OPPO Reno6 Pro
Nu verkrijgbaar

Nu met OPPO Enco X, OPPO Band en protective cover kado t.w.v. € 297

OPPO is vanaf nu exclusief bij T-Mobile verkrijgbaar! Ben je geïnteresseerd in het Chinese merk en sta je wel open voor wat nieuws? Bekijk dan snel alle informatie over het merk OPPO, en de OPPO telefoons die verkrijgbaar zijn bij T-Mobile.

Naar de shop

Alle OPPO telefoons

Wat is OPPO?

OPPO is een Chinees smartphonemerk, dat onder hetzelfde moederbedrijf als OnePlus werkt. Sinds 2017 is OPPO het meest verkochte smartphone merk in China! OPPO verkoopt al langere tijd smartphones in Azië maar vergroot nu hun bereik door in Europa de markt op te gaan. En zo ook in Nederland! Wat maakt OPPO bijzonder? De voornaamste reden is dat OPPO zich groots focust op de camera op de smartphone én dat hun doelgroep voornamelijk jongeren zijn. Spreekt dit je aan, dan is OPPO waarschijnlijk het merk voor jou! Wist je dat OPPO het eerste bedrijf is geweest dat een front camera met 5 & 16MP heeft gelanceerd? En wist je dat OPPO ook het eerste bedrijf is geweest dat een gemotoriseerde camera introduceerde, een Ultra HD functie had én als eerste was met de 5x Dual Camera Zoom technologie? Een vooruitstrevend merk is het zeker!

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten, in combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit jij een nieuw abonnement af of verleng je je huidige abonnement in combinatie met een nieuwe telefoon én wil jij jouw oude iPhone graag inruilen voor extra korting? Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.

Veelgestelde vragen over OPPO

  • OPPO is een Chinese fabrikant met hetzelfde moederbedrijf als smartphone gigant OnePlus. OPPO focust zich op de camera en daarmee op jongeren.

  • Het merk OPPO komt oorspronkelijk uit China.

  • OPPO telefoons worden standaard geleverd met het Android besturingssysteem.

  • T-Mobile verkoopt op dit moment verschillende OPPO smartphones. 

    Bekijk ze hier allemaal