HEB JE AL INTERNET VAN T-MOBILE?

JE KRIJGT EXTRA KORTING op een mobiel abonnement

Haal meer uit je abonnementen bij T-Mobile

Combineer je internetabonnement van T-Mobile met een mobiel abonnement en krijg extra korting op allebei.

Meer voordeel met Mobiel + Thuis

test
Combineer en krijg meer!
 • Combineer je Thuis internet abonnement met een mobiel abonnement en krijg een van onderstaande voordelen!
 • ✔ Elke maand € 10 korting als je kiest voor een mobiele Unlimited abonnement
 • ✔ Elke maand € 2,50 korting en 2 GB extra data op elk ander mobiel abonnement
 • Let op: activeer zelf klantvoordeel via My T-Mobile
Thuis
Unlimited
 • ✔ Onbeperkt data en bellen
 • ✔ Keuze uit 5G abonnementen
€ 30
€ 25*
vanaf p/m i.c.m. een Thuis internet abonnement

* Exclusief € 25,- aansluitkosten. Het aanbod is i.c.m. een 2-jarig 5G abonnement.

De onbeperkte mogelijkheden van mobiel

Onbeperkt internetten en bellen

Met T-Mobile Unlimited heb je geen omkijken meer naar je databundel. Je bent dag in dag uit onbeperkt online.

Beste en snelste netwerk van Nederland

T-Mobile is voor de 4e keer op rij als beste getest! Dat betekent dus dat jij geniet van het beste én snelste netwerk van Nederland.

Sim Only Toestelflexibiliteit

Heb je een lopend Sim Only contract maar ben je wel al toe aan een nieuwe telefoon? Geen probleem bij T-Mobile! Je kunt altijd verlengen naar een nieuw abonnement mét telefoon.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik met Go Unlimited echt onbeperkt internetten?

  Ja. Bij Unlimited start je iedere dag met een dagtegoed van 8 GB. Geldig in Nederland. Zijn deze GB’s (bijna) op? Dan sturen we je een sms. Daarna activeer je zo vaak je wilt gratis 2 GB-aanvullers. We proberen zo oneerlijk en/of commercieel gebruik te voorkomen. Zo heeft iedereen onbeperkt internet, en wordt het netwerk niet onnodig belast. Wil je Unlimited eerst uitproberen? Ga dan een dag helemaal los met Unlimited Data for a Day NL. Met deze internetbundel ben je 24 uur online in Nederland voor maar € 3,50.

  Op dit moment verhogen we het dagtegoed van de GO Unlimited abonnementen. We verhogen 5GB naar 8GB en de GB aanvullers van 1GB naar 2GB. De verhoogde aanvuller van 2 GB is inmiddels al gereed en te gebruiken. De verhoging van het dagtegoed van 5GB naar 8GB is nog in volle gang. We doen ons uiterste best dit zo snel mogelijk voor de GO Unlimited klanten beschikbaar te maken. Zodra de verhoging van het dagtegoed gereed is, zijn de nieuwe tegoeden zichtbaar in My T-Mobile.
 • Wat gebeurt er als mijn GB's op zijn?

  Als de GB's uit je abonnement op zijn, sturen we je een sms. Daarna activeer je zo vaak je wilt gratis 2 GB-aanvullers. 

 • Kan ik mijn abonnement bijstellen?

  Dat kan. Je kunt omhoog én omlaag bijstellen. Aanpassen van je abonnement kan 1x per maand. Stel je je abonnement bij? Dan krijg je de korting die geldig was op het moment dat je je abonnement afsloot. Stel je je abonnement bij via My T-Mobile of via de app? Dan zie je meteen wat de nieuwe maandkosten worden en welke korting je ontvangt.

 • Kan ik van een Sim Only overstappen naar een abonnement met toestel?

  Ja. Sluit je een Go-abonnement met Sim Only af? Dan kun je op elk moment overstappen naar een Go-abonnement met toestel. We noemen dat Toestelflexibiliteit.

 • Hoe wordt mijn Sim Only abonnement geleverd?

