T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Tiel

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Waterstraat 27,
    4001 AL Tiel
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 10:00 tot 17:30

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
12:00 - 17:30
10:00 - 17:30
10:00 - 17:30
10:00 - 21:00
10:00 - 17:30
10:00 - 17:00
Gesloten

Welkom bij T-Shop Tiel!

Tiel, een historische stad met een mooie geschiedenis. De meesten zullen de stad kennen van Flipje, Appelpop of wellicht het fruitcorso, maar heb je ook al eens een bezoekje gebracht aan de T-Mobile winkel? Dit zal een net zo unieke ervaring zijn. Wij zijn een ervaren en gedreven team. Het is ons streven alle klanten naar uiterste tevredenheid te helpen. Wij hopen dan ook dat onze klanten anderen vertellen over de positieve sfeer die zij hebben ervaren in onze shop. Je bent van harte welkom voor een uitgebreid advies, maar wees ook niet bang om tussendoor een korte vraag te stellen aan ons altijd goedlachse team.

Onze klanten hebben in de loop der jaren steeds meer vrijheid gekregen om zelf te kiezen wat het beste bij hen past. Wij geloven dat deze vrijheid vergezeld moet worden door een op maat gemaakt advies en daarom zullen wij van T-Mobile Shop Tiel altijd met je meedenken.
De wereld verandert en ook de rol van internet is niet meer weg te denken uit ons leven. Bij ons in de shop kun je tal van innovatieve producten en diensten vinden die jouw mobiele ervaringen nog beter kunnen maken. Je kunt bij ons terecht voor een nieuwe smartphone en/of tablet aangevuld met alle mogelijke accessoires die je maar wilt.

Ons team staat klaar om je te helpen!

Groeten,
Team T-Shop Tiel

Afbeelding van T-Mobile Shop Tiel.