Test je internetsnelheid

Tips voor een betrouwbare speedtest

Jouw Resultaat:

Download:

Upload:

Ben je tevreden met je internetsnelheid?

< Terug

Ben je een T-Mobile Thuis klant?

< Terug

Wat kan er beter?

Mooi resultaat! Of wil je meer?

Bij T-Mobile Thuis kan je maandelijks gratis je internet­snelheid naar boven en naar beneden aanpassen. De maximale snelheid die je kan ontvangen in huis is afhankelijk van je adres. Bekijk hieronder onze verschillende pakketten en kies de internet­snelheid die het beste bij jouw situatie past. Ga naar My T-Mobile Thuis om het aan te passen.

Pakket aanpassen

Internetpakket uitbreiden

Bij T-Mobile Thuis kan je maandelijks gratis je internet­snelheid naar boven en naar beneden aanpassen. De maximale snelheid die je kan ontvangen in huis is afhankelijk van je adres. Bekijk hieronder onze verschillende pakketten en kies de internet­snelheid die het beste bij jouw situatie past. Ga naar My T-Mobile Thuis om het aan te passen.

Pakket aanpassen

Ben je al bekend met T-Mobile Thuis?

Bij T-Mobile Thuis bieden we snelheden van 50 Mbit/s tot 1000 Mbit/s en is jouw abonnement maandelijks aanpasbaar. Bekijk welke T-Mobile Thuis pakketten er beschikbaar zijn op jouw adres. Je kan ook je eigen pakket zelf samenstellen. Daarnaast heb je als T-Mobile Thuis klant recht op onze Wifi-Service.

*De prijs is exclusief eenmalige kosten en in combinatie met een abonnement van minimaal 12 maanden. Daarna is het abonnement maandelijks opzegbaar.

T-Mobile Thuis geeft je meer

wifi-service

Wifi-Service

Wifi-hulp nodig? We helpen je graag je wifi te verbeteren en sturen een extra Wifi-punt indien nodig.

TV Anywhere

TV Anywhere app

Met onze TV Anywhere app kun je altijd en overal je favoriete programma's kijken.

FOX Sports

Gratis Eredivisie 1

Fan van voetbal? FOX Sports 1 Eredivisie zit gratis bij al onze TV-pakketten!

Aanpassen

Aanpasbaar abonnement

Je abonnement is elke maand gratis aan te passen, van TV-pakketten tot internet­snelheid.

Optimaliseer je internetsnelheid

Hogere snelheid op je speedtest halen? Lees hier drie tips waarmee je je internet­snelheid in huis kan verbeteren.

Herstart je modem

De meeste modems staan 24/7 aan. Het kan dus helpen om je modem uit en aan te zetten. Haal de stekker 10 seconden uit het stopcontact. Wacht tot je modem weer is opgestart en klaar!

Zoek de beste plek

Verklein de afstand tot je modem zoveel mogelijk. Muren, plafonds en meubels hebben ook invloed op het signaal. Grote stoorzenders van Wifi zijn water en metaal, maar ook apparaten zoals magnetrons, babyfoons en alarmsensoren.

Pas het Wifi-kanaal aan

Soms zijn er te veel draadloze verbindingen actief op hetzelfde Wifi-kanaal. Dit kan ervoor zorgen dat het signaal wordt verstoord. Veranderen van Wifi-kanaal kan je Wifi versnellen.

Wifi T-Mobile

Snelheid verbeteren?

Stel je vraag aan onze Community. Daar staan deskundige klanten en onze medewerkers 24/7 voor je klaar. Zij lopen met jou alle Wifi-verbeterstappen door.

Vraag het onze community

Wil je liever telefonisch contact? Een medewerker loopt de Wifi-verbeterstappen met je door.

Bel de Klantenservice (kans op wachttijd)

Stap over naar T-Mobile

Zit jij nu nog bij een andere internet provider en wil je graag overstappen? Laat je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen opnemen. Wij zorgen ervoor dat jij nergens naar hoeft om te kijken.

50
Mbit/s

Ben je alleen of met twee, dan is dit een prima snelheid om onbezorgd mee te Netflixen, gamen, streamen of surfen.

