T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Amsterdam Bijlmerplein

Welkom bij T-Mobile Shop Amsterdam Bijlmerplein!

In onze winkel aan het Bijlmerplein staat een enthousiast en gepassioneerd team klaar voor al je vragen over je abonnement, onze service, toestellen en extra's zoals accessoires. Wij nodigen je graag uit in onze sfeervolle shop waar de klant altijd centraal staat en waar je op een professionele manier wordt geholpen.

Liever online bestellen en zelf bepalen waar en wanneer je jouw bestelling komt ophalen in een van onze shops? Kies dan voor de optie om je toestel op te halen in onze winkel. Wij helpen je graag op weg met je toestel, voor een goede start van jouw nieuwe abonnement. Dit geldt uiteraard ook voor zakelijke abonnementen.

Ons doel is altijd om je naar uiterste tevredenheid te helpen in onze winkel.

Zien we je snel?

Groeten,
Vincent, Pierre & Team T-Shop Bijlmerplein

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Bijlmerplein 149,
    1102 DB Amsterdam
  • T-mobile logo
    Vandaag gesloten

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
12:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 20:00
10:00 - 18:00
10:00 - 17:30
Gesloten

T-Mobile Shops

Wil je advies over welk toestel je moet kiezen? Of heb je hulp nodig bij het kiezen van een voordelig abonnement? Bezoek een T-Mobile Shop. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen. Je kunt een toestel en/of abonnement direct in onze winkel kopen. Bestel je liever online, maar weet je niet zeker of je thuis bent als de bezorger komt? Laat dan je online bestelling bij een T-Mobile Shop afleveren en haal hem later op. Handig!

Afbeelding van T-Mobile Shop Amsterdam Bijlmerplein.