We helpen je graag online om je wifi te verbeteren. Lukt het niet? Dan helpen we je op afstand om je wifi-instellingen te verbeteren. Als het nodig is, dan komt onze monteur bij jou langs. Hij meet de kwaliteit van je verbinding en gaat niet weg voordat je een goed wifi signaal hebt.

Ben je nog geen T-Mobile Thuis klant?
Bekijk pakketten

De voordelen van Wifi-Service

Monteur

Monteur

Nadat je ons hebt gesproken ontvang je van onze installatiepartner Guidion een e-mail om zelf een afspraak in te plannen.

Wifi-Service

Gratis service

De Wifi-Service is beschikbaar voor alle T-Mobile Thuis klanten. Lees wel even de voorwaarden.

Wifi-versterker

Wifi-versterker

Als de meting van onze monteur onder de 10 Mbit/s uitkomt, dan zal er een wifi-versterker worden geïnstalleerd.

Daarom kies je voor T-Mobile Thuis

Aanpassen

Maandelijks aanpasbaar

Pas zelf maandelijks gratis je abonnement aan in My T-Mobile Thuis. Bijvoorbeeld omdat je even een hogere internetsnelheid of een ander themapakket wilt.

test

Uit & Thuis

Combineer je T-Mobile mobiel met Thuis, dan krijg je de hoogste internetsnelheid voor Thuis op jouw adres, en Unlimited data en bellen op je mobiel. 

TV Anywhere

TV Anywhere

Kijk TV op je laptop, smartphone of tablet met de TV Anywhere app. Programma gemist? Kijk tot 10 dagen terug!

Veelgestelde vragen

  • Is de Wifi Service gratis?

    De Wifi Service is gratis voor klanten van T-Mobile Thuis. Lees de voorwaarden door om te checken of je gebruik kunt maken van de Wifi Service.

  • Hoe snel kan een monteur langskomen?

    Nadat je ons hebt gesproken ontvang je van onze installatiepartner Guidion een e-mail met een link om zelf een afspraak in te plannen wanneer het jou uitkomt. We doen uiteraard ons best om je zo snel mogelijk te helpen zodat je weer optimaal kunt internetten.

  • Wanneer installeert de monteur een wifiversterker?

    De monteur doet een meting en zal je dan vertellen of je een wifiversterker geïnstalleerd krijgt. Als de meting van de monteur onder de grens is van 10 Mbps downloadsnelheid voor Standaard (DSL) internet of 10 Mbps downloadsnelheid voor Glasvezel internet, dan kom je in aanmerking voor een wifiversterker.