Verder Kijken

Op deze pagina vind je alles over Verder Kijken. Lees wat je ermee kunt, hoe je het gebruikt en andere handige tips.

Let op: Binnenkort voor iedereen beschikbaar

Zie je deze nieuwe functie nog niet in je TV-menu? We zijn druk bezig om het nieuwe T-Mobile TV beschikbaar te maken voor iedereen met een TV-abonnement van T-Mobile Thuis. Je ontvangt bericht zodra we jouw TV-dienst kunnen omzetten naar T-Mobile TV.

Verder Kijken gebruiken

Gestopt met kijken en straks weer verder kijken? We onthouden waar je gestopt bent met het kijken van een opname of programma in het verleden. Super easy weer Verder Kijken dus! Meer weten over hoe je deze handige functie gebruikt? Bekijk de video!

Verder Kijken T-Mobile TV

Verder Kijken openen

Verder Kijken vind je in het TV-menu onder 'THUIS'. Druk daarvoor op de menu-knop van je afstandsbediening. Op je TV-scherm verschijnt dan het TV-menu. Navigeer met de pijltjestoetsen naar de tegel "Verder Kijken" en druk op de OK-knop op je afstandsbediening. Je ziet dan een overzicht van alles wat je kunt Verder Kijken.

De mogelijkheden van Verder Kijken

Wil je alles weten over het gebruiken van Verder Kijken? Klap een onderwerp open voor de opties binnen Verder Kijken.

 • We onthouden waar je gebleven bent met Terug Kijken als je een programma hebt gepauzeerd. Zo kun je makkelijk Verder Kijken.

  Je kunt programma’s gratis 7 dagen lang terugkijken. Terug Kijken kan op verschillende manieren:

  1. Via de TV-gids. Druk op de gids-knop op je afstandsbediening om de TV-gids te openen. Blader met de pijltjes op je afstandsbediening door de gids en kies een uitzending.

  2. Via het menu bij 'OP TV' en dan 'Terug Kijken'.

  3. Met de zoekfunctie als je naar een specifieke titel op zoek bent.

 • Wil je een opname Verder Kijken? Ga dan naar 'ACCOUNT' in het TV-menu.

  Account in TV-menu

  Bij 'MIJN OPNAMES' in het menu vindt je al jouw opgenomen programma’s. Heb je een opgenomen programma tussendoor gepauzeerd? Je kunt hem weer verder kijken vanaf dat moment, of je bekijkt hem helemaal opnieuw. Wat jij wilt! Opnames blijven tot een jaar bewaard.

   

  Nog geen Cloud Opnemen? Zet dit eenvoudig aan in My T-Mobile Thuis.

 • Ben je je favoriete serie aan het bingen? Toch heb je af en toe een pauze nodig. Geen nood, we onthouden waar je gebleven bent met kijken. Ga in het TV-menu naar 'FILMS & SERIES'.

  Films & series in TV-menu

  Kies uit de opties welke je wilt verder kijken, of weer helemaal opnieuw wilt bekijken. Dit kan met alle films en afleveringen die je hebt bekeken uit de Videoshop, Film1 of Gratis Series.

 • Je vindt al je favoriete zenders in een overzicht in het TV-menu bij 'THUIS' en dan 'Favoriete zenders'.

  Favoriete zenders in TV-menu

  Hier staan alle films of series die je als favoriet hebt ingesteld. Zo kun je al je favoriete films en afleveringen makkelijk afkijken.

Tip: Bekeken programma's uit de lijst verwijderen

Je kunt bekeken programma’s ook uit de lijst verwijderen door het icoon met de prullenbak Prullenbak icoon te selecteren en op OK OK icoon te drukken met je afstandsbediening. Je kunt dan meerdere programma’s in één keer selecteren. Selecteer dan nogmaals het prullenbak-icoon Prullenbak icoon en bevestig dat je de selectie wilt verwijderen OK icoon. Door programma's te verwijderen maak je meer opslagruimte vrij voor nieuwe opnames.

Veelgestelde vragen

 • Verder Kijken in het TV-menu biedt een overzicht van alle programma’s die je eerder hebt gepauzeerd. Deze programma’s kijk je tot 7 dagen nog verder.

 • Verder Kijken biedt een compleet overzicht van alle films en programma’s die je eerder hebt gepauzeerd. Met Terug Kijken kies je een programma dat je graag wilt kijken, maar bijvoorbeeld gister op TV was.

 • De beste plek om je vraag over Verder Kijken te stellen is op onze online Community. De specialisten en gebruikers binnen de Community weten alles rondom de functie. 

 • Zie je deze nieuwe functie nog niet in je TV-menu? Verder Kijken is een nieuwe functie en is nog niet beschikbaar voor iedereen. Wij werken er hard aan om Verder Kijken binnenkort voor iedereen met een TV-abonnement van T-Mobile Thuis beschikbaar te maken. Je ontvangt bericht zodra we jouw TV-dienst kunnen omzetten naar T-Mobile TV.

Heb je een andere vraag over TV van T-Mobile Thuis?

Wij helpen je graag

Zakelijke klant? Stel hier je vraag aan T-Mobile Ondernemen.

Heb je geen antwoord kunnen vinden op je vraag? We staan op verschillende manieren voor je klaar. Net wat jij het fijnst vindt.

My T-Mobile

Regelen in My T-Mobile

100 Services,24/7 Beschikbaar

Vaste diensten (Thuis) Naar My T-Mobile Thuis

Mobiel abonnementen
Naar My T-Mobile

Community

Community

ONS FORUM MET 300.000 LEDEN

Vaste diensten (Thuis)
Naar de Thuis-community

Mobiel abonnementen
Naar de Mobiel-community

Bellen

Bellen

Persoonlijk contact

Vaste diensten (Thuis)
Bekijk telefoonnummers

Mobiel abonnementen
Bekijk telefoonnummers

Bellen

Bellen voor Vaste diensten (Thuis)

Openingstijden
ma - za: 07:00 - 22:00
zo + feestdagen: 09:00 - 18:00

Bel 0800-0092

Bellen

Bellen voor Mobiel abonnementen

Openingstijden
ma - vr: 08:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bel 06-2400 1200