T-Mobile Internet voor Thuis

Combineer jouw mobiele T-Mobile abonnement met een Thuis internet-abonnement en ontvang extra voordeel, ook op jouw mobiele abonnement. Bekijk hieronder een aantal van de voordelen van T-Mobile Thuis Internet.

Stap 1

Je hebt al Mobiel van T-Mobile

Je maakt al gebruik van het best geteste netwerk van Nederland, met een of meerdere mobiele abonnementen.

Kan je je abonnement verlengen?

Verleng dan hier je abonnement met telefoon of Sim only. Sluit vervolgens je nieuwe thuis abonnement af.

Stap 2

Kies hier je Thuis abonnement

 • T-Mobile Thuis is mogelijk met of zonder tv-abonnement 
 • Ook mogelijk met Vast Bellen
 • Gemakkelijk uit te breiden met extra zenderpakketten

Bekijk Thuis internet

Stap 3

Krijg deze extra voordelen

 • Krijg Thuis Internet vanaf €25,-*
 • Elke maand € 10 korting op je mobiele Unlimited abonnement
 • Elke maand € 2,50 korting en 2 GB extra data op elk ander mobiel abonnement

Klantvoordeel aanmelden

*De prijzen zijn i.c.m. 1-jarig Internet abonnement incl. Klantvoordeel (zonder Klantvoordeel vanaf € 35 p/mnd) exclusief € 30 eenmalige activatiekosten en in het geval van Glasvezel internet excl. € 37,50 installatiekosten.

Wat zit er in T-Mobile Thuis?

Wifi Modem

Gratis Wifi-Modem

Bij T-Mobile ontvang je een gloednieuw Zyxel Wifi modem. Ons nieuwe modem levert hoge snelheid Wifi voor al je apparaten in huis met de allernieuwste specificaties. Geniet van 4K streamen, gamen en meer in hoge kwaliteit zonder hapering.

Maximale internetsnelheid

Het snelst mogelijke internet op jouw adres

Op basis van jouw postcode checken wij wat de maximale internetsnelheid is op jouw adres. Meestal is dat 100 Mbit/s. Is er op jouw adres glasvezel via het eigen netwerk van T-Mobile beschikbaar? Dan krijg je 1000 Mbit/s Internet voor € 25,-.*

Service monteur

Gratis Wifiservice

Hulp nodig bij slecht wifi-bereik, bijvoorbeeld een wifi-versterker of monteur? De Wifi-Service is er voor nieuwe en bestaande klanten.

*De prijzen zijn i.c.m. 1-jarig Internet abonnement incl. Klantvoordeel (zonder Klantvoordeel vanaf € 35 p/mnd) exclusief € 30 eenmalige activatiekosten en in het geval van Glasvezel internet excl. € 37,50 installatiekosten.

Interactieve TV

60+ zenders met pauzeren en terugkijken

Je ontvangt interactieve TV met meer dan 60 landelijke TV zenders, waarvan meer dan 40 in HD. Fox Sport 1 Eredivisie is hierbij inbegrepen. Daarnaast maak je gratis gebruik van de TV Anywhere App, hiermee kijk je overal naar je favoriete programma's op je laptop, tablet en telefoon. 

Extra zenderpakketten

Extra zenderpakketten

Nadat je bent aagesloten kun je via My T-Mobile Thuis eenvoudig je extra zenderpakketen toevoegen of verwijderen. Kies voor extra pakketten zoals Kids & Music, Entertainment, Infotainment, Fox Sports Compleet of Ziggo Sport. 

TV Anywhere App

Overal TV kijken met TV Anywhere app

TV kijken in het park, de trein of als je ergens staat te wachten? Met de gratis TV Anywhere app kan je nu altijd en overal TV kijken op je mobiel, Chromecast, tablet of Apple TV 4. Op meer dan 36 zenders kijk je zelfs tot 7 dagen terug, wanneer het jou uitkomt. 

