Overstappen naar Internet voor thuis
 • Stel je abonnement voor thuis samen
 • Kies je aansluitdatum
 • Meld je aan voor de Overstapservice
Internet Only van T-Mobile

Overstappen in 3 simpele stappen

Wil jij overstappen naar een andere internetprovider? Bij T-Mobile maken we dit lekker makkelijk voor je! Met de Overstapservice van
T-Mobile zeggen we je huidige internetabonnement voor je op. Probleemloos overstappen zonder dat je offline raakt of met dubbele kosten zit. Dit doe je in drie stappen. Hieronder hebben we de stappen even op een rijtje gezet.

 1. Stel je pakket samen, kies je aansluitdatum en kies voor de Overstapservice

  Ga voor jezelf na wat je allemaal in je abonnement voor thuis wilt hebben. Denk aan Internet & TV, Internet Only of juist het Alles-in-1 abonnement met Internet, Interactieve TV & Bellen. De keuze is aan jou! Vervolgens selecteer je een gewenste aansluitdatum die voor jou gunstig uitkomt en geef je aan gebruik te willen maken van de gratis Overstapservice. Om gebruik te kunnen maken van de Overstapservice moet de gewenste aansluitdatum minimaal 15 en maximaal 112 dagen in de toekomst liggen.

 2. Rond je T-Mobile Overstapservice aanvraag af

  Heb je tijdens je bestelling aangegeven dat je gebruik wilt maken van de Overstapservice? Dan ontvang je van ons een bevestigingsmail met een persoonlijke link voor de Overstapservice. Vul binnen 3 werkdagen de benodigde gegevens in om de aanvraag voor de Overstapservice af te ronden. Hebben wij alle gegevens binnen? Dan zeggen we je huidige abonnement op en laten het nieuwe abonnement ingaan op de definitieve aansluitdatum. Zo voorkom je dubbele kosten en kom je niet zonder internet te zitten.

 3. Pakket ontvangen en installeren

  Tot slot de makkelijkste stap van de T-Mobile Overstapservice, achterover leunen en ons het werk laten doen. In My T-Mobile Thuis kun je de overstap op de voet volgen. Uiterlijk 2 werkdagen voor de definitieve aansluitdatum ontvang je het installatiepakket via DHL. Vooraf ontvang je een Track & Tracecode per mail zodat je het pakket kan volgen.

  Heb je gekozen voor een Internet abonnement van T-Mobile? Dan komt je internetsignaal binnen via Glasvezel of DSL (koperdraadverbinding). Welke van de twee je hebt, is afhankelijk van je adres. Bij DSL internet, installeer je het makkelijk zelf. Bekijk de handige installatievideo of doorloop de stap-voor-stap instructie, die je beide vindt op onze website of in My T-Mobile Thuis. Kom je er toch niet uit? Dan helpt onze Klantenservice je graag verder. Bij Glasvezel komt er altijd een monteur langs om het pakket te installeren.

Populaire pakketten

Bij T-Mobile ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een scherp geprijsd Internet en TV abonnement voor thuis. Kies je voor Alles in 1 en ga je voor een voordelig abonnement met Internet, TV én Vast Bellen? Of heb je liever alleen Internet? Waar je ook naar op zoek bent, bij T-Mobile kun je precies dat kiezen waar jij behoefte aan hebt.

Aanbieding
Internet Only
Internet Only
€ 35
€ 30*
Per maand de eerste 8 maanden, daarna min. € 35/mnd.
Aanbieding
Internet + TV
Internet + TV
€ 50
€ 30*
Per maand de eerste 8 maanden, daarna min. € 50/mnd.
Aanbieding
Alles-in-1 van T-Mobile
Internet, TV en Vast Bellen
€ 52,50
€ 32,50*
Per maand de eerste 8 maanden, daarna min. € 52,50/mnd.

*Getoonde aanbod is i.c.m. een 1-jarig Internetabonnement met een max. internetsnelheid tot 100 Mbit/s. Indien er gekozen is voor TV is dit incl. eerste TV Box. Na de eerste 8 mnd betaal je min. € 35/mnd (voor 100 Mbit/s).

Geniet van onze gratis Overstapservice

Wil jij graag overstappen naar T-Mobile? Dankzij onze handige én gratis Overstapservice helpen wij jou om zonder problemen over te stappen. Heb je een abonnement afgesloten? Lees hier meer over hoe de Overstapservice werkt.

Haal meer voordeel uit je abonnementen

Heb je al een mobiel abonnement van T-Mobile en ben je op zoek naar een internetabonnement voor thuis? Combineer je abonnementen en profiteer van extra voordelen. Zo verlaag je bijvoorbeeld je kosten voor zowel je abonnement voor thuis als voor je Unlimited mobiel abonnement. Ontdek alle mogelijkheden!

Klantvoordeel van T-Mobile

Wil je overstappen naar glasvezelinternet?

Wil je razendsnel glasvezelinternet voor thuis maar weet je niet of dit beschikbaar is op jouw adres? Doe dan de glasvezel check en ontdek het in no-time.

Is Glasvezel beschikbaar op je adres en stap je over naar T-Mobile? Dan hoef je zelf niet veel meer te doen! Wanneer je glasvezel hebt besteld komt de monteur namelijk altijd langs om dit te installeren en een Wifi Check te doen, zodat jij optimaal wifibereik hebt in je hele huis.

Ons glasvezelinternet beoordeeld als 'zeer goed'

Kies je voor vast internet van T-Mobile, dan zit je goed. 'Zeer goed' zelfs volgens de toonaangevende benchmarkorganisatie umlaut. Want die waardering kregen we, met een score van maar liefst 927 uit 1000 punten. Met dit snelle en stabiele vaste internet geniet je eindeloos van alle mogelijkheden van vandaag. En die van morgen. Welkom bij de Unlimiteds.

Daarom kies je voor T-Mobile

Supersnel en betaalbaar internet

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van nu met supersnel en betaalbaar internet.

Krijg extra voordeel

Combineer je mobiele abonnement met Internet voor thuis op hetzelfde adres en krijg extra voordeel op beide abonnementen met Klantvoordeel.

Gratis Overstapservice

Zorgeloos overstappen en blijven internetten zonder dubbele kosten.

Veelgestelde vragen

 • Dit gaat makkelijk in drie simpele stappen met onze Overstapservice.

 • Je stelt je eigen pakket samen en kiest een aansluitdatum. Vervolgens meld je je aan voor de T-Mobile Overstapservice en wordt je pakket thuis geleverd.

 • Er zijn diverse aanbieders waarbij de Overstapservice mogelijk is, benieuwd of jouw huidige internetprovider hier tussen staat? Bekijk hier de lijst met aanbieders waarbij wij de overstap voor je in orde maken.

 • De ingangsdatum bij T-Mobile mag minimaal één maand en maximaal drie maanden in de toekomst liggen. Dit is de afspraak tussen de aanbieders die je kunnen helpen met een overstap.

Unlimited klantenservice Kom je er niet helemaal uit? Neem contact op met onze klantenservice en we helpen je graag verder.

.

Stel je vraag

Online vind je het snelst een antwoord. Niet gevonden? Bekijk dan de contactmogelijkheden.

.

Persoonlijk advies

Voor persoonlijk advies en toestelinruil en het direct ophalen van je nieuwe toestel. 

.

Download My T-Mobile App

Check je mobiel verbruik, facturen en abonnement instellingen.