100
Mbit/s

Voor grotere gezinnen en als je vaker met meerdere personen tegelijk online bent, professioneel gebruik of intensief online gamen.

1000
Mbit/s

Voor de echte snelheidsduivel. Video's op meerdere apparaten tegelijkertijd in de hoogste 4K-resolutie streamen en downloaden, terwijl je vloeiend online zit te gamen. Grote bestanden uploaden naar de cloud is ook geen probleem. Ideaal dus voor wanneer je thuiswerkt en grote bestanden moet delen.

Niet tevreden met je huidige provider?

Ben je niet tevreden met je internet­snelheid of je huidige aanbieder? Bekijk dan welke T-Mobile Thuis pakketten er beschikbaar zijn op jouw adres. Je kan ook je eigen pakket zelf samenstellen. Daarnaast kan je als T-Mobile Thuis klant maandelijks je abonnement aanpassen en heb je recht op Wifi-Service.

*De prijs is exclusief eenmalige kosten en in combinatie met een abonnement van minimaal 12 maanden. Daarna is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Veelgestelde vragen

 • Wat is de maximale internetsnelheid op mijn adres?

  Onze postcodechecker laat je zien welke snelheden beschikbaar zijn op jouw adres.

 • Hoe wijzig ik mijn internetsnelheid?

  In My T-Mobile Thuis kan je zelf makkelijk maandelijks je snelheid aanpassen.

 • Welke internetsnelheid (Mbit/s) heb ik nodig?

  • Woon je alleen of samen dan raden we 50 Mbit/s aan. Hiermee kan je tegelijkertijd Netflix streamen en Interactieve TV kijken. 
  • Voor gezinnen raden we 100 Mbit/s aan. Met deze snelheid kun je tegelijkertijd snel downloaden, Interactieve TV kijken en Netflix streamen. En dat op meerdere apparaten tegelijkertijd. 
  • Ben je een echte snelheidsduivel dan raden we 1000 Mbit/s aan. Hiermee kunnen je huisgenoten films op meerdere apparaten tegelijkertijd in de hoogste 4K-resolutie streamen, terwijl jij vloeiend online zit te gamen.
 • Welk Wifi-kanaal kan ik het beste gebruiken?

  Soms zijn er te veel draadloze verbindingen actief op hetzelfde Wifi-kanaal. Dit kan ervoor zorgen dat het signaal wordt verstoord. Om te kijken welk kanaal het minst druk is, kun je gebruikmaken van ‘Wifi analyzer’ apps op je smartphone of tablet. Deze apps laten je zien welke kanalen in de buurt van je modem druk bezet zijn en welke je eventueel een beter Wifi-bereik kunnen bieden. Het kan ook helpen om de snellere en minder drukke 5 Ghz band te gebruiken. Kijk voor de naam en het password van het 5 Ghz Wifi netwerk achterop je modem.

  Tip! Gebruik de app in de avond, dit is de drukste periode.

   

Veelgestelde vragen

 • Wat kost Internet & TV bij T-Mobile Thuis?

  Een abonnement met (glasvezel) Internet & TV kost de eerste 3 maanden € 30,- per maand, daarna kost het € 45,- per maand. Alle pakketten bij T-Mobile Thuis hebben een contractduur van minimaal 12 maanden. Je betaalt ook eenmalig activatiekosten van € 30,00 en bij Glasvezel tevens exclusief € 37,50 aansluitkosten.

 • Hoe snel kan T-Mobile Thuis aangesloten worden?

  Wil je zo snel mogelijk gebruikmaken van ons netwerk? Dan is het belangrijk dat je de eerst mogelijke leverdatum kiest. Zorg er ook voor dat je op tijd opzegt bij je huidige aanbieder. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Wil je liever dat wij het voor je regelen? Maak dan gebruik van onze Overstapservice! Wij regelen dan de overstap van je oude aanbieder naar T-Mobile Thuis. Het duurt dan wel iets langer voordat je aangesloten bent.

 • Hoe werkt jullie overstapservice?

