Heb je al mobiel?
Je krijgt extra korting op internet voor thuis
TV Korting

Haal meer uit je abonnementen bij T-Mobile

Met T-Mobile heb je supersnel internet bij jou thuis. Combineer je mobiele abonnement van T-Mobile met een internetabonnement van T-Mobile en ontvang extra korting op allebei. Bekijk hier de voordelen van T-Mobile voor thuis.

Kies hier je abonnement voor thuis

Euro
Krijg deze extra klantvoordelen
 • Combineer je mobiele abonnement met een Internet voor thuis abonnement en krijg onderstaande voordelen!
 • ✔ Elke maand € 5 korting op je internet abonnement voor thuis
 • ✔ Elke maand € 10 korting op je mobiele Unlimited abonnement
 • ✔ Elke maand € 2,50 korting en 2 GB extra data op elk ander mobiel abonnement
Thuis abonnement Internet
Kies hier je Thuis abonnement
 • ✔ Kies de internetsnelheid die bij jou past
 • ✔ Breid je abonnement uit naar wens met Interactieve TV en andere extra's. Nu 8 maanden korting op TV t.w.v. € 15/mnd
 • ✔ Stap zorgeloos over met onze gratis Overstapservice
€ 35
€ 25*
Vanaf/mnd de eerste 8 maanden, daarna min. € 30/mnd i.c.m. Klantvoordeel.

*Getoonde aanbod is i.c.m. 1-jarig Internetabonnement met een max. internetsnelheid tot 100 Mbit/s. Na de eerste 8 mnd betaal je min. € 30/mnd (voor 100 Mbit/s) i.c.m. Klantvoordeel. Getoonde verlaagde prijzen gelden zolang je deze met een mobiel abonnement op hetzelfde adres combineert in het Klantvoordeelprogramma van T-Mobile.

Je abonnement verlengen en internet voor thuis afsluiten?

Is je mobiele abonnement verlengbaar en wil je ook direct internet voor thuis afsluiten? Klik hier om te profiteren van alle voordelen van een mobiel abonnement en internet thuis.

De mogelijkheden van Internet en TV voor thuis

60+ zenders met pauzeren en terugkijken

Je ontvangt Interactieve TV met meer dan 60 landelijke TV zenders, waarvan 59 in HD. ESPN Eredivisie is hierbij inbegrepen. Daarnaast maak je gratis gebruik van de TV Anywhere App. Hiermee kijk je overal naar je favoriete programma's op je laptop, tablet en telefoon. 

Internet voor iedereen

Of je nou alleen in een huis woont, met een huisgenoot of een gezin: goed internet is belangrijk. T-Mobile biedt internet voor iedereen voor een vaste lage prijs. Of je nu kiest voor 100 Mbit/s, 400 Mbit/s of 1 Gbit/s, je betaalt niet teveel. En iedereen in huis streamt onbeperkt zijn of haar favoriete series en films via een betrouwbare wifiverbinding.

Extra zenderpakketten

Nadat je bent aangesloten kun je via My T-Mobile Thuis eenvoudig je extra zenderpakketen toevoegen of verwijderen. Kies voor extra pakketten zoals Kids & Music, Entertainment, Infotainment, ESPN Compleet of Ziggo Sport. 

Overstappen doe je zo

 1. Kies jouw abonnement voor thuis

  Selecteer je abonnement voor thuis en doorloop vervolgens de stappen om je bestelling te plaatsen. 

 2. Wanneer gaat je abonnement in?

  Bij de bestelling van je abonnement geef je de gewenste aansluitdatum aan voor Internet. Stap je over van een andere provider? Maak dan gebruik van onze gratis Overstapservice. Wij regelen dan je opzegging en zorgen dat je abonnement bij T-Mobile op het juiste moment ingaat.

 3. Bezorging van je pakket

  Je pakket wordt bezorgd door DHL. Na ontvangst kun je het zelf installeren. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan sturen we een monteur.

  Glasvezel

  Heb je Glasvezel besteld? Dan maken we een afspraak met je om glasvezelinternet bij jou thuis te installeren.

Veelgestelde vragen

 • Als je internet langzamer is dan verwacht, kan dat verschillende oorzaken hebben. Sowieso verlies je door het gebruik van Wifi wat snelheid. We kunnen je op afstand helpen met de optimale instelling van je modem. 

