T-Mobile Shop Wageningen

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Wageningen.
T-Mobile Shop Wageningen
Hoogstraat 55
6701 BN Wageningen
Vandaag open van 10:00 tot 18:00
Openingstijden
Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 20:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)Gesloten

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Welkom bij T-Shop Wageningen!

Ons team staat 6, en soms zelfs 7 dagen in de week voor je klaar aan de Hoogstraat 55 te Wageningen. Onze centraal gelegen winkel valt gelijk op door de huiselijke sfeer in de winkel, er zijn voldoende zitplaatsen in de winkel voorzien van een eigen scherm waar je, mocht je even moeten wachten, zelf al veel voorbereidend werk kunt doen.

In onze nieuwe winkel kun je onder het genot van een kopje verse bonenkoffie of een warm bakje thee terecht voor een passend advies voor al je telecomgerelateerde zaken. Of het nu gaat om het afsluiten van een nieuw abonnement of het verlengen van je huidige contract, het aanschaffen van telefoons, tablets, smartwatches, een complete multimedia ervaring op het gebied van streaming diensten of een breed scala aan accessoires: onze experts staan met een glimlach voor je klaar.
Natuurlijk kunnen ondernemers ook bij ons terecht.

In het gezellige centrum van Wageningen is alles op loopafstand en is er voldoende parkeergelegenheid. Kom je liever met het openbaar vervoer? Geen probleem, je vindt ons op 5 minuten lopen van het busstation. Elke eerste zondag in de maand is er een koopzondag in Wageningen.

Wij zien je graag tegemoet in de gezelligste winkel van Wageningen!

Met vriendelijke groet,
Team T-Shop Wageningen