Wifi Plus aanvragen

Overal supersnelle wifi in huis? Dat kan met Wifi Plus van T-Mobile voor thuis. Lees hier hoe je wifipunten in huis haalt voor een perfect Wifi Plus netwerk.

Wifi-punt - Wifi Plus

Overal supersnelle wifi met Wifi Plus

Met Wifi Plus heb je altijd supersnelle wifi in je hele huis. Met de Wifi Plus wifipunten creëer je een eigen Mesh-netwerk. Zo blijft het wifibereik overal goed en stabiel. Van de zolder tot de kelder. Wil jij ook supersnelle wifi in huis? Vraag het direct aan in My T-Mobile Thuis of lees verder voor instructies.

Wifi Plus aanvragen in zes stappen

Je bestelt heel eenvoudig je wifipunt(en) in My T-Mobile Thuis. Volg de onderstaande stappen en geniet binnenkort van supersnelle wifi in het hele huis.

 • Log in op My T-Mobile Thuis. Voer je inloggegevens in en klik vervolgens op "Abonnementen". Klik op onderstaande link om meteen op de juiste plek terecht te komen na het inloggen.

  Naar My T-Mobile Thuis

 • Maak een keuze uit de opties die je ziet. Klik op 'wifipunt bestellen' voor het aanvragen van een of meerdere wifipunten.

  Wifipunt bestellen

 • Kies hoeveel wifipunten je wilt bestellen. Je kunt maximaal drie wifipunten bestellen. In het overzicht zie je de totale kosten per maand van je wifipunt(en).

  Wifi punten bestellen

  Hoeveel wifipunten heb ik nodig?

  Vaak is één wifipunt voldoende om je hele huis te voorzien van goede wifi. Maar soms zijn extra wifipunten nodig. Bij modemtypes zoals Draytek en Huawei werkt Wifi Plus het beste met minstens twee wifipunten. Wij raden meerdere wifipunten aan als je in een groot (nieuwbouw)huis woont. Of als je veel verdiepingen, extra isolatie of dikke betonnen muren en plafonds hebt.

 • Bevestig je bestelling. Lees eerst de voorwaarden van Wifi Plus goed door. Ga je akkoord met alle voorwaarden? Vink de vakjes aan en klik daarna op 'Bevestigen'.

 • Gefelicteerd, je aanvraag voor een of meerdere wifipunten is gelukt! Je pakket komt zo snel mogelijk naar je toe. Je ontvangt nog een bevestiging via de mail.

Wifipunten installeren

Heb je je Wifi Plus pakket in huis? Lees hoe je de wifipunten installeert op de wifipunt installatiepagina.

Veelgestelde vragen

 • Wifi Plus van T-Mobile is het antwoord op een haperende verbinding of plekken in huis zonder wifibereik. Met Wifi Plus haal je een of meerdere wifipunten in huis. Een wifipunt is een klein apparaat dat slim samenwerkt met je modem. Hierdoor geniet je van een sterker en groter wifinetwerk in huis.

  Met Wifi Plus maakt je apparaat automatisch verbinding met het sterkste wifisignaal en -netwerk. Ook wanneer je door je huis loopt. Zo kijk je bijvoorbeeld ongestoord een film in de slaapkamer. Terwijl je huisgenoten zorgeloos gamen en muziek streamen op zolder. Wifi Plus dus.

 • Een wifipunt (Zyxel WAP6807 of Zyxel WX5600) is een klein en slim apparaat dat het wifisignaal in huis versterkt en vergroot. Anders dan bij een gewone versterker maakt een wifipunt gebruik van slimme mesh-technologie. Hierdoor kun je genieten van nog betere wifi in huis. Het wifipunt is makkelijk te installeren. Het werkt samen met je modem om zo een slim Wifi Plus netwerk te vormen. Handig om te weten is dat de afmetingen van de Zyxel WAP6807 14x16x3 cm zijn. De afmetingen van de Zyxel WX5600 is 12,8x40x12,8 cm. En dat er twee UTP-poorten (LAN-poorten) op zitten voor je eventuele andere apparatuur.

 • Je kunt maximaal drie wifipunten huren.

 • Vaak is één wifipunt voldoende om je huis te voorzien van goede wifi. Maar soms zijn extra wifipunten nodig. Bijvoorbeeld in een (nieuwbouw)huis met veel verdiepingen, extra isolatie of dikke betonnen muren en plafonds. Ook met veel wifinetwerken in de buurt en bij oudere modemtypes (Draytek en Huawei) werken meerdere wifipunten vaak beter. Met een extra wifipunt breid je direct je netwerk uit met vele tientallen vierkante meters.

 • Omruilen gaat helaas niet. Om gebruik te maken van Wifi Plus kun je de nieuwe Zyxel-wifipunten bestellen in My T-Mobile Thuis. Volg daarvoor de stappen die op deze pagina worden beschreven.

 • Nee, dat kan niet. Je kunt wifipunten alleen huren als je een internetabonnement van T-Mobile voor thuis hebt.

Wij helpen je graag

Zakelijke klant? Stel hier je vraag aan T-Mobile Ondernemen.

Heb je geen antwoord kunnen vinden op je vraag? We staan op verschillende manieren voor je klaar. Net wat jij het fijnst vindt.

My T-Mobile

Regelen in My T-Mobile

100 Services,24/7 Beschikbaar

Vaste diensten (Thuis) Naar My T-Mobile Thuis

Mobiel abonnementen
Naar My T-Mobile

Community

Community

ONS FORUM MET 300.000 LEDEN

Vaste diensten (Thuis)
Naar de Thuis-community

Mobiel abonnementen
Naar de Mobiel-community

Bellen

Bellen

Persoonlijk contact

Vaste diensten (Thuis)
Bekijk telefoonnummers

Mobiel abonnementen
Bekijk telefoonnummers

Bellen

Bellen voor Vaste diensten (Thuis)

Openingstijden
ma - za: 07:00 - 22:00
zo + feestdagen: 09:00 - 18:00

Bel 0800-0092

Bellen

Bellen voor Mobiel abonnementen

Openingstijden
ma - vr: 08:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bel 06-2400 1200