Opzeggen bij overlijden

Allereerst gecondoleerd met het verlies van jouw dierbare. Dit is een zware, verdrietige periode waarin je waarschijnlijk veel moet regelen. We helpen je graag met het afhandelen van het T-Mobile abonnement zodat je daar niet meer naar om hoeft te kijken. Je kan kiezen uit drie opties voor het abonnement van de overledene.

Wat zijn jouw opties?

Optie 1

Het abonnement kosteloos laten stopzetten. Hierbij wordt het abonnement beëindigd en wordt het telefoonnummer onbruikbaar. Wij vragen niet om een extra betaling.

Optie 2

Het abonnement kosteloos op naam van iemand anders laten zetten. Hierbij wordt het abonnement op naam van jezelf (of iemand anders) gezet. Zo kun je verder gebruik maken van het abonnement en het telefoonnummer. Dit noemen we contractovername.

Optie 3

Het abonnement kosteloos omzetten naar PrePaid. Hierbij wordt het abonnement beëindigd maar kan het telefoonnummer in gebruik blijven. Je betaalt geen abonnementskosten.

Overlijden doorgeven

Closure

T-Mobile werkt Samen met Closure

Het informeren van bedrijven en instanties bij een overlijden is al vervelend genoeg. Wij werken samen met Closure, om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als je de informatie hebt doorgegeven voor het T-Mobile abonnement, kun je meteen ook eenvoudig andere abonnementen en lidmaatschappen opzeggen. Let op: Alleen als je de knop hieronder gebruikt wordt dit vrijwel kosteloos voor je geregeld. 

Overlijden doorgeven

Goed om te weten

Toestel

Als de overledene een toestelcontract had, komen de verplichtingen uit dit contract sowieso te vervallen. Het toestel hoeft ook niet teruggestuurd te worden.

Let op: als de overledene ook een toestelverzekering had, kunnen wij deze helaas niet opzeggen. Vergeet deze dus niet op te zeggen bij de betreffende verzekeringsmaatschappij.

PrePaid

Gaat het om een PrePaid-aansluiting, dan hoef je het overlijden niet te melden. Je mag zelf bepalen wat je met het toestel en de simkaart doet.

Wij helpen je graag

Zakelijke klant? Stel hier je vraag aan T-Mobile Ondernemen.

Heb je geen antwoord kunnen vinden op je vraag? We staan op verschillende manieren voor je klaar. Net wat jij het fijnst vindt.

My T-Mobile

Regelen in My T-Mobile

100 Services,24/7 Beschikbaar

Mobiel abonnementen
Naar My T-Mobile

Vaste diensten (Thuis) Naar My T-Mobile Thuis

Community

Community

ONS FORUM MET 300.000 LEDEN

Mobiel abonnementen
Naar de Mobiel-community

Vaste diensten (Thuis)
Naar de Thuis-community

Bellen

Bellen

Persoonlijk contact

Mobiel abonnementen
Bekijk telefoonnummers

Vaste diensten (Thuis)
Bekijk telefoonnummers

Bellen

Bellen voor Vaste diensten (Thuis)

Openingstijden
ma - za: 07:00 - 22:00
zo + feestdagen: 09:00 - 18:00

Bel 0800-0092

Bellen

Bellen voor Mobiel abonnementen

Openingstijden
ma - vr: 08:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bel 06-2400 1200