Speedtest van T-Mobile Thuis

Wil je graag je internet snelheid testen? Gebruik dan de internet speedtest van T-Mobile. Met één druk op de knop weet je precies wat de snelheid van jouw huidige internetverbinding is. Internet snelheid testen was nog nooit zo makkelijk!

Test de snelheid van je internet met deze speedtest!

Tips voor een betrouwbare speedtest

Jouw Resultaat:

Download:

Upload:

Ben je tevreden met je internetsnelheid?

< Terug

Ben je een T-Mobile Thuis klant?

< Terug

Wat kan er beter?

Mooi resultaat! Of wil je meer?

Bij T-Mobile Thuis kan je maandelijks gratis je internet­snelheid naar boven en naar beneden aanpassen. De maximale snelheid die je kan ontvangen in huis is afhankelijk van je adres. Bekijk hieronder onze verschillende pakketten en kies de internet­snelheid die het beste bij jouw situatie past. Ga naar My T-Mobile Thuis om het aan te passen of lees hier meer over de internet abonnementen van T-Mobile Thuis

Pakket aanpassen

Internetpakket uitbreiden

Bij T-Mobile Thuis kan je maandelijks gratis je internet­snelheid naar boven en naar beneden aanpassen. De maximale snelheid die je kan ontvangen in huis is afhankelijk van je adres. Bekijk hieronder onze verschillende pakketten en kies de internet­snelheid die het beste bij jouw situatie past. Ga naar My T-Mobile Thuis om het aan te passen.

Pakket aanpassen

Ben je al bekend met T-Mobile Thuis?

Bij T-Mobile Thuis bieden we snelheden van 50 Mbit/s tot 1000 Mbit/s en is jouw abonnement maandelijks aanpasbaar. Bekijk welke T-Mobile Thuis pakketten er beschikbaar zijn op jouw adres. Je kan ook je eigen pakket zelf samenstellen

*De prijs is exclusief eenmalige kosten en in combinatie met een abonnement van minimaal 12 maanden. Daarna is het abonnement maandelijks opzegbaar.

T-Mobile Thuis geeft je meer

TV Anywhere

TV Anywhere app

Met onze TV Anywhere app kun je altijd en overal je favoriete programma's kijken.

ESPN

ESPN

Fan van voetbal? ESPN zit gratis bij al onze TV-pakketten!

Aanpassen

Aanpasbaar abonnement

Je abonnement is elke maand gratis aan te passen, van TV-pakketten tot internet­snelheid.

Optimaliseer je internetsnelheid

Hogere snelheid op je speedtest halen? Lees hier drie tips waarmee je je internet­snelheid in huis kan verbeteren.

Herstart je modem

De meeste modems staan 24/7 aan. Het kan dus helpen om je modem uit en aan te zetten. Haal de stekker 10 seconden uit het stopcontact. Wacht tot je modem weer is opgestart en klaar!

Zoek de beste plek

Verklein de afstand tot je modem zoveel mogelijk. Muren, plafonds en meubels hebben ook invloed op het signaal. Grote stoorzenders van Wifi zijn water en metaal, maar ook apparaten zoals magnetrons, babyfoons en alarmsensoren.

Pas het Wifi-kanaal aan

Soms zijn er te veel draadloze verbindingen actief op hetzelfde Wifi-kanaal. Dit kan ervoor zorgen dat het signaal wordt verstoord. Veranderen van Wifi-kanaal kan je Wifi versnellen.

Wifi T-Mobile

Snelheid verbeteren?

Stel je vraag aan onze Community. Daar staan deskundige klanten en onze medewerkers 24/7 voor je klaar. Zij lopen met jou alle Wifi-verbeterstappen door.

Vraag het onze community

Wil je liever telefonisch contact? Een medewerker loopt de Wifi-verbeterstappen met je door.

