T-Mobile Shop Helmond

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Helmond.
T-Mobile Shop Helmond
Veestraat 31
5701 RB Helmond
Vandaag open van 10:00 tot 18:00
Openingstijden
Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:30
Zondag (deze week)13:00 - 17:00

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Welkom bij T-Shop Helmond!

We heten je graag van harte welkom! In onze T-Mobile Shop staat ons team voor je klaar om je te adviseren over alle T-Mobile producten en diensten. Zo kun je bij ons terecht om je abonnement samen te stellen, de tofste diensten zoals Deezer en Videoland te testen, maar ook om bijvoorbeeld accessoires voor je toestel of tablet aan te schaffen. Wist je bijvoorbeeld al dat T-Mobile Shop Helmond een ruim assortiment aanbiedt van screenprotectors? Vanzelfsprekend verlenen wij de best mogelijke service aan zowel T-Mobile klanten als niet T-Mobile klanten.

Naast de informatieverstrekking en het advies over particuliere abonnementen, zijn ook ondernemers voor een advies op het juiste adres in T-Mobile Shop Helmond. Onze deskundige medewerkers denken graag met je mee over hoe de producten en diensten van T-Mobile aansluiten op jouw zakelijke wensen en behoeften. Ben je dus een ondernemer van een klein- of middelgroot bedrijf, dan kun je rekenen op een enthousiast team dat jou graag van dienst wilt zijn.

T-Mobile Shop Helmond is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid. We staan van maandag t/m zaterdag voor je klaar!

Zien we je snel?

Groetjes,
Team T-Shop Helmond