten t.w.v. € 105
  • Gratis Google Nest Cam Wired t.w.v. € 99,99
  • Supersnel Glasvezel tot 1 Gbit/s up- en download
Glasvezel

Eenvoudig overstappen naar Glasvezel van T-Mobile

Is er glasvezel beschikbaar op jouw adres in Nijmegen? Stap eenvoudig over naar T-Mobile. Sluit online een abonnement af en een monteur komt bij je langs om het aan te sluiten en een wifi check te doen. Zo weet je zeker dat je overal in huis supersnel internet hebt.

Stap 1

Kies je internetsnelheid

Bij het afsluiten van internet op Glasvezel heb je de keuze uit 100 Mbit/s, 400 Mbit/s en zelfs 1 Gbit/s download en upload. Voor DSL-internet bieden we altijd de maximaal haalbare snelheid op jouw adres tot max 100 Mbit/s.

Stap 2

Breid uit naar wens

Breid je Glasvezel abonnement uit met een TV abonnement en maak het helemaal compleet met extra zenderpakketten en Cloud Opnemen. Of boost je signaal met een wifiversterker, zodat je thuis in elke hoek supersnelle wifi hebt.

Stap 3

Stap soepel over

Kies je aansluitdatum en je ontvangt het installatiepakket zo snel mogelijk thuis. Met onze gratis Overstapservice regelen wij de overstap van je huidige provider naar T-Mobile.

Ons glasvezelinternet beoordeeld als 'zeer goed'

Kies je voor glasvezelinternet van T-Mobile, dan zit je goed. 'Zeer goed' zelfs volgens de toonaangevende benchmarkorganisatie umlaut. Want die waardering kregen we, met een score van maar liefst 910 uit 1000 punten. Met dit snelle en stabiele vaste internet geniet je eindeloos van alle mogelijkheden van vandaag. En die van morgen. Welkom bij de Unlimiteds.

Voordelen van T-Mobile

Supersnel en betaalbaar internet

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van nu met supersnel en betaalbaar internet.

Krijg extra voordeel

Combineer je mobiele abonnement met Internet voor thuis op hetzelfde adres en krijg extra voordeel op beide abonnementen met Klantvoordeel.

Tv-kijken zonder TV Box

Geen gedoe met extra kabels of kastjes. Kijk T-Mobile TV via een app op je eigen smart-tv.

Veelgestelde vragen

  • Die weet je binnen één minuut. Doe hiervoor de glasvezelcheck.

  • Momenteel betaal je géén aansluitkosten wanneer je Glasvezel van T-Mobile afsluit. Stel hier je ideale pakket samen en bekijk de actuele prijzen van glasvezelinternet.

  • Nee hoor, dit is geen verplichting. Het is ook mogelijk te kiezen voor een ander abonnement. Bekijk hier alles over onze internet abonnementen.

  • Het afsluiten van een abonnement voor glasvezel doe je in de shop.