Bel de Klantenservice (kans op wachttijd)

Stap over naar T-Mobile

Zit jij nu nog bij een andere internet provider en wil je graag overstappen? Laat je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen opnemen. Wij zorgen ervoor dat jij nergens naar hoeft om te kijken.

50
Mbit/s

Ben je alleen of met twee, dan is dit een prima snelheid om onbezorgd mee te Netflixen, gamen, streamen of surfen.

100
Mbit/s

Voor grotere gezinnen en als je vaker met meerdere personen tegelijk online bent, professioneel gebruik of intensief online gamen.

1000
Mbit/s

Voor de echte snelheidsduivel. Video's op meerdere apparaten tegelijkertijd in de hoogste 4K-resolutie streamen en downloaden, terwijl je vloeiend online zit te gamen. Grote bestanden uploaden naar de cloud is ook geen probleem. Ideaal dus voor wanneer je thuiswerkt en grote bestanden moet delen.

Niet tevreden met je huidige provider?

Ben je niet tevreden met je internet­snelheid of je huidige aanbieder? Bekijk dan welke T-Mobile Thuis pakketten er beschikbaar zijn op jouw adres. Je kan ook je eigen pakket zelf samenstellen. Daarnaast kan je als T-Mobile Thuis klant maandelijks je abonnement aanpassen en heb je recht op Wifi-Service.

*De prijs is exclusief eenmalige kosten en in combinatie met een abonnement van minimaal 12 maanden. Daarna is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Veelgestelde vragen

 • Onze postcodechecker laat je zien welke snelheden beschikbaar zijn op jouw adres.

 • In My T-Mobile Thuis kan je zelf makkelijk maandelijks je snelheid aanpassen.

 • Wil je weten welke internetsnelheid je nodig hebt?

  • Woon je alleen of samen dan raden we 50 Mbit/s aan. Hiermee kan je tegelijkertijd Netflix streamen en Interactieve TV kijken. 
  • Voor gezinnen raden we 100 Mbit/s aan. Met deze snelheid kun je tegelijkertijd snel downloaden, Interactieve TV kijken en Netflix streamen. En dat op meerdere apparaten tegelijkertijd. 
  • Ben je een echte snelheidsduivel dan raden we 1000 Mbit/s aan. Hiermee kunnen je huisgenoten films op meerdere apparaten tegelijkertijd in de hoogste 4K-resolutie streamen, terwijl jij vloeiend online zit te gamen.
 • Soms zijn er te veel draadloze verbindingen actief op hetzelfde Wifi-kanaal. Dit kan ervoor zorgen dat het signaal wordt verstoord. Om te kijken welk kanaal het minst druk is, kun je gebruikmaken van ‘Wifi analyzer’ apps op je smartphone of tablet. Deze apps laten je zien welke kanalen in de buurt van je modem druk bezet zijn en welke je eventueel een beter Wifi-bereik kunnen bieden. Het kan ook helpen om de snellere en minder drukke 5 Ghz band te gebruiken. Kijk voor de naam en het password van het 5 Ghz Wifi netwerk achterop je modem.

  Tip! Gebruik de app in de avond, dit is de drukste periode.

   

Veelgestelde vragen

 • Een abonnement met (glasvezel) Internet & TV kost de eerste 3 maanden € 30,- per maand, daarna kost het € 45,- per maand. Alle pakketten bij T-Mobile Thuis hebben een contractduur van minimaal 12 maanden. Je betaalt ook eenmalig activatiekosten van € 30,00 en bij Glasvezel tevens exclusief € 37,50 aansluitkosten.

 • Wil je zo snel mogelijk gebruikmaken van ons netwerk? Dan is het belangrijk dat je de eerst mogelijke leverdatum kiest. Zorg er ook voor dat je op tijd opzegt bij je huidige aanbieder. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Wil je liever dat wij het voor je regelen? Maak dan gebruik van onze Overstapservice! Wij regelen dan de overstap van je oude aanbieder naar T-Mobile Thuis. Het duurt dan wel iets langer voordat je aangesloten bent.

