T-Mobile Shop Weert

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Weert.
T-Mobile Shop Weert
Nieuwe Markt 2 B
6001 EL Weert
Vandaag open van 13:00 tot 18:00
Openingstijden
Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)13:00 - 17:00

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Welkom bij T-Shop Weert!

Zoals je misschien wel weet heeft T-Mobile niet alleen het meest bekroonde netwerk, maar zijn wij ook een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten.

De T-Mobile shop in Weert is gelegen midden in het stadscentrum, aan de Nieuwe Markt. In Weert staan wij met 5 man sterk niet alleen klaar om jou te adviseren over een abonnement, maar je kunt bij ons ook terecht voor al jouw servicevragen met betrekking tot je telefoon of tablet. Daarnaast hebben we in de T-Mobile Shop in Weert een breed scala aan accessoires, zodat je bij je telefoon het perfecte hoesje kunt scoren, een mooie boombox en zelfs een smartwatch kunt aanschaffen.
Ook handig om te weten: we hebben niet alleen mooie aanbiedingen voor particuliere klanten, ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Passende oplossingen voor het verbruik dat het beste bij jou en je bedrijf past. T-Mobile Zakelijk biedt oplossingen voor bel- en internetgebruik wereldwijd!

Weert is eenvoudig te bereiken met openbaar vervoer en per auto. Er zijn verschillende parkeerzones en de parkeergarage Q-Park ligt binnen 2 minuten lopen van onze winkel. Vanaf het treinstation is het slechts 5 minuten lopen.

Het team van de T-Mobile Shop in Weert staat van maandag tot en met zaterdag voor jou klaar.
Zien we je snel?

Groetjes,
Team T-Shop Weert