Uitleg over je factuur na een verlenging

Heb je je contract verlengd? Dan zien je facturen rondom die verlenging er net even anders uit dan je gewend bent. Wij vertellen je wat je kunt verwachten.

Houd bij je factuur rekening met het volgende:

  • De laatste factuur van je oude abonnement (dus je oude contractperiode) is wat lager dan anders. Op die factuur brengen we namelijk alleen de kosten in rekening tot aan de ingangsdatum van je nieuwe abonnement. Dat is minder dan een volledige maand.
  • De eerste factuur nadat de verlenging is ingegaan is wat hoger. Op die factuur brengen we namelijk iets meer dan één maand in rekening; de kosten vanaf de ingangsdatum van je nieuwe abonnement tot aan de volgende factuurmaand. Plús de vaste kosten voor de volledige volgende maand.
  • Heb je in de laatste periode van je oude abonnement nog kosten buiten de bundel gemaakt? Dan brengen we die kosten in rekening op de eerste factuur, na ingang van je nieuwe abonnement.

Wij helpen je graag

We hebben al onze kennis hierboven voor je op een rijtje gezet. Toch geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Dan zijn wij bereikbaar via onderstaande kanalen:

Bellen

Persoonlijk contact

Vaste diensten (Thuis)
Bekijk telefoonnummers

Mobiel abonnementen
Bekijk telefoonnummers

Bellen voor Vaste diensten (Thuis)

Openingstijden
ma - za: 07:00 - 22:00
zo + feestdagen: 09:00 - 18:00

Bel 0800-0092

Bellen voor Mobiel abonnementen

Openingstijden
ma - vr: 08:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bel 06-2400 1200

Community

Community

ONS FORUM MET 300.000 LEDEN

Vaste diensten (Thuis)
Naar de Thuis-community

Mobiel abonnementen
Naar de Mobiel-community