INTERNET ONLY ABONNEMENT
VANAF € 30/MND*
 • Snel en stabiel internet tot 1 Gbit/s
 • Betrouwbaar Zyxel T50 modem
 • Gratis overstapservice
T-Mobile Internet Only

Het internet abonnement van T-Mobile Thuis

Ben jij op zoek naar een provider die een internet only abonnement aanbiedt? Dan ben je bij T-Mobile aan het juiste adres. Bij het afsluiten van een internet abonnement van T-Mobile heb je veel vrijheid. Internet Thuis is nog nooit zo snel geweest. Wanneer je voor internet van T-Mobile kiest krijg je van ons een modem waarmee je in lengte van jaren uit de voeten kan. Je kan je abonnement elke maand kosteloos aanpassen als blijkt dat je toch een hogere of lagere internetsnelheid nodig hebt of gebruik wilt maken van TV.

 

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Internet abonnement afsluiten

Internetsnelheid
Internet Only
€ 30*
Vanaf/mnd
 • Internet
  • 50 tot 1000 Mbit/s Download
  • 30 tot 1000 Mbit/s Upload
  • Supersnel Wifi-Modem
 • Wat je van ons mag verwachten
  • Makkelijk overstappen
  • Hulp bij installatie als het jou niet lukt
 • Wat je nog extra erbij kan nemen
  • Wifi versterkers
  • TV van T-Mobile

*Exclusief € 30 activatiekosten en bij een glasvezelverbinding € 37,50 installatiekosten. Getoonde aanbod is i.c.m. een 1-jarig internetabonnement met een maximum internetsnelheid tot 50 Mbit/s.

Welke internetsnelheid heb ik thuis nodig?

Bij het bepalen van de internetsnelheid kun je een paar vragen beantwoorden. Wat is een goede internetsnelheid voor mij en welke internetsnelheid heb ik nodig? Afhankelijk van jouw internetverbruik en het aantal personen dat bij jou thuis gebruik maakt van internet adviseren wij jou welke snelheid je nodig hebt. Ben je benieuwd naar je huidige internetsnelheid? Gebruik dan onze speedtest.

test
Glasvezel
Van T-Mobile

T-Mobile is eveneens een aanbieder van glasvezel internet. Met glasvezel download je enorm snel en kijk je met meerdere apparaten tegelijkertijd interactieve tv zonder kwaliteitsverlies. Daarnaast stream je video’s en series in 4K. Wil je meer weten over glasvezel of ben je benieuwd of glasvezel internet mogelijk is op jouw adres? Doe de glasvezelcheck!

Internet abonnement afsluiten

Ben je eruit en wil een internet abonnement afsluiten? Vergeet dan niet om alle mogelijke opties goed met elkaar te vergelijken. Zo weet je zeker dat je een internet only abonnement afsluit dat perfect bij je past. Dit internet only abonnement kun je iedere maand kosteloos aanpassen.

test

Het gemak van overstappen

Stap 1

Kies je internetsnelheid

Bestellen van je T-Mobile Internet voor thuis heb je gedaan in een handomdraai. Als eerste kies je de internetsnelheid die bij je past afhankelijk van wat er op jouw adres beschikbaar is. 

Stap 2

Kies voor TV en extra's add-ons

Kies voor TV en geniet van alle voordelen die daarbij horen. Maak je pakket compleet door het toevoegen van wifiversterkers voor in huis, een extra zenderpakket of een extra TV ontvanger. 

Stap 3

Je ontvangt je pakket

Wij maken je betelling in orde en versturen je pakket zo snel mogelijk. Maak je gebruikt van de overstappenservice? Dan regelen wij ook de overstap van je huidige provider naar T-Mobile. Geen zorgen dus!

Ben je er nog niet uit?

Naast een Internet Only abonnement bieden we ook nog andere pakketten aan. Met het pakket Internet en TV haal je Interactieve tv en razendsnel internet in huis. Over snel internet gesproken. Wist je dat we ook Glasvezel internet aanbieden? Mocht je echt voor het totaalpakket willen gaan kies dan voor het Alles-in-1 pakket. Bij dit pakket krijgt je ook vast bellen

test

FAQ Veelgestelde vragen

 • Als je internet langzamer is dan verwacht, kan dat verschillende oorzaken hebben. Sowieso verlies je door het gebruik van Wifi wat snelheid. We kunnen je op afstand helpen met de optimale instelling van je modem. Eventueel sturen we je een extra wifi-punt als het nodig is. Deze kun je makkelijk zelf installeren.

 • Je ontvangt de gloednieuwe Zyxel T-50. Deze nieuwste generatie Wifi modem zorgt voor hoge snelheid en optimaal bereik.

 • Dit zie je binnen een minuut. Doe de glasvezelcheck.

 • Check of we bij jou kunnen leveren via de postcodecheck. Check ook of je nog een lopend contract hebt bij je huidige aanbieder. Kunnen we bij jou leveren en heb je geen lopend contract meer? Dan kun je overstappen naar T-Mobile Thuis.

 • Dit doe je met de speedtest. Zo zie je in enkele seconden hoe hoog jouw huidige internetsnelheid is.

  Doe de test!
 • De maximale snelheid van een DSL-verbinding is bij ons 100 Mbit/s. De snelheid die we bij jou kunnen leveren is afhankelijk van je adres.

 • T-Mobile Thuis internet kun je afsluiten in de shop.

 • Op deze pagina vind je een indicatie van de kosten. Het uiteindelijke bedrag is afhankelijk van de keuzes die je maakt. Zo is Basic internet goedkoper dan Fast internet. Tijdens het afsluiten van je abonnement geef je je wensen aan ons door. Op basis van jouw wensen wordt de prijs aangepast.

De voordelen van Internet bij T-Mobile

Blije klanten

In 3 stappen geregeld

Je kiest de internetsnelheid die bij je past, kies vervolgens voor extra opties zoals eens wifiversterker en tot slot regelen wij de overstap en sturen je pakket op.

test

Extra voordelen

Combineer je T-Mobile mobiel met Thuis? Dan krijg je de hoogste internetsnelheid voor Thuis op jouw adres, en Unlimited data en bellen op je mobiel. 

Aanpassen

Maandelijks aanpasbaar

Pas zelf maandelijks gratis je abonnement aan in My T-Mobile Thuis. Bijvoorbeeld omdat je even een hogere internetsnelheid of een ander themapakket wilt.