Bespaar op je maandelijkse lasten

T-Mobile
Totaalprijs Mobiel, Internet & TV €65,- €96,- €87,50
Actieprijs per maand €50,- (6 mnd) €69,95 (6 mnd) €63,75 (6 mnd)
Totaalprijs per jaar (na het 1e jaar) €780 €1152 €1050
Mobiel internet
Onbeperkt 80GB Onbeperkt

Mobiel bellen

Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Vast internet en Interactieve TV
Snelheid vast internet Tot 100 Mbit/s* Tot 250 Mbit/s Tot 100 Mbit/s

Voor deze vergelijking hebben we gekeken naar Vodafone RED Together i.c.m. Ziggo Internet + TV Complete en KPN Hussel Unlimited mobiel + 100 Mbit/s Internet en TV.
* Je krijgt altijd de hoogst mogelijke snelheid die beschikbaar is op jouw adres. Dat geldt ook voor glasvezel.
Deze tabel is gebaseerd op het T-Mobile Uit & Thuis aanbod i.c.m. Klantvoordeel en de gegevens zoals deze bestonden op 25 februari 2020.

T-Mobile
Totaalprijs Mobiel, Internet & TV €65,- €116,50 €95
Actieprijs per maand €50,- (6 mnd) €69,95 (6 mnd) €67,50 (6 mnd)
Totaalprijs per jaar (na het 1e jaar) €780 €1398 €1140
Mobiel internet
Onbeperkt 80GB Onbeperkt

Mobiel bellen

Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Vast internet en Interactieve TV
Snelheid vast internet Tot 1000 Mbit/s* Tot 500 Mbit/s Tot 500 Mbit/s

Voor deze vergelijking hebben we gekeken naar Vodafone RED Together i.c.m. Ziggo Internet + TV Max en KPN Hussel Unlimited mobiel + 500 Mbit/s Internet en TV.
* Je krijgt altijd de hoogst mogelijke snelheid die beschikbaar is op jouw adres. Dat geldt ook voor glasvezel.
Deze tabel is gebaseerd op het T-Mobile Uit & Thuis aanbod i.c.m. Klantvoordeel en de gegevens zoals deze bestonden op 25 februari 2020.

Veelgestelde vragen

 • Wat als mijn internet langzamer is dan verwacht?

  Als je internet langzamer is dan verwacht, kan dat verschillende oorzaken hebben. Sowieso verlies je door het gebruik van Wifi wat snelheid. We kunnen je op afstand helpen met de optimale instelling van je modem. Eventueel sturen we een monteur. Dat is onze Wifi-Service. De Wifi-Service is gratis voor klanten van T-Mobile Thuis.

 • Welk modem krijg ik?

  Je ontvangt de gloednieuwe Zyxel T-50. Deze nieuwste generatie Wifi modem zorgt voor hoge snelheid en optimaal bereik.

 • Kan ik altijd overstappen naar T-Mobile Thuis?

  Check of we bij jou kunnen leveren via de postcodecheck. Check ook of je nog een lopend contract hebt bij je huidige aanbieder. Kunnen we bij jou leveren en heb je geen lopend contract meer? Dan kun je overstappen naar T-Mobile Thuis.

 • Wat is de maximale snelheid van DSL?

  De maximale snelheid van een DSL-verbinding is bij ons 100 Mbit/s. De snelheid die we bij jou kunnen leveren is afhankelijk van je adres.

 • Hoe wordt mijn Sim Only abonnement geleverd?

  Als je een Sim Only abonnement hebt besteld, dan krijg je de simkaart per post thuis gestuurd. Je hoeft hiervoor niet thuis te blijven aangezien de envelop met daarin de simkaart door de brievenbus past. 

 • Hoe wordt mijn nieuwe smartphone met abonnement geleverd?

  Voor het ontvangen van je nieuwe smartphone zal je een afspraak moeten maken met ons koeriersbedrijf. Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je van hun een e-mail. Vervolgens kies je een dag en tijd waarop het jou het beste uitkomt. 