 • Met onze Overstapservice zorgen wij ervoor dat je geen minuut offline bent. Wij zeggen je huidige aanbieder voor je op. Zo heb jij er dus geen omkijken naar. Lees alles over onze Overstapservice.

 • Wij bieden snelheden van 50 tot en met 1000 Mbit/s. Echter, we bieden je alleen de snelheden aan die je daadwerkelijk kan ontvangen op jouw adres. Doe daarom de postcodecheck, dan zie je meteen welke snelheden op je adres beschikbaar zijn.

 • Als je al klant bent bij T-Mobile krijg je leuke extra’s, zoals de maximale internetsnelheid voor Thuis op jouw adres, korting op je Thuis abonnement en korting op je mobiel. Dit noemen we T-Mobile Klantvoordeel. Waar je precies recht op hebt hangt af van welke abonnementen je hebt. Kijk op de Klantvoordeel pagina om te zien wat er voor jou van toepassing is.

Veelgestelde vragen

 • Het meest voorkomend probleem is dat er te veel draadloze verbindingen actief zijn op één Wifi-kanaal. Dit zorgt voor verstoring van het signaal. De beste oplossing is het Wifi-kanaal van je modem aanpassen. Lees hier bij Tip 5 hoe je het beste Wifi-kanaal kan vinden. Je vindt hier ook zes andere tips voor het verbeteren van je Wifi-snelheid.

 • Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Je krijgt de meest betrouwbare uitkomst van de internet speedtest als je je computer met een kabel aan je modem aansluit en test met nieuwe apparatuur. Lees hier onze tips voor het oplossen van problemen met bedraad internet.

 • Wanneer er een storing aan de gang is proberen we dit zo snel mogelijk op te lossen en te melden op onze Community. Kijk hier of er momenteel een storing bekend is.

 • Met onze Wifi-Service proberen we je op afstand te helpen met het verbeteren van je wifi-verbinding. Lukt dit niet op afstand, dan komt eventueel onze monteur bij jou langs om het probleem op te lossen.

 • Lees hier de tips voor het oplossen van problemen met bedraad internet. Heb je onze tips toegepast en haal je nog steeds niet minimaal 75% van de beloofde snelheid, neem dan contact op met onze klantenservice.

Internet
Internet
 • Een snelle internetverbinding tot 1 Gbit/s
 • Supersnel Wifi-modem
€ 30*
Vanaf/mnd (excl. eenmalige kosten).
Meest gekozen
Internet en TV
Internet en TV
 • Een snelle internetverbinding tot 1 Gbit/s
 • Supersnel Wifi-modem
 • Interactieve TV boordevol handige functies
 • Gratis sportzender ESPN
 • Uit te breiden met extra zenderpakketten
 • Nu 6 mnd € 10/mnd korting op TV
€ 45
€ 35*
Vanaf/mnd (excl. eenmalige kosten) de eerste 6 maanden, daarna € 45/mnd.
Alles-in-1
Internet, TV en Vast Bellen
 • Een snelle internetverbinding tot 1 Gbit/s
 • Supersnel Wifi-modem
 • Interactieve TV boordevol handige functies
 • Gratis sportzender ESPN
 • Uit te breiden met extra zenderpakketten
 • Vast bellen tegen een laag tarief
 • Nu 6 mnd € 10/mnd korting op TV
€ 47,50
€ 37,50*
Vanaf/mnd (excl. eenmalige kosten) de eerste 6 maanden, daarna € 47,50/mnd.

*Exclusief € 30 activatiekosten en bij een glasvezelverbinding € 37,50 installatiekosten. Getoonde aanbod is i.c.m. een 1-jarig internetabonnement met een maximum internetsnelheid tot 50 Mbit/s en indien er gekozen is voor TV is dit incl. eerste TV Box.