T-Mobile Shop Amsterdam

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Amsterdam.
T-Mobile Shop Amsterdam
Kalverstraat 25
1012 NX Amsterdam
Vandaag open van 12:00 tot 20:00
Openingstijden
Maandag12:00 - 20:00
Dinsdag10:00 - 20:00
Woensdag10:00 - 20:00
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 20:00
Zaterdag10:00 - 20:00
Zondag (deze week)12:00 - 20:00

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Videobellen

Om veiligheidsredenen kunnen simswaps niet tijdens videobellen worden gedaan.
Klik op 'Afspraak maken' voor het kiezen van een tijdslot.

Welkom bij T-Shop Amsterdam Kalverstraat!

In de drukste winkelstraat van Nederland heeft T-Mobile een uniek winkelconcept neergezet. Geheel in Amsterdamse stijl kunnen klanten bij ons een eigentijdse sfeer beproeven. Wij nodigen je dan ook graag uit een keer langs te komen!

In mei 2017 opende T-Mobile samen met Sony deze Experience Store in hartje Amsterdam. In dit unieke winkelconcept kun je een complete reeks aan smartphones, wearables en de nieuwste producten van Sony (Playstation) van dichtbij ervaren.

Een enthousiast team staat dagelijks voor je klaar om al uw vragen over uw abonnement en toestel te beantwoorden. Het gebruik van smartphones willen we voor iedere klant gemakkelijk en laagdrempelig houden.
Klanttevredenheid en klantbeleving staan bij ons hoog in het vaandel. Wij willen de beste keuze en de beste prijs- kwaliteitverhouding aan onze klanten bieden. Klanten beleven bij ons een gezellige tijd, want zo zíjn wij gewoon in het altijd bruisende Amsterdam!

Groeten,
Team T-Shop Amsterdam Kalverstraat