Overstappen naar T-Mobile Thuis

Stap over naar T-Mobile Thuis met de gratis Overstapservice.  

De Overstapservice van T-Mobile Thuis

Wil je overstappen naar T-Mobile Thuis? Met onze Overstapservice helpen wij jou probleemloos overstappen naar T-Mobile Thuis. Zonder dubbele kosten en zonder dat je offline raakt.

Bekijk alle pakketten

Is je T-Mobile Thuis bestelling geplaatst? Lees verder hoe je de Overstapservice aanvraagt voor een zorgeloze overstap.

Wil je met je T-Mobile internetabonnement overstappen naar een andere aanbieder? Dan verloopt de overstap via je nieuwe aanbieder. Je ontvangt hierover communicatie van de nieuwe aanbieder en kunt daar terecht met je vragen.

Overstapservice aanvragen in drie stappen

Heb je je T-Mobile Thuis bestelling geplaatst? De Overstapservice is eenvoudig geregeld in drie stappen. Lees het stappenplan hieronder. Vul je gegevens op tijd in en je hoeft je er geen zorgen om te maken!

Let op!

Geef de gegevens van je huidige provider binnen drie werkdagen na je T-Mobile Thuis bestelling aan ons door. Zo kunnen we op tijd de overstap voor je regelen. Bekijk snel of de Overstapservice ook mogelijk is bij jouw aanbieder.

 1. Ga naar persoonlijke link via e-mail

  Zodra je bestelling geplaatst is inclusief Overstapservice, krijg je van ons een e-mail met een persoonlijk link. Klik op de link om de gegevens van je huidige aanbieder in te vullen. 

  Lukt het niet via de persoonlijke link?

 2. Vul je (oude) gegevens in

  Via de persoonlijke link kom je op een pagina in My T-Mobile Thuis. Vul hier je gegevens in. Houd het volgende bij de hand:

  • Je huidige aanbieder
  • Het contractnummer
  • De laatste 3 cijfers van je IBAN
  • Je telefoonnummer
  • De achternaam op het contract van je huidige aanbieder

  Klik vervolgens op ‘Verstuur’.
  Wij sturen je verzoek door naar je oude internetaanbieder. Zodra wij een goedkeuring krijgen hoor je dat gelijk van ons.

  Zijn je gegevens gewijzigd?

 3. Volg je overstapaanvraag

  Wanneer er een statusverandering is in je overstapaanvraag hoor je dat natuurlijk gelijk van ons per e-mail. Nog handiger is dat je je overstapaanvraag op de voet volgt in My T-Mobile Thuis. Hier zie je precies wat de status van je aanvraag is totdat er goedkeuring is van je oude aanbieder.

  Volg mijn aanvraag

  Is de overstapaanvraag niet gelukt? Ook dan ontvang je bericht van ons. 

Belangrijke informatie over de Overstapservice

Lees hieronder belangrijke informatie over de Overstapservice. Zoals het op tijd doorgeven van je gegevens en de aanbieders waarbij onze Overstapservice mogelijk is.

  • Geef binnen drie werkdagen na je bestelling bij ons de gegevens van je huidige internetaanbieder door.
  • Controleer of de gegevens die je doorgeeft hetzelfde zijn als de gegevens die bekend zijn bij je huidige aanbieder. Vaak vind je deze gegevens in je persoonlijke omgeving of oude e-mails van de huidige aanbieder.
  • Controleer of je woonadres overeenkomt met het leveradres.
  • De ingangsdatum bij T-Mobile Thuis mag minimaal één maand en maximaal drie maanden in de toekomst liggen. Dit is de afspraak tussen de aanbieders die je kunnen helpen met een overstap.
  • Check je huidige contracttermijn. Zit je nog vast aan een bepaalde contracttermijn? Dan kan je huidige aanbieder een boete in rekening brengen. Vraag dit dus even na.
 • Bij onderstaande aanbieders maken wij de overstap voor je in orde:

  KPN Ziggo
  Tele2 Online
  XS4ALL Youfone
  PlinQ         Budget Alles-in-1 (voorheen NEM / NLE /NLEX)
  Delta MTTM
  Netvisit SpeakUp
  Glasnet TriNed
  Tweak Breedband Helmond

  Vind je de aanbieder die je nu hebt niet in dit rijtje terug? Dan kunnen we helaas niet de overstap voor je regelen. Hieronder lees je hoe je zelf eenvoudig je abonnement die je nu hebt opzegt.

 • Zeg je zelf het abonnement dat je nu hebt op? Dit kun je het beste doen zodra je installatie-afspraak bekend is. Houd ook rekening met de opzegtermijn van de aanbieder die je nu hebt. Zo voorkom je dat je offline raakt of met dubbele kosten zit.

  We helpen je graag bij het opzeggen. Daarom hebben we een opzegformulier die je kunt gebruiken. Je hoeft alleen nog jouw gegevens en die van de provider die je nu hebt in te vullen. Hieronder vind je een lijst met de adressen van providers. Heel simpel!

  Opzegformulier

  Adressenlijst andere aanbieders

Nog te vroeg? Stel een herinnering in

Zit je nog vast bij de aanbieder die je nu hebt? Maar wil je zo snel mogelijk genieten van de voordelen van T-Mobile Thuis? Vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op zodra je kunt overstappen.

Veelgestelde vragen op onze Community

Wat is een Overstapservice?

De Overstapservice: hoe en wat Lees meer

Wij helpen je graag

Zakelijke klant? Stel hier je vraag aan T-Mobile Ondernemen.

We hebben al onze kennis hierboven voor je op een rijtje gezet. Toch geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Dan zijn wij bereikbaar via onderstaande kanalen:

Bellen

Bellen

Persoonlijk contact

Vaste diensten (Thuis)
Bekijk telefoonnummers

Mobiel abonnementen
Bekijk telefoonnummers

Bellen

Bellen voor Vaste diensten (Thuis)

Openingstijden
ma - za: 07:00 - 22:00
zo + feestdagen: 09:00 - 18:00

Bel 0800-0092

Bellen

Bellen voor Mobiel abonnementen

Openingstijden
ma - vr: 08:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bel 06-2400 1200

Community

Community

ONS FORUM MET 300.000 LEDEN

Vaste diensten (Thuis)
Naar de Thuis-community

Mobiel abonnementen
Naar de Mobiel-community