Slecht Wifi-bereik?

Gebruik onze gratis Wifi-Service

Met de Wifi-Service van T-Mobile Thuis heb je geen zorgen meer over je bereik in huis. Slecht wifi-bereik pakken wij voor je aan zodat je weer lekker kunt streamen. En is het nodig, dan komt onze monteur gratis bij jou langs om de wifi-check te doen. Heb je toch niet voldoende wifi-bereik? Dan installeren we een wifi-versterker voor je. Dat zijn bij ons de redenen om voor T-Mobile Thuis te kiezen. De Wifi-Service gebruik je gratis in combinatie met een abonnement van T-Mobile Thuis.


Hoe werkt de Wifi-Service?

 

Als je wifi-bereik in huis niet zo goed is, neem je contact op met onze Klantenservice. Zelfs op afstand kunnen we al een hoop voor je oplossen.

 

Lukt het op afstand niet? Dan sturen we helemaal gratis een monteur jouw kant op om een wifi-check te doen.

 

En als blijkt dat het wifi-bereik nog niet voldoende is, dan installeren we ter plekke een wifi-versterker voor je.

Als je glasvezel bestelt

Dan komt er sowieso een monteur bij je langs die de installatie van je pakket regelt. En de monteur doet meteen een wifi-check. Als blijkt dat je niet genoeg bereik hebt, dan installeren we ter plekke een wifi-versterker voor je.

Ben je al klant?

Ben je al klant en heb je niet voldoende wifi-bereik? Ook voor bestaande klanten is de Wifi-Service gratis. Ga naar onze Wifi-Service support pagina voor meer informatie als je vragen hebt.

Naar de support pagina


Vergelijk onze Wifi-Service

T-Mobile
Thuis
Ziggo XS4ALL KPN
Hulp op afstand
bij al je wifi-problemen
Gratis bellen met
de klantenservice

(via vaste lijn)

(via vaste lijn)
Gratis wifi-check door
monteur voor nieuwe klanten
Gratis wifi-check door
monteur voor alle bestaande klanten
Gebruik wifi-versterker
Gratis*
vanaf € 65,-
(per stuk)
€ 49,-
(per stuk)

* Je krijgt de wifi-versterker(s) in bruikleen van T-Mobile, voor de periode van je abonnementsduur. Check de actievoorwaarden (pdf)Meer over T-Mobile Thuis

Internet, vast Bellen en TV vanaf € 24,50 per maand.*

* De prijs is i.c.m. een abonnement van minimaal 12 maanden en exclusief eenmalige kosten. De prijs van € 24,50 geldt de eerste 6 maanden. Daarna vervalt de korting en betaal je € 44,50 per maand.