T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Wageningen

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Hoogstraat 55,
    6701 BN Wageningen
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 10:00 tot 20:00

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
13:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 20:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Welkom bij T-Shop Wageningen!

Ons team staat 6, en soms zelfs 7 dagen in de week voor je klaar aan de Hoogstraat 55 te Wageningen. Onze centraal gelegen winkel valt gelijk op door de huiselijke sfeer in de winkel, er zijn voldoende zitplaatsen in de winkel voorzien van een eigen scherm waar je, mocht je even moeten wachten, zelf al veel voorbereidend werk kunt doen.

In onze nieuwe winkel kun je onder het genot van een kopje verse bonenkoffie of een warm bakje thee terecht voor een passend advies voor al je telecomgerelateerde zaken. Of het nu gaat om het afsluiten van een nieuw abonnement of het verlengen van je huidige contract, het aanschaffen van telefoons, tablets, smartwatches, een complete multimedia ervaring op het gebied van streaming diensten of een breed scala aan accessoires: onze experts staan met een glimlach voor je klaar.
Natuurlijk kunnen ondernemers ook bij ons terecht.

In het gezellige centrum van Wageningen is alles op loopafstand en is er voldoende parkeergelegenheid. Kom je liever met het openbaar vervoer? Geen probleem, je vindt ons op 5 minuten lopen van het busstation. Elke eerste zondag in de maand is er een koopzondag in Wageningen.

Wij zien je graag tegemoet in de gezelligste winkel van Wageningen!

Met vriendelijke groet,
Team T-Shop Wageningen

Afbeelding van T-Mobile Shop Wageningen.