Je hebt al Internet
Bestel hier je mobiele abonnement

Haal meer uit je abonnementen bij T-Mobile

Combineer je internetabonnement van T-Mobile met een mobiel abonnement en krijg extra korting op allebei.

Meer voordeel met Uit & Thuis

test
Combineer en krijg meer!
 • Combineer je Thuis internet abonnement met een mobiel abonnement en krijg een van onderstaande voordelen!
 • ✔ Elke maand € 10 korting als je kiest voor een mobiele Unlimited abonnement
 • ✔ Elke maand € 2,50 korting en 2 GB extra data op elk ander mobiel abonnement
 • Let op: activeer zelf klantvoordeel via My T-Mobile
Thuis
Kies hier je Mobiele abonnement
 • ✔ Pas je abonnement aan wanneer jij dat wilt
 • ✔ Keuze uit 5G abonnementen

**De vermelde prijs is i.c.m. een 2-jarig 5G-abonnement exclusief € 25 aansluitkosten en € 5,69 thuiskopieheffing voor nieuwe telefoons.

De onbeperkte mogelijkheden van mobiel

Onbeperkt internetten en bellen

Met T-Mobile Unlimited heb je geen omkijken meer naar je databundel. Je bent dag in dag uit onbeperkt online.

Beste en snelste netwerk van Nederland

T-Mobile is voor de 4e keer op rij als beste getest! Dat betekent dus dat jij geniet van het beste én snelste netwerk van Nederland.

Sim Only Toestelflexibiliteit

Heb je een lopend Sim Only contract maar ben je wel al toe aan een nieuwe telefoon? Geen probleem bij T-Mobile! Je kunt altijd verlengen naar een nieuw abonnement mét telefoon.

Overstappen. Zo werkt het.

 1. Kies jouw mobiele abonnement

  Kies hier boven jouw mobiele abonnement en doorloop vervolgens de stappen. 

 2. Wanneer gaat je abonnement in?

  Heb je gekozen voor een nieuw nummer, dan gaat je abonnement direct in. Dit betekent dat je ermee kan bellen zodra je het pakket thuis ontvangt. Heb je gekozen voor nummerbehoud? Dan gaat je nieuwe abonnement in op de einddatum van jouw huidige contract bij je huidige mobiele aanbieder. 

 3. Levering Mobiel abonnement

  Sim Only

  Heb je een nieuw Sim Only abonnement besteld? Dan ontvang je de simkaart per post. Je hoeft hiervoor niet thuis te blijven of een afspraak te maken, de evenlop past namelijk in de brievenbus.

  Met telefoon

  Na het plaatsen van je bestelling krijg je een uitnodiging per e-mail voor het maken van een afleverafspraak. Onze koeriersdienst komt vervolgens het pakket bij jouw bezorgen op een door jouw gekozen dag en tijdslot. 

Bespaar op je maandelijkse kosten!

In onderstaande tabel vergelijken we het Uit en Thuis pakket (mobiel, internet & tv) met die van KPN en Vodafone/Ziggo.

T-Mobile
Totaalprijs Mobiel, Internet en TV €65,- €98,- €85,-
Actieprijs per maand (1e jaar) €50,- (6 mnd) €69,95 (5 mnd) €62,50 (6 mnd)
Totaalprijs per jaar (na het 1e jaar) €780 €1236 €1020
Mobiel internet
Onbeperkt 80GB Onbeperkt

Mobiel bellen

Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Vast internet en Interactieve TV
Snelheid vast internet Tot 100 Mbit/s* Tot 250 Mbit/s Tot 100 Mbit/s

Voor deze vergelijking hebben we gekeken naar Vodafone RED Unlimited i.c.m. Ziggo Internet + TV Complete en KPN Hussel Unlimited mobiel + 100 Mbit/s Internet en TV.
* Je krijgt altijd de hoogst mogelijke snelheid die beschikbaar is op jouw adres. Dat geldt ook voor glasvezel.
Deze tabel is gebaseerd op het T-Mobile Uit & Thuis aanbod i.c.m. Klantvoordeel en de gegevens zoals deze bestonden op 17 augustus 2020.

T-Mobile
Prijs per maand (na het 1e jaar) €65,- €128,50 €92,50
Actieprijs per maand (1e jaar) €50,- (6 mnd) €69,95 (5 mnd) €62,50 (6 mnd)
Totaalprijs per jaar (na het 1e jaar) €780 €1542 €1110
Mobiel internet
Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt

Mobiel bellen

Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Vast internet en Interactieve TV
Snelheid vast internet Tot 1000 Mbit/s* Tot 1000 Mbit/s Tot 1000 Mbit/s

Voor deze vergelijking hebben we gekeken naar Vodafone RED Unlimited i.c.m. Ziggo Internet + TV Giga en KPN Hussel Unlimited mobiel + 500 Mbit/s Internet en TV.
* Je krijgt altijd de hoogst mogelijke snelheid die beschikbaar is op jouw adres. Dat geldt ook voor glasvezel.
Deze tabel is gebaseerd op het T-Mobile Uit & Thuis aanbod i.c.m. Klantvoordeel en de gegevens zoals deze bestonden op 22
 september 2020.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik met Go Unlimited echt onbeperkt internetten?

