T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Sittard

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Limbrichterstraat 7,
    6131 EA Sittard
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 13:00 tot 18:00

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
13:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 18:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Welkom bij T-Shop Sittard!

Je vindt onze winkel vlakbij de altijd gezellige Markt in Sittard aan het begin van de Limbrichterstraat, die doorloopt tot aan het station. Vanaf dit station, waar alle streekbussen en treinen stoppen, is het nog geen 15 minuten lopen om onze shop te bereiken.
Als je met de auto komt kun je parkeren in de ABC parkeergarage, de Odaparking of de parkeerplaatsen op het Tempelplein waar ook de fietsenstalling gevestigd is.

Het is onze taak om je een advies op maat te geven waarbij wij rekening houden met jouw behoeftes en wensen. Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij zullen er alles aan doen om al jouw vragen te beantwoorden. Ook helpen wij je op weg bij het installeren van jouw toestel of tablet. Natuurlijk hebben wij ook de perfecte bescherming voor jouw telefoon en kun je voor alle andere accessoires ook bij ons terecht.
Naast een uitgebreid aanbod voor particuliere klanten hebben we ook een deskundig en passend advies voor jou als ondernemer. Wij verdiepen ons graag in jouw wensen en zien het als een uitdaging om je verwachtingen te overtreffen.

Wij kunnen niet wachten om je te mogen verwelkomen in de T-Mobile Shop in Sittard!

Groetjes,
Team T-Shop Sittard

Afbeelding van T-Mobile Shop Sittard.