 • Bij T-Mobile ontvang je een Zyxel T-54 modem. Geniet hiermee van 4K streamen, gamen en meer: in de hoogste kwaliteit en zonder hapering. Dit supersnelle modem levert zeer hoge snelheid met Wifi 6 voor al je apparaten in huis met uitstekende specificaties. Dit betekent: supersnelle en stabiele wifi tot 4.8 GB/s, een verbeterde ervaring bij meerdere apparaten tegelijk en een optimaal bereik met 4x4 antennes op zowel de 2.4 GHz-band als de 5 GHz-band. Daarnaast is het modem AX6000 geclassificeerd, kun je een wifi tijdslimiet per apparaat instellen en kun je gastnetwerken instellen.

  Voor nog meer bereik is de Zyxel T-54 EasyMesh-gecertificeerd. Hierdoor werkt het optimaal samen met de wifipunten van Wifi+ van T-Mobile. Zo zet je gemakkelijk en in minder geen tijd een volledig wifi6 mesh-netwerk op. Wifi voor als je verbonden apparaten tot in de verste hoeken van je huis.

 • Check of we bij jou kunnen leveren via de postcodecheck. Check ook of je nog een lopend contract hebt bij je huidige aanbieder. Kunnen we bij jou leveren en heb je geen lopend contract meer? Dan kun je overstappen naar T-Mobile.

 • De maximale snelheid van een DSL-verbinding is bij ons 100 Mbit/s. De snelheid die we bij jou kunnen leveren is afhankelijk van je adres.

 • Als je een Sim Only abonnement hebt besteld, dan krijg je de simkaart per post thuis gestuurd. Je hoeft hiervoor niet thuis te blijven aangezien de envelop met daarin de simkaart door de brievenbus past. 

 • Voor het ontvangen van je nieuwe smartphone zal je een afspraak moeten maken met ons koeriersbedrijf. Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je van hun een e-mail. Vervolgens kies je een dag en tijd waarop het jou het beste uitkomt. 

 • Heb je glasvezel besteld? Dan komt de monteur bij je langs om je T-Mobile piekfijn in orde te maken. Hij sluit je internet en TV aan en doet meteen een Wifi-check. Zo heb jij optimaal Wifi bereik hebt in je hele huis. Lees meer over wat onze monteur allemaal doet.

 • Je T-Mobile pakket wordt zo snel mogelijk bij je geleverd door DHL. Een dag voor verzending krijg je van ons een track & trace code. Zo kun je zien in welk tijdsvak de levering plaatstvindt.

 • Voor je abonnement voor thuis: als je bij het bestellen hebt aangegeven dat je meerdere abonnementen op je adres hebt, ben je automatisch aangemeld voor de nieuwe Klantvoordelen. Als je bij het bestellen niet hebt aangegeven dat je meerdere abonnementen op je adres hebt, dan kan je deze abonnementen alsnog in My T-Mobile Thuis aanmelden voor Klantvoordeel. Voor je mobiele abonnement: je kan in My T-Mobile zien of je gebruik maakt van de nieuwste Klantvoordelen. Als dit niet het geval is, accepteer dan de nieuwe Klantvoordelen in My T-Mobile.

 • Je kan per abonnement kiezen of je naar het vernieuwde Klantvoordeel over wilt stappen. Je abonnement voor thuis en verschillende mobiele abonnementen kunnen dus allemaal hun eigen voorwaarden voor Klantvoordeel hebben. Je ontvangt dan per abonnement de voordelen die horen bij de versie van Klantvoordeel die horen bij je abonnement.

 • 1 Gbit/s is beschikbaar via het glasvezelnetwerk van T-Mobile. Als T-Mobile Glasvezel niet beschikbaar is op jouw adres, dan kan je dit dus niet kiezen.

 • Heb je een zakelijk Go abonnement, dan kan jij je ook aanmelden en profiteren van T-Mobile Klantvoordeel. Andere zakelijke abonnementen zijn uitgesloten. Je kan een zakelijk Go abonnement in Klantvoordeel zonder problemen combineren met een T-Mobile abonnement voor thuis

  Bestel met Sim Only
  Bestel met mobiele telefoon

 • Met Tele2 Klantvoordeel krijg je voordelen als je je mobiele abonnement van Tele2 combineert met een T-Mobile abonnement voor thuis. Meer informatie over Tele2 Klantvoordeel vind je op de Tele2 Klantvoordeel pagina

  Met Ben Klantvoordeel krijg je voordelen als je je mobiele abonnement van Ben combineert met een T-Mobile abonnement voor thuis. Meer informatie over Ben Klantvoordeel vind je op de Ben Klantvoordeel pagina

Unlimited klantenservice

.

Stel je vraag

Online vind je het snelst een antwoord. Niet gevonden? Bekijk dan de contactmogelijkheden.

.

Persoonlijk advies

Voor persoonlijk advies en toestelinruil en het direct ophalen van je nieuwe toestel. 

.

Download T-Mobile App

Check je mobiel verbruik, facturen en abonnement instellingen.