  Ja. Bij Unlimited start je iedere dag met een dagtegoed van 5 GB. Geldig in Nederland. Zijn deze GB’s (bijna) op? Dan sturen we je een sms. Daarna activeer je zo vaak je wilt gratis 1 GB-aanvullers. We proberen zo oneerlijk en/of commercieel gebruik te voorkomen. Zo heeft iedereen onbeperkt internet, en wordt het netwerk niet onnodig belast. Wil je Unlimited eerst uitproberen? Ga dan een dag helemaal los met Unlimited Data for a Day NL. Met deze internetbundel ben je 24 uur online in Nederland voor maar € 3,50.

 • Wat gebeurt er als mijn GB's op zijn?

  Als de GB's uit je abonnement op zijn, sturen we je een sms. Daarna activeer je zo vaak je wilt gratis 1 GB-aanvullers. 

 • Kan ik mijn abonnement bijstellen?

  Dat kan. Je kunt omhoog én omlaag bijstellen. Aanpassen van je abonnement kan 1x per maand. Als je je abonnement bijstelt, dan krijg je de korting die geldig was op het moment dat je je abonnement afsloot. Stel je je abonnement bij via My T-Mobile of via de app? Dan zie je meteen wat de nieuwe maandkosten worden en welke korting je ontvangt.

 • Kan ik van een Sim Only overstappen naar een abonnement met toestel?

  Ja, als je een Go-abonnement met Sim Only afsluit, dan kun je op elk moment overstappen naar een Go-abonnement met toestel. We noemen dat Toestelflexibiliteit.

 • Hoe wordt mijn Sim Only abonnement geleverd?

  Als je een Sim Only abonnement hebt besteld, dan krijg je de simkaart per post thuis gestuurd. Je hoeft hiervoor niet thuis te blijven aangezien de envelop met daarin de simkaart door de brievenbus past. 

 • Hoe wordt mijn nieuwe smartphone met abonnement geleverd?

  Voor het ontvangen van je nieuwe smartphone zal je een afspraak moeten maken met ons koeriersbedrijf. Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je van hun een e-mail. Vervolgens kies je een dag en tijd waarop het jou het beste uitkomt. 

 • Hoe wordt mijn glasvezel internet geleverd?

  Als je glasvezel hebt besteld dan komt de monteur bij je langs om je T-Mobile Thuis piekfijn in orde te maken. Hij sluit je internet en TV aan en doet meteen een Wifi-check, zodat je optimaal Wifi bereik hebt in je hele huis. Kijk hier wat onze monteur allemaal doet.

 • Hoe wordt mijn DSL-internet geleverd?

  Je T-Mobile Thuis pakket wordt zo snel mogelijk bij je geleverd door PostNL. Een dag voor verzending krijg je van ons een track & trace code zodat je kan zien in welk tijdsvak de levering plaatstvindt. 

 • Ik heb al een T-Mobile Thuis abonnement met Klantvoordeel en neem er na 29 oktober 2019 een mobiel abonnement van T-Mobile bij. Wat moet ik doen om gebruik te kunnen maken van de nieuwe Klantvoordelen?

  Voor je Thuis abonnement: kies in My T-Mobile Thuis voor één van de nieuwe bundels (Internet Basic, Internet Fast of Internet Premium) ga akkoord met de nieuwe voorwaarden. Voor je mobiele abonnement: als je bij het bestellen hebt aangegeven dat je meerdere abonnementen op je adres hebt, dan ben je automatisch aangemeld voor de nieuwe Klantvoordelen. Als je bij het bestellen niet hebt aangegeven dat je meerdere abonnementen op je adres hebt, dan kan je deze abonnementen alsnog in My T-Mobile aanmelden voor Klantvoordeel.

 • Kan ik T-Mobile Uit & Thuis ook bestellen met een ander abonnement dan Unlimited?

  Ja. Je kan elke combinatie van een mobiel en Thuis abonnement bestellen. Als je kiest voor een ander mobiel abonnement, dan krijg je € 5,- korting per maand op je T-Mobile Thuis internetabonnement en € 2,50 extra korting en 2GB gratis extra data per maand op je T-Mobile mobiel abonnement.

 • Ik heb al een tijd T-Mobile Thuis en nu heb ik een Go Unlimited abonnement besteld. Krijg ik direct T-Mobile Thuis voor € 25,-?

  Nee. Je gaat € 25,- per maand voor T-Mobile Thuis betalen als je Unlimited abonnement actief is en je je internetabonnement hebt aangepast naar de nieuwe versie in My T-Mobile Thuis. Doe dat pas nadat je van ons de bevestiging hebt gekregen van activatie van je Unlimited abonnement.

 • Ik heb een zakelijk abonnement, krijg ik ook voordeel?

  Heb je een zakelijk Go abonnement, dan kan jij je ook aanmelden en profiteren van T-Mobile Klantvoordeel. Andere zakelijke abonnementen zijn uitgesloten. Je kan een zakelijk Go abonnement in Klantvoordeel zonder problemen combineren met een T-Mobile Thuis abonnement.

  Bestel met Sim Only
  Bestel met mobiele telefoon

Unlimited klantenservice

.

Stel je vraag

Online vind je het snelst een antwoord. Niet gevonden? Bekijk dan de contactmogelijkheden

.

Bezoek een winkel

Voor persoonlijk advies en toestelinruil en het direct ophalen van je nieuwe toestel.

.

Download My T-Mobile App

Check je mobiel verbruik, facturen en abonnement instellingen