T-MOBILE INTERNET
EERSTE 8 MND € 30/MND*
 • Gratis aansluiten; geen eenmalige kosten
 • Supersnel internet tot wel 1 Gbit/s up- en download
 • Tv-kijken waar en wanneer je wilt, met of zonder TV Box
T-Mobile Internet Only

Het Internetabonnement van T-Mobile

Altijd supersnel en stabiel internet met veel vrijheid en zonder gedoe, dat is wat je van een Internetabonnement van T-Mobile kunt verwachten. Je kunt je internetsnelheid maandelijks zonder kosten verhogen of verlagen en je Internetabonnement uitbreiden met TV en Vast Bellen, alles is mogelijk!

Glasvezel of DSL

DSL of Glasvezel

Het Internet van T-Mobile wordt geleverd via DSL of Glasvezel. DSL-internet gaat via de telefoonkabel en is in bijna heel Nederland beschikbaar. Zo ben je altijd verzekerd van stabiel internet. Glasvezelinternet gaat via een eigen netwerk waardoor het sneller en stabieler is. We zijn druk bezig met het uitbreiden van ons glasvezelnetwerk in Nederland. Afhankelijk van je adres kan de snelheid oplopen tot maar liefst 1 Gbit/s download en upload. Benieuwd wat er op je adres beschikbaar is? Doe dan de postcodecheck.

Alles over Internet voor thuis

Internetsnelheid
Kies wat bij je past

Wat voor jou een goede internetsnelheid is, hangt af van je gebruik en de hoeveelheid mensen die er thuis gebruik van willen maken. Afhankelijk van wat er leverbaar is op je adres, heb je keuze uit diverse snelheden. Is er bij jou Glasvezel beschikbaar, dan heb je de keuze om een Internetabonnement af te sluiten met een snelheid van 100 Mbit/s, 400 Mbit/s of zelfs 1 Gbit/s. Is er geen Glasvezel beschikbaar? Dan bieden we DSL-internet aan met een maximale snelheid van 100 Mbit/s. Wil je je internetsnelheid testen? Doe de speedtest en je weet het.

Kies je internetsnelheid

Internetabonnement samenstellen

Wil je thuis genieten van supersnel internet en eindeloos entertainment? Combineer dan Internet + Interactieve TV van T-Mobile. Je kiest zelf je internetsnelheid en kunt tv-kijken waar en wanneer je maar wilt. Wil je alles in één overzichtelijk abonnement, inclusief Vast Bellen? Kies dan voor Alles-in-1. Liever geen TV of Vast Bellen? Kies dan voor Internet Only. Bij T-Mobile stel je een Internetabonnement samen wat past bij jouw wensen.

Stel je internetabonnement samen

Glasvezel of DSL

Met DSL geniet je al van snel en betrouwbaar internet. Maar Glasvezel gaat net een stapje verder. Zo geniet iedereen in huis van een stabiele verbinding en Interactieve TV zonder kwaliteitsverlies. Wil je weten of Glasvezel ook op jouw adres mogelijk is? Doe dan de postcodecheck.

Ons glasvezelinternet beoordeeld als 'zeer goed'

Kies je voor vast internet van T-Mobile, dan zit je goed. 'Zeer goed' zelfs volgens de toonaangevende benchmarkorganisatie umlaut. Want die waardering kregen we, met een score van maar liefst 927 uit 1000 punten. Met dit snelle en stabiele vaste internet geniet je eindeloos van alle mogelijkheden van vandaag. En die van morgen. Welkom bij de Unlimiteds.

Doe de postcodecheck

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Zelf je Internetabonnement samenstellen en afsluiten

Aanbieding
Internet Only
Internet Only
Aanbieding
Internet + TV
Internet + TV
Aanbieding
Alles-in-1 van T-Mobile
Internet, TV en Vast Bellen

Altijd stabiel internet met Wifi Plus

Wifi Plus

Wifi Plus

Wil je je Internetabonnement uitbreiden? Met Wifi Plus geniet je altijd van een stabiele wifiverbinding. Zo heb je overal in huis bereik, kun je het bereik gemakkelijk uitbreiden met wifipunten en heeft iedereen in huis hier profijt van.

Voordelen van Internet van T-Mobile

Supersnel en betaalbaar internet

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van nu met supersnel en betaalbaar internet.

Krijg extra voordeel

Combineer je mobiele abonnement met Internet voor thuis op hetzelfde adres en krijg extra voordeel op beide abonnementen met Klantvoordeel.

Makkelijk overstappen

Overstappen naar Internet van T-Mobile doe je in slechts drie simpele stappen dankzij de gratis Overstapservice. Probleemloos en zonder dat je offline bent.

FAQ Veelgestelde vragen

 • Op deze pagina vind je een voorbeeld van de kosten. Het uiteindelijke bedrag is afhankelijk van de keuzes die je maakt. Tijdens het afsluiten van je abonnement geef je je wensen aan ons door. Op basis van je wensen wordt de prijs aangepast.

 • Het leveren en aansluiten van internet duurt ongeveer vier weken. Je hebt eerst veertien dagen bedenktijd waarna we het installatiepakket opsturen. We kunnen geen vaste datum geven.

 • Als je internet langzamer is dan verwacht, kan dat verschillende oorzaken hebben. Sowieso verlies je door het gebruik van wifi wat snelheid. We kunnen je op afstand helpen met de optimale instelling van je modem. Eventueel sturen we je een extra wifipunt als het nodig is. Deze kun je makkelijk zelf installeren.

 • Als nieuwe klant ontvang je een gloednieuw Zyxel T-54 modem. Deze nieuwste generatie modem ondersteunt Wifi 6 en zorgt voor hoge snelheid en optimaal bereik. Deze modem werkt naadloos samen met Wifi Plus van T-Mobile.

 • Dit zie je binnen één minuut. Doe de glasvezelcheck.

 • Check of we bij jou kunnen leveren via de postcodecheck. Check ook of je nog een lopend contract hebt bij je huidige aanbieder. Kunnen we bij je leveren en heb je geen lopend contract meer? Dan kun je overstappen naar T-Mobile.

 • Dit meet je met de speedtest. Zo zie je in enkele seconden hoe hoog je huidige internetsnelheid is.

  Doe de speedtest
 • Welke internetsnelheid je nodig hebt, is afhankelijk van je internetverbruik en het aantal personen dat bij je thuis gebruikmaakt van internet. Lees hier meer over internetsnelheid.

 • De maximale snelheid van een DSL-verbinding is bij ons 100 Mbit/s. De snelheid die we bij je kunnen leveren is afhankelijk van je adres.

 • T-Mobile Internet voor thuis kun je afsluiten in de shop.

 • Jazeker, je kunt je internetsnelheid maandelijks verhogen of verlagen. Daarnaast kun je je abonnement altijd uitbreiden met bijvoorbeeld TV.