T-Mobile Shop Leiden

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Leiden.
T-Mobile Shop Leiden
Donkersteeg 6
2312 HA Leiden
Vandaag open van 10:00 tot 17:00
Openingstijden
Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)12:00 - 17:00

Maak een afspraak in de winkel

Je bent weer van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies, hulp bij al je vragen of het afsluiten of verlengen van je abonnement.

  • Vul dit formulier in
    Een winkelmedewerker belt je binnen 1 werkdag terug voor het maken van een afspraak.

Welkom bij T-Shop Leiden!

Met een team van 8 adviseurs sterk staan wij voor iedere klant, zakelijk of particulier, klaar om de services van T-Mobile af te stemmen op jouw behoeften. Zoek je een nieuw abonnement, heb je juist een vraag over je bestaande abonnement, zoek je iets voor je kleintje, of wil je gewoon een kopje koffie; je bent altijd van harte welkom. Je kunt het zo gek  niet bedenken, of wij hebben het! Koop je bijvoorbeeld een glasplaatje voor je nieuwe toestel, dan zet onze verkoopster Britte die er met alle plezier voor je op. Verder voorzien wij naast toestellen ook in een ruim aanbod aan tablets, exclusieve hoesjes, muziekboxen, andere accessoires. En natuurlijk maken wij jouw apparaat startklaar in de winkel, zodat je al bellend en tevreden de winkel uitloopt.

De Leidsche binnenstad is, naast de gezelligste binnenstad van Nederland, ook uitermate goed bereikbaar; of je nu met de auto, brommer, fiets of zelfs met de boot komt. Ook is onze winkel toegankelijk voor gehandicapten. Verder is Leiden de oudste universiteitsstad van Nederland, met de langste winkelstraat, en kent de stad een groot aanbod aan leuke restaurantjes en gezellige café's. Dus na de geweldige ervaring in onze winkel, hoef je niet meteen terug naar huis; proef de sfeer van de prachtige historische binnenstad!

Loop dus gerust eens binnen voor een passend advies of andere vragen. Onze 8 ervaren verkopers staan altijd voor je klaar.

Met Leidsche groet,
John & Team T-Shop Leiden