T-Mobile Shop Amsterdam 1e van Swindenstraat

Alle informatie over deze winkel

Welkom bij T-Mobile Shop Amsterdam 1ste van Swindenstraat!

Je vindt ons nabij station Amsterdam-Muiderpoort. In de 1ste van Swindenstraat staan wij klaar om jou te adviseren over een abonnement dat past bij jouw behoefte, al dan niet met telefoon of tablet. Daarnaast kun je bij ons terecht voor al jouw servicevragen over je abonnement, telefoon of tablet, en natuurlijk je accessoires. We hebben een uitgebreid assortiment aan accessoires, zodat je voor je telefoon de juiste beveiliging kunt scoren, een goed hoesje kunt kopen of een goede powerbank.
Zakelijke klanten kunnen ook bij ons terecht, want naast een uitgebreid aanbod aan producten en diensten hebben we een team van deskundige medewerkers die in staat zijn om je te helpen bij al je zakelijke telecomgerelateerde vraagstellingen.

De 1ste van Swindenstraat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op 1 minuut loopafstand van de Dappermarkt in Amsterdam. Je kunt zelfs voor de deur van de winkel parkeren met de auto.

Ons team staat van maandag t/m zaterdag voor jou klaar met een service die je verwachtingen overtreft. Zien we je snel in de T-Mobile Shop in Amsterdam 1ste van Swindenstraat?

Tot snel!
Team T-Shop 1ste van Swindenstraat

Afbeelding van T-Mobile Shop Amsterdam 1e van Swindenstraat.
T-Mobile Shop Amsterdam 1e van Swindenstraat
1e van Swindenstraat 207
1093 GB Amsterdam
Vandaag open van 10:00 tot 17:30
Openingstijden
Maandag12:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 19:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:30
Zondag (deze week)Gesloten

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

T-Mobile Shops

Wil je advies over welk toestel je moet kiezen? Of heb je hulp nodig bij het kiezen van een voordelig abonnement? Bezoek een T-Mobile Shop. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen. Je kunt een toestel en/of abonnement direct in onze winkel kopen. Bestel je liever online, maar weet je niet zeker of je thuis bent als de bezorger komt? Laat dan je online bestelling bij een T-Mobile Shop afleveren en haal hem later op. Handig!