PrePaid Opwaarderen

Snel, veilig en makkelijk

T-Mobile maakt het vanaf nu nog makkelijker om je PrePaid tegoed op te waarderen voor je laptop, tablet en/of mobiele telefoon. Het opwaarderen van je PrePaid tegoed kan op verschillende manieren, ook als je onderweg bent.

Naast betalen met je iDEAL en creditcard, kan je nu ook betalen met je eigen gekozen pincode. Zo hoef je niet bij elke opwaardering je betaalgegevens in te vullen of iDEAL te gebruiken en dat scheelt je tijd. Je hoeft je hiervoor slechts eenmaal aan te melden.

Online opwaarderen

App opwaarderen

SMS opwaarderen

Bonus bij iedere opwaardering

Gratis 250 MB bij elke opwaardering.

Lees hier de actievoorwaarden. Actueel overzicht van je verbruik en saldo zie je op My T-Mobile. Of SMS 'SALDO' naar 1144.

  • Snel en gemakkelijk PrePaid tegoed opwaarderen zonder tussenkomst van een T-Shop medewerker.
  • Voor jezelf of een ander opwaarderen, bijvoorbeeld als cadeau.
  • Geen opwaardeercodes die je vervolgens via 1244 moet activeren.


Hoe werkt opwaarderen in de T-Mobile Shop?

Stap 1. Kies in het scherm de betreffende telecomprovider van het nummer waarop je wilt opwaarderen. Kies vervolgens het op te waarderen bedrag.

Stap 2. Vul tweemaal je mobiele nummer in. (De tweede keer is ter controle)

Stap 3. Kies de betaalmethode. Je kan betalen via PIN of cash.

Stap 4. Als de transactie is gelukt, wordt deze bevestigd. Het PrePaid tegoed zal direct bijgeboekt worden.

 

Via een opwaardeerkaart kun je je PrePaid tegoed met € 10,-, € 15, € 20- en € 40,- opwaarderen. Opwaardeerkaarten zijn te koop in de grotere supermarkten, telecomwinkels en benzinestations.

  • Bel gratis 1244 om je tegoed op te waarderen.
  • Volg de aanwijzingen in het menu en vul de 16 cijferige code in.
  • Je PrePaid tegoed zal daarna direct bijgeboekt worden.

Ga je op vakantie en je wilt niet het risico lopen om zonder PrePaid tegoed te zitten, dan raden we je aan om een aantal kaarten mee te nemen. Met de opwaardeerkaarten kun je ook vanuit het buitenland gratis via 1244 opwaarderen.

Met vernieuwd Online Opwaarderen kun je altijd en overal je PrePaid tegoed opwaarderen via de T-Mobile website. Dit kan met je laptop of computer, maar ook met je smartphone of tablet.

Zo voorkom je dat je onverwachts zonder PrePaid tegoed komt te zitten. Je kunt je eigen tegoed opwaarderen of tegoed cadeau geven aan iemand anders. Betalen kan met iDEAL, creditcard of met je zelfgekozen pincode.

Welke bedragen kan ik opwaarderen?

Je kunt snel kiezen uit een aantal bedragen, maar ook zelf je opwaardeerbedrag bepalen. Het minimale bedrag is € 10,-, het maximale bedrag is € 50,-. Elk bedrag daartussen, afgerond op hele euro’s, kun je opwaarderen.

Hoe kan ik snel en veilig betalen met een pincode?

Voor Online Opwaarderen geldt dat het niet verplicht is om je aan te melden.

Doe je dit echter wel, dan biedt T-Mobile je een aantal voordelen. Bij een volgende opwaardering hoef je vervolgens niet meer je betaalgegevens in te vullen. Met een zelfgekozen pincode kun je voortaan nog eenvoudiger en sneller betalen.

Bij de aanmelding vragen we eenmalig naar je betaalgegevens. Deze gegevens zullen we gebruiken bij elke opwaardering via de pincode. Dit is snel en veilig omdat je je pincode zelf kiest. Zonder deze pincode kan er nooit een opwaardering worden gedaan.

Je betaalgegevens controleren wij met een eenmalige opwaardering. Je kunt zelf de hoogte van deze opwaardering bepalen. Het bedrag ontvang je direct als PrePaid tegoed op je simkaart.

Gebruik je ook SMS Opwaarderen? Dan kun je dezelfde pincode gebruiken.

Naast Online Opwaarderen kun je ook opwaarderen door een SMS te sturen. Heb je je aangemeld? Dan kun je opwaarderen met je zelfgekozen pincode. Voor meer informatie over SMS Opwaarderen, zie www.t-mobile.nl/smsopwaarderen.

Ik ben mijn pincode vergeten. En nu?

Wanneer je je pincode bent vergeten, kun je deze wijzigen op www.t-mobile.nl/smsopwaarderen.
De medewerkers van T-Mobile hebben geen inzicht in je persoonlijke pincode.

Ik heb een nieuw T-Mobile PrePaid nummer. Nu werkt mijn pincode niet meer.

Opwaarderen met een pincode is alleen mogelijk in combinatie met je mobiele nummer. Met een nieuwe simkaart of een nieuw mobiel nummer moet je je dus opnieuw aanmelden.

Hoe kan ik mijn betaalgegevens wijzigen?

Na aanmelding kun je je betaalgegevens wijzigen op www.t-mobile.nl/smsopwaarderen.. Je kunt kiezen voor een andere rekening en gegevens van een nieuwe creditcard invoeren. Wisselen tussen betalen met creditcard en je bankrekening is ook mogelijk.

Opwaarderen via T-Mobile Friends & Family

Ben je lid van een T-Mobile Friends & Family? Dan kan de beheerder jouw kaart eenmalig of maandelijks opwaarderen via My T-Mobile. Meer weten?

Goedkoper bellen en internetten. Met een super voordelig T-Mobile abonnement.

Voordelen T-Mobile abonnement

  • Geen onverwachte kosten
  • Altijd online
  • Altijd bereikbaar
  • Geen aansluitkosten voor prepaid klanten die overstappen naar een abonnement