T-Mobile Shop Hoorn

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Hoorn.
T-Mobile Shop Hoorn
Grote Noord 58
1621 KK Hoorn
Vandaag open van 10:00 tot 18:00
Openingstijden
Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)Gesloten

Maak een afspraak in de winkel

Je bent weer van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies, hulp bij al je vragen of het afsluiten of verlengen van je abonnement.

  • Vul dit formulier in
    Een winkelmedewerker belt je binnen 1 werkdag terug voor het maken van een afspraak.

Welkom bij T-Shop Hoorn!

Onze winkel bevindt zich in de historische stad Hoorn. In onze shop adviseren en informeren wij je graag over onze producten, zoals smartphones, tablets, en accessoires maar ook onze extra diensten of voordeelbundels. En denk je nu: 'voordeelbundels? En extra diensten?' Dan is het zéker tijd om eens langs te komen in onze winkel. Wij vertellen je daar graag meer over!
Wil je er zeker van zijn dat het toestel van jouw keuze op voorraad is als je je abonnement komt aansluiten of verlengen? Je kunt op www.t-mobile.nl/shop je bestelling plaatsen, en dan bellen wij je zodra je je bestelling kunt komen ophalen.  Superhandig dus!

Oh ja, trouwens...
• Wij hebben service hoog in het vaandel staan, en door ervaring en interne trainingen kunnen we samen met jou altijd een gepaste oplossing vinden.
• Wil je je mobiele nummer meenemen naar T-Mobile? Neem de simkaart van je oude provider dan mee; wij vragen het binnen 5 minuten voor je aan.
• In onze shop staat een heerlijke bank, zodat je fijn kunt zitten als je even moet wachten tot Marc, Dennis, Joost, Patricia of Remco je komt helpen.
• Elke laatste zondag van de maand is onze shop open van 12:00 tot 17:00 uur.
• Dinsdag is bij ons de rustigste dag van de week. Dus denk je wat meer tijd nodig te hebben, kom dan vooral op dinsdag.

Ons team geeft je een warm welkom, we staan voor je klaar.
Wij hopen je snel (weer) te zien!

Groetjes,
Marc & Team T-Shop Hoorn