  Met onze Overstapservice zorgen wij ervoor dat je geen minuut offline bent. Wij zeggen je huidige aanbieder voor je op. Zo heb jij er dus geen omkijken naar. Lees alles over onze Overstapservice.

 • Welke snelheden bieden jullie aan?

  Wij bieden snelheden van 50 tot en met 1000 Mbit/s. Echter, we bieden je alleen de snelheden aan die je daadwerkelijk kan ontvangen op jouw adres. Doe daarom de postcodecheck, dan zie je meteen welke snelheden op je adres beschikbaar zijn.

 • Ik heb al een mobiel abonnement van T-Mobile, krijg ik nu korting bij T-Mobile Thuis?

  Als je al klant bent bij T-Mobile krijg je leuke extra’s, zoals de maximale internetsnelheid voor Thuis op jouw adres, korting op je Thuis abonnement en korting op je mobiel. Dit noemen we T-Mobile Klantvoordeel. Waar je precies recht op hebt hangt af van welke abonnementen je hebt. Kijk op de Klantvoordeel pagina om te zien wat er voor jou van toepassing is.

Veelgestelde vragen

 • Hoe verbeter ik mijn Wifi-snelheid?

  Het meest voorkomend probleem is dat er te veel draadloze verbindingen actief zijn op één Wifi-kanaal. Dit zorgt voor verstoring van het signaal. De beste oplossing is het Wifi-kanaal van je modem aanpassen. Lees hier bij Tip 5 hoe je het beste Wifi-kanaal kan vinden. Je vindt hier ook zes andere tips voor het verbeteren van je Wifi-snelheid.

 • Waarom haal ik niet mijn maximale snelheid?

  Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Je krijgt de meest betrouwbare uitkomst van de internet speedtest als je je computer met een kabel aan je modem aansluit en test met nieuwe apparatuur. Lees hier onze tips voor het oplossen van problemen met bedraad internet.

 • Zijn er op dit moment storingen?

  Wanneer er een storing aan de gang is proberen we dit zo snel mogelijk op te lossen en te melden op onze Community. Kijk hier of er momenteel een storing bekend is.

 • Ik heb al jullie Wifi-tips geprobeerd maar ben nog steeds ontevreden over de snelheid van mijn Wifi. Wat kan ik doen?

  Met onze Wifi-Service proberen we je op afstand te helpen met het verbeteren van je wifi-verbinding. Lukt dit niet op afstand, dan komt eventueel onze monteur bij jou langs om het probleem op te lossen.

 • Ik heb de speedtest uitgevoerd met bedraad internet en met recente apparatuur, maar ik haal de maximale snelheid niet. Hoe kan dit?

  Lees hier de tips voor het oplossen van problemen met bedraad internet. Heb je onze tips toegepast en haal je nog steeds niet minimaal 75% van de beloofde snelheid, neem dan contact op met onze klantenservice.

Internet
Internet
 • Maandelijks aanpasbaar
 • Supersnel Wifi-modem
Meest gekozen
Internet en TV
Internet en TV
 • Maandelijks aanpasbaar
 • FOX Sports 1 Eredivisie
 • Supersnel Wifi-modem
Alles-in-1
Internet, TV en Vast Bellen
 • Maandelijks aanpasbaar
 • FOX Sports 1 Eredivisie
 • Supersnel Wifi-modem

* I.c.m. 1-jarig abonnement en de aangegeven maximum snelheid. Exclusief € 30 eenmalige activatiekosten en bij Glasvezel tevens € 37,50 installatiekosten.

**T-Mobile Mobiel: Prijs is i.c.m. een 2-jarig Onbeperkt Data en bellen 5G-ready abonnement incl. Klantvoordeel (unl. GB/SMS/Bellen in NL + 120 belmin. vanuit NL naar EU en 18 GB in de EU) (zonder Klantvoordeel € 35 p/mnd). € 25,- aansluitkosten en € 5,69 thuiskopieheffing voor nieuwe telefoons. 

**T-Moble Thuis: I.c.m. 1-jarig Internet abonnement incl. Klantvoordeel (zonder Klantvoordeel vanaf € 30 p/mnd), daarna maandelijks opzegbaar.