  Als je een Sim Only abonnement hebt besteld, dan krijg je de simkaart per post thuis gestuurd. Je hoeft hiervoor niet thuis te blijven aangezien de envelop met daarin de simkaart door de brievenbus past. 

 • Hoe wordt mijn nieuwe smartphone met abonnement geleverd?

  Voor het ontvangen van je nieuwe smartphone zal je een afspraak moeten maken met ons koeriersbedrijf. Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je van hun een e-mail. Vervolgens kies je een dag en tijd waarop het jou het beste uitkomt. 

 • Hoe wordt mijn glasvezel internet geleverd?

  Heb je glasvezel besteld? Dan komt de monteur bij je langs om je T-Mobile Thuis piekfijn in orde te maken. Hij sluit je internet en TV aan en doet meteen een Wifi-check. Zo heb jij optimaal Wifi bereik hebt in je hele huis. Lees meer over wat onze monteur allemaal doet.

 • Hoe wordt mijn DSL-internet geleverd?

  Je T-Mobile Thuis pakket wordt zo snel mogelijk bij je geleverd door PostNL. Een dag voor verzending krijg je van ons een track & trace code. Zo kun je zien in welk tijdsvak de levering plaatstvindt. 

 • Ik heb al een T-Mobile Thuis abonnement met Klantvoordeel en neem er na 29 oktober 2019 een mobiel abonnement van T-Mobile bij. Wat moet ik doen om gebruik te kunnen maken van de nieuwe Klantvoordelen?

  Voor je Thuis abonnement: kies in My T-Mobile Thuis voor één van de nieuwe bundels (Internet Basic, Internet Fast of Internet Premium) ga akkoord met de nieuwe voorwaarden. Voor je mobiele abonnement: als je bij het bestellen hebt aangegeven dat je meerdere abonnementen op je adres hebt, dan ben je automatisch aangemeld voor de nieuwe Klantvoordelen. Als je bij het bestellen niet hebt aangegeven dat je meerdere abonnementen op je adres hebt, dan kan je deze abonnementen alsnog in My T-Mobile aanmelden voor Klantvoordeel.

 • Kan ik T-Mobile Uit & Thuis ook bestellen met een ander abonnement dan Unlimited?

  Ja. Je kan elke combinatie van een mobiel en Thuis abonnement bestellen. Als je kiest voor een ander mobiel abonnement, dan krijg je € 5,- korting per maand op je T-Mobile Thuis internetabonnement en € 2,50 extra korting en 2GB gratis extra data per maand op je T-Mobile mobiel abonnement.

 • Ik heb al een tijd T-Mobile Thuis en nu heb ik een Go Unlimited abonnement besteld. Krijg ik direct T-Mobile Thuis voor € 25,-?

  Nee. Je gaat € 25,- per maand voor T-Mobile Thuis betalen als je Unlimited abonnement actief is en je je internetabonnement hebt aangepast naar de nieuwe versie in My T-Mobile Thuis. Doe dat pas nadat je van ons de bevestiging hebt gekregen van activatie van je Unlimited abonnement.

 • Ik heb een zakelijk abonnement, krijg ik ook voordeel?

  Heb je een zakelijk Go abonnement, dan kan jij je ook aanmelden en profiteren van T-Mobile Klantvoordeel. Andere zakelijke abonnementen zijn uitgesloten. Je kan een zakelijk Go abonnement in Klantvoordeel zonder problemen combineren met een T-Mobile Thuis abonnement.

  Bestel met Sim Only
  Bestel met mobiele telefoon

 • Krijg ik ook voordeel als ik mijn T-Mobile Thuis abonnement combineer met een mobiel abonnement van Tele2?

  Met Tele2 Klantvoordeel krijg je voordelen als je je mobiele abonnement van Tele2 combineert met T-Mobile Thuis. Meer informatie over Tele2 Klantvoordeel vind je op de Tele2 Klantvoordeel pagina

Unlimited klantenservice

.

Stel je vraag

Online vind je het snelst een antwoord. Niet gevonden? Bekijk dan de contactmogelijkheden

.

Bezoek een winkel

Bezoek een van onze winkels met of zonder afspraak

.

Download My T-Mobile App

Check je mobiel verbruik, facturen en abonnement instellingen