Wifi Plus aanvragen

Overal supersnelle Wifi in huis? Dat kan met Wifi Plus van T-Mobile Thuis. Lees hier hoe je Wifi-punten in huis haalt voor een perfect Wifi Plus netwerk.

Wifi-punt - Wifi Plus

Overal supersnelle Wifi met Wifi Plus

Met Wifi Plus heb je altijd supersnelle Wifi in je hele huis. Door de Wifi Plus Wifi-punten creëer je een eigen Mesh-netwerk. Zo blijft het Wifi-bereik overal goed en stabiel. Van de zolder tot de kelder. Wil jij ook supersnelle Wifi in huis? Vraag het direct aan in My T-Mobile Thuis of lees verder voor instructies.

 


Wifi Plus aanvragen in zes stappen

Je bestelt heel eenvoudig je Wifi-punt(en) in My T-Mobile Thuis. Volg de onderstaande stappen en geniet binnenkort van supersnelle Wifi in het hele huis.

 • Stap 1 Stap 1: Log in op My T-Mobile Thuis

  Log in op My T-Mobile Thuis. Voer je inloggegevens in en klik vervolgens op "Abonnementen". Klik op onderstaande link om meteen op de juiste plek terecht te komen na het inloggen.

  Naar My T-Mobile Thuis

 • stap 2 Stap 2: Wijzig je internetabonnement

  Bij de informatie over je abonnementen vind je de sectie 'Internet'. Rechtsboven in het vakje staat de optie 'wijzigen >'. Klik daarop.

 • stap 3 Stap 3: Kies 'Wifi-punt bestellen"

  Maak een keuze uit de opties die je ziet. Klik op 'Wifi-punt bestellen' voor het aanvragen van een of meerdere Wifi-punten.

 • stap 4 Stap 4: Kies het aantal

  Kies hoeveel Wifi-punten je wilt bestellen. Je kunt maximaal drie Wifi-punten bestellen. In het overzicht zie je de totale kosten per maand van je Wifi-punt(en).

  Hoeveel Wifi-punten heb ik nodig?

  Vaak is één Wifi-punt voldoende om je hele huis te voorzien van goede Wifi. Maar soms zijn extra Wifi-punten nodig. Bij modemtypes zoals Draytek en Huawei werkt Wifi Plus het beste met minstens twee Wifi-punten. Daarnaast zijn meerdere Wifi-punten aangeraden als je in een (nieuwbouw)huis woont met veel verdiepingen, extra isolatie of dikke betonnen muren en plafonds.

 • stap 5 Stap 5: Bevestig je keuze

  Bevestig je bestelling. Lees eerst de voorwaarden van Wifi Plus goed door. Ga je akkoord met alle voorwaarden? Vink de vakjes aan en klik daarna op 'Bevestigen'.

 • stap 6 Stap 6: Wacht op bestelling

  Gefelicteerd, je aanvraag voor een of meerdere Wifi-punten is gelukt! Je pakket komt zo snel mogelijk naar je toe. Je ontvangt nog een bevestiging via de mail.

Wifi-punten installeren

Heb je je Wifi Plus pakket in huis? Lees hoe je de Wifi-punten installeert op de Wifi-punt installatiepagina.

Veelgestelde vragen

 • Wat is Wifi Plus?

  Wifi Plus van T-Mobile is het antwoord op een haperende verbinding of plekken in huis zonder Wifi-bereik. Met Wifi Plus haal je een of meerdere Wifi-punten in huis. Een Wifi-punt is een klein apparaat dat slim samenwerkt met je modem. Hierdoor geniet je van een sterker en groter Wifi-netwerk in huis. Met Wifi Plus maakt je apparaat automatisch verbinding met het sterkste Wifi-signaal en -netwerk, ook wanneer je door je huis loopt. Zo kijk je bijvoorbeeld ongestoord een film in de slaapkamer, terwijl je huisgenoten zorgeloos gamen en muziek streamen op zolder. Wifi Plus dus.

 • Wat is een Wifi-punt?

  Een Wifi-punt (Zyxel WAP6807) is een klein en slim apparaat dat zorgt voor een sterker en groter Wifi-signaal in huis. Anders dan bij een gewone versterker maakt een Wifi-punt gebruik van slimme mesh-technologie. Hierdoor kun je genieten van nog betere Wifi in huis. Het Wifi-punt is makkelijk te installeren en werkt samen met je modem om zo een slim Wifi Plus netwerk te vormen. Handig om te weten is dat de afmetingen van het Wifi-punt 14x16x3 cm zijn en dat er twee Ethernet-aansluitingen (LAN-poorten) op zitten voor je eventuele andere apparatuur.

 • Hoeveel Wifi-punten kan ik huren?

  Je kunt maximaal drie Wifi-punten huren.

 • Hoeveel Wifi-punten heb ik nodig voor goede wifi?

  Vaak is één Wifi-punt voldoende om je huis te voorzien van goede Wifi. Maar soms zijn extra Wifi-punten nodig. Bijvoorbeeld in een (nieuwbouw)huis met veel verdiepingen, extra isolatie of dikke betonnen muren en plafonds. Ook op plekken met veel Wifi-netwerken in de buurt of bij oudere modemtypes (Draytek en Huawei) werken twee of meer Wifi-punten vaak beter. Met een extra Wifi-punt breid je direct je netwerk uit met vele tientallen vierkante meters.

 • Ik heb al een Wifi-versterker (Fritzbox 1750E of 310) van T-Mobile. Kan ik deze omruilen voor een Wifi-punt?

  Omruilen gaat helaas niet. Om gebruik te maken van Wifi Plus kun je de nieuwe Zyxel Wifi-punten bestellen in My T-Mobile Thuis. Volg daarvoor de stappen die op deze pagina worden beschreven.

 • Kan ik ook een Wifi-punt huren bij T-Mobile zonder Thuis abonnement?

  Nee, dat kan niet. Je kunt Wifi-punten alleen huren als je een internetabonnement van T-Mobile Thuis hebt.

Wij helpen je graag

We hebben al onze kennis hierboven voor je op een rijtje gezet. Toch geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Dan zijn wij bereikbaar via onderstaande kanalen:

Bellen

Persoonlijk contact

Vaste diensten (Thuis)
Bekijk telefoonnummers

Mobiel abonnementen
Bekijk telefoonnummers

Bellen voor Vaste diensten (Thuis)

Openingstijden
ma - za: 07:00 - 22:00
zo + feestdagen: 09:00 - 18:00

Bel 0800-0092

Bellen voor Mobiel abonnementen

Openingstijden
ma - vr: 08:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bel 06-2400 1200

Community

Community

ONS FORUM MET 280.000 lEDEN

Vaste diensten (Thuis)
Naar de Thuis-community

Mobiel abonnementen
Naar de Mobiel-community