Altijd goed Wifi-bereik met de Wifi-Service

Met de Wifi-Service van T-Mobile Thuis heb je geen zorgen meer over je bereik in huis. Slecht wifi-bereik pakken wij stap voor stap voor je aan zodat je weer lekker kunt streamen. We helpen je graag met ons wifi stappenplan of via het forum. Lukt het zelf niet? Zelfs op afstand kunnen we je al helpen je wifi instellingen te verbeteren. En is het nodig, dan komt onze monteur bij jou langs om de wifi-check te doen. Nog steeds niet voldoende wifi-bereik? Dan installeren we een wifi-versterker voor je. Je krijgt de wifi-versterker in bruikleen van T-Mobile, voor de periode van je abonnementsduur.

Check de actievoorwaarden (pdf)

Dat zijn bij ons de redenen om voor T-Mobile Thuis te kiezen. De Wifi-Service is inbegrepen bij je abonnement van T-Mobile Thuis.


Direct aan de slag?

 

Als je wifi-bereik in huis niet zo goed is, kun je op onze servicepagina over wifi zelf stappen volgen om je wifi bereik te verbeteren.

 

Lukt het zelf niet om de wifi te verbeteren? Kijk dan ook eens in het wifi topic op het forum! Daar helpen wij en andere deskundige klanten je om je wifi verder te verbeteren.

 

Kom je er zelf niet uit? Indien nodig sturen we een monteur bij je langs, en installeren we eventueel ter plekke een wifi-versterker voor je.

Ben je al klant?

Volg dan de stappen op onze wifi support pagina's of stel je vraag op het forum.

Naar de support pagina

Ben je nog geen klant?

Bestel je een glasvezel abonnement, dan plannen we samen met jou een afspraak met een monteur. Die komt bij je langs voor de installatie van je pakket. En de monteur doet meteen de wifi-check. De monteur gaat pas weg als jouw (wifi-)verbinding helemaal in orde is. Bestel je een pakket met Standaard Internet, dan kan je later gebruik maken van de Wifi-Service als dat nodig is.

Stel je pakket samen


Vergelijk onze Wifi-Service

T-Mobile
Thuis
Ziggo XS4ALL KPN
Hulp op afstand
bij al je wifi-problemen
Gratis bellen met
de klantenservice

(via vaste lijn)

(via vaste lijn)
Wifi-check door
monteur voor nieuwe klanten
Wifi-check door
monteur voor alle bestaande klanten
Gebruik wifi-versterker
Gratis*
vanaf € 65,-
(per stuk)
€ 49,-
(per stuk)

* Je krijgt de wifi-versterker in bruikleen van T-Mobile, voor de periode van je abonnementsduur. Check de actievoorwaarden (pdf)Meer over T-Mobile Thuis

Internet, vast Bellen en TV vanaf € 24,50 per maand.*

* De prijs is i.c.m. een abonnement van minimaal 12 maanden en exclusief eenmalige kosten. De prijs van € 24,50 geldt de eerste 6 maanden. Daarna vervalt de korting en betaal je € 44,50 per maand.