T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Zoetermeer

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Promenade 5,
    2711 AL Zoetermeer
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 10:00 tot 18:00

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
12:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 17:30
12:00 - 17:00

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Afspraak maken

Welkom bij T-Shop Zoetermeer!

De T-Mobile shop in Zoetermeer is gelegen aan de Promenade 5 in het compleet vernieuwde gedeelte van het Stadshart. In Zoetermeer geeft ons team je de beste klantervaring in onze compleet vernieuwde shop. Of je nu komt om nieuwe klant te worden met de hele familie, of dat je samen met oma komt voor haar eerste smartphone; wij staan voor je klaar. Naast dat we natuurlijk de nieuwste telefoons en tablets in ons assortiment hebben, voorzien we je ook van goed en gedegen advies over bijvoorbeeld een accessoire, muziekdienst en straks ook voor uw thuisinternet.
Natuurlijk vergeten we onze zakelijke klanten niet, ook voor een zakelijke aansluiting bent je bij ons aan het juiste adres, Wij voorzien je van goed advies, zodat je onbezorgd zaken kan blijven doen.

In het Stadshart zijn 8 parkeergarages beschikbaar waarbij je minimaal de eerste 2 uur gratis mag parkeren, per openbaar vervoer is het Stadshart prima bereikbaar met bus, tram en trein. Het bruisende Stadshart heeft veel verschillende leuke cafeetjes en eetgelegenheden waar je even lekker kan uitrusten van alle indrukken en mogelijkheden die het Stadshart te bieden heeft.

We staan 7 dagen in de week voor je klaar, en op vrijdagavond zelfs tot 21:00 uur.
We zien je graag snel in T-Mobile Shop Zoetermeer!

Met vriendelijke groet,
Team T-Shop Zoetermeer

Afbeelding van T-Mobile Shop Zoetermeer.