T-Mobile Shop Gorinchem

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Gorinchem.
T-Mobile Shop Gorinchem
Gasthuisstraat 27
4201 JN Gorinchem
Vandaag gesloten
Openingstijden
Maandag12:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)Gesloten

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Videobellen

Om veiligheidsredenen kunnen simswaps niet tijdens videobellen worden gedaan.
Klik op 'Afspraak maken' voor het kiezen van een tijdslot.

Welkom bij T-Mobile Shop Gorinchem!

Onze winkel is gelegen naast het monumentale pand ‘Dit is in Bethlehem’ in het centrum van de vestigingsstad Gorinchem.

In de T-Mobile Shop in Gorinchem staan wij klaar om samen met jou te zoeken naar een passend abonnement, al dan niet met telefoon of tablet. Eerlijkheid en transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Ook voor servicevragen ben je bij ons dus aan het juiste adres. Tip! Vergeet ook niet ons uitgebreide assortiment aan accessoires te bekijken!
Zakelijke klanten bezoeken onze shop ook regelmatig. Onze deskundige medewerkers weten hierin de diversiteit van producten en diensten keurig uit te leggen. Het kan ook nooit kwaad om het lopende abonnement weer eens onder de loep te nemen. Producten en situaties kunnen te allen tijd veranderen en wij gaan graag met de tijd mee.

Onze Shop is goed bereikbaar. Aan de achterzijde zijn voldoende parkeermogelijkheden. Blijf je iets langer in de stad? Ook dan is vlakbij parkeren mogelijk. Het station ligt op een kleine 10 minuten loopafstand.

Zien we je snel?

Groeten,
Team T-Mobile Shop Gorinchem