 • Hoe wordt mijn glasvezel internet geleverd?

  Als je glasvezel hebt besteld dan komt de monteur bij je langs om je T-Mobile Thuis piekfijn in orde te maken. Hij sluit je internet en TV aan en doet meteen een Wifi-check, zodat je optimaal Wifi bereik hebt in je hele huis. Kijk hier wat onze monteur allemaal doet.

 • Hoe wordt mijn DSL-internet geleverd?

  Je T-Mobile Thuis pakket wordt zo snel mogelijk bij je geleverd door PostNL. Een dag voor verzending krijg je van ons een track & trace code zodat je kan zien in welk tijdsvak de levering plaatstvindt. 

 • Ik heb al een mobiel abonnement van T-Mobile met Klantvoordeel en neem er na 29 oktober 2019 een T-Mobile Thuis abonnement bij. Wat moet ik doen om gebruik te kunnen maken van de nieuwe Klantvoordelen?

  Voor je Thuis abonnement: als je bij het bestellen hebt aangegeven dat je meerdere abonnementen op je adres hebt, ben je automatisch aangemeld voor de nieuwe Klantvoordelen. Als je bij het bestellen niet hebt aangegeven dat je meerdere abonnementen op je adres hebt, dan kan je deze abonnementen alsnog in My T-Mobile Thuis aanmelden voor Klantvoordeel. Voor je mobiele abonnement: je kan in My T-Mobile zien of je gebruik maakt van de nieuwste Klantvoordelen. Als dit niet het geval is, accepteer dan de nieuwe Klantvoordelen in My T-Mobile.

 • Ik maak al gebruik van Klantvoordeel. Kan ik met één van mijn abonnementen los overstappen naar het vernieuwde Klantvoordeel of gaan alle abonnementen dan over?

  Je kan per abonnement kiezen of je naar het vernieuwde Klantvoordeel over wilt stappen. Je Thuis abonnement en verschillende mobiele abonnementen kunnen dus allemaal hun eigen voorwaarden voor Klantvoordeel hebben. Je ontvangt dan per abonnement de voordelen die horen bij de versie van Klantvoordeel die horen bij je abonnement.

 • De hoogst mogelijke snelheid bij jou thuis met T-Mobile Uit & Thuis; wat betekent dat?

  Als er op jouw adres geen glasvezel is, maar alleen DSL, of er is KPN glasvezel, dan is de hoogste snelheid 100 Mbit/s. Als je geluk hebt, kun je op jouw adres gebruik maken van ons eigen T-Mobile glasvezel. Dan is de hoogste snelheid een razendsnelle 1 Gbit/s! Doe de postcodecheck om te kijken welke hoogste snelheid op jouw adres beschikbaar is. Die krijg je als je Thuis combineert met een mobiel Go Unlimited abonnement.

 • Ik zie dat ik Internet Premium niet kan kiezen. Waarom niet?

  Internet Premium is beschikbaar via het glasvezelnetwerk van T-Mobile. Als T-Mobile glasvezel niet beschikbaar is op jouw adres, dan kan je Internet Premium dus niet kiezen.

 • Ik heb een zakelijk abonnement, krijg ik ook voordeel?

  Heb je een zakelijk Go abonnement, dan kan jij je ook aanmelden en profiteren van T-Mobile Klantvoordeel. Andere zakelijke abonnementen zijn uitgesloten. Je kan een zakelijk Go abonnement in Klantvoordeel zonder problemen combineren met een T-Mobile Thuis abonnement.

  Bestel met Sim Only
  Bestel met mobiele telefoon

Unlimited klantenservice

.

Stel je vraag

Online vind je het snelst een antwoord. Niet gevonden? Bekijk dan de contactmogelijkheden

.

Bezoek een winkel

Voor persoonlijk advies en toestelinruil en het direct ophalen van je nieuwe toestel. 

.

Download My T-Mobile App

Check je mobiel verbruik, facturen en abonnement instellingen