T-Mobile Shop Waalwijk

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Waalwijk.
T-Mobile Shop Waalwijk
De Els 31
5141 HH Waalwijk
Vandaag gesloten
Openingstijden
Maandag13:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)Gesloten

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Videobellen

Om veiligheidsredenen kunnen simswaps niet tijdens videobellen worden gedaan.
Klik op 'Afspraak maken' voor het kiezen van een tijdslot.

Welkom bij T-Mobile Shop Waalwijk!

Wij verwelkomen je graag in onze shop!

Onze T-Shop ligt in het hart van het centrum van Waalwijk. Onder het dak van winkelcentrum 'De Els' staan wij 6 dagen per week voor je klaar om je persoonlijk advies te geven bij de aankoop van een telefoon of tablet. Daarbij adviseren wij je ook graag over onze abonnementen en andere diensten, zoals; muziek streamen, interactieve televisie en toestelverzekeringen. Ook voor al je accessoires kun je terecht bij de T-Shop in Waalwijk. Met ons uitgebreide assortiment is er bijna altijd een beschermhoes, screenprotector of kabeltje voor je telefoon.

Zakelijke klanten zijn ook van harte welkom. Ons deskundig en ervaren personeel helpt je graag bij een keuze voor een passend telecompakket voor je onderneming.

Heb je vragen over onze producten of diensten? Kom gerust langs! De rustigste momenten in de week zijn meestal de ochtenden van dinsdag t/m donderdag.

Graag tot ziens in Waalwijk!