T-Mobile Shop Amsterdam Buikslotermeer

Alle informatie over deze winkel

Welkom bij T-Mobile Shop Amsterdam Buikslotermeer!

In onze winkel staan wij garant voor een passend abonnement en helpen wij jou bij je zoektocht naar een telefoon of tablet. Zoals elke T-Mobile Shop staan ook wij bekend om onze goede service en klantvriendelijkheid. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar en je kunt met al je vragen bij ons terecht. Ook hebben we een uitgebreid assortiment aan accessoires, van telefoonhoesjes tot Bluetooth-boxen.

Je vindt onze winkel in het ‘Winkelcentrum Boven ‘t IJ’. We zijn goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Als je met de auto komt, zijn er genoeg parkeermogelijkheden bij ons in het winkelcentrum, met voor Amsterdamse begrippen gunstige parkeertarieven.

Het professionele team van T-Mobile shop Amsterdam Buikslotermeerplein staat dagelijks voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden, en we kunnen niet wachten jou te mogen verwelkomen!

Zien we je snel?

Groeten,
Hakan, Olcay & Team T-Shop Buikslotermeer

Afbeelding van T-Mobile Shop Amsterdam Buikslotermeer.
T-Mobile Shop Amsterdam Buikslotermeer
Buikslotermeerplein 292
1025 GB Amsterdam
Vandaag open van 12:00 tot 18:00
Openingstijden
Maandag12:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:30
Zondag (deze week)12:00 - 17:00

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

T-Mobile Shops

Wil je advies over welk toestel je moet kiezen? Of heb je hulp nodig bij het kiezen van een voordelig abonnement? Bezoek een T-Mobile Shop. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen. Je kunt een toestel en/of abonnement direct in onze winkel kopen. Bestel je liever online, maar weet je niet zeker of je thuis bent als de bezorger komt? Laat dan je online bestelling bij een T-Mobile Shop afleveren en haal hem later op. Handig!