T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Amsterdam 1e van Swindenstraat

Welkom bij T-Mobile Shop Amsterdam 1ste van Swindenstraat!

Je vindt ons nabij station Amsterdam-Muiderpoort. In de 1ste van Swindenstraat staan wij klaar om jou te adviseren over een abonnement dat past bij jouw behoefte, al dan niet met telefoon of tablet. Daarnaast kun je bij ons terecht voor al jouw servicevragen over je abonnement, telefoon of tablet, en natuurlijk je accessoires. We hebben een uitgebreid assortiment aan accessoires, zodat je voor je telefoon de juiste beveiliging kunt scoren, een goed hoesje kunt kopen of een goede powerbank.
Zakelijke klanten kunnen ook bij ons terecht, want naast een uitgebreid aanbod aan producten en diensten hebben we een team van deskundige medewerkers die in staat zijn om je te helpen bij al je zakelijke telecomgerelateerde vraagstellingen.

De 1ste van Swindenstraat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op 1 minuut loopafstand van de Dappermarkt in Amsterdam. Je kunt zelfs voor de deur van de winkel parkeren met de auto.

Ons team staat van maandag t/m zaterdag voor jou klaar met een service die je verwachtingen overtreft. Zien we je snel in de T-Mobile Shop in Amsterdam 1ste van Swindenstraat?

Tot snel!
Team T-Shop 1ste van Swindenstraat

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    1e van Swindenstraat 207,
    1093 GB Amsterdam
  • T-mobile logo
    Vandaag gesloten

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
12:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 19:00
10:00 - 18:00
10:00 - 17:30
Gesloten

T-Mobile Shops

Wil je advies over welk toestel je moet kiezen? Of heb je hulp nodig bij het kiezen van een voordelig abonnement? Bezoek een T-Mobile Shop. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen. Je kunt een toestel en/of abonnement direct in onze winkel kopen. Bestel je liever online, maar weet je niet zeker of je thuis bent als de bezorger komt? Laat dan je online bestelling bij een T-Mobile Shop afleveren en haal hem later op. Handig!

Afbeelding van T-Mobile Shop Amsterdam 1e van Swindenstraat.