Kijktips voor de maand februari

Er is zó veel te zien op de 60 zenders die we standaard aanbieden! Daarom helpen we je graag een handje. Iedere maand zetten wij de beste kijktips voor je op een rijtje in de categorieën: Films, Series, SportInformatief en Amusement. Ook kiezen we een Zender van de maand uit met programma's die je niet wilt missen!

Films

Actiekomedie

The Gentlemen – Typisch Guy Ritchie

Een Guy Ritchie-film betekent vaak: veel schieten en veel humor. Die verwachtingen worden ook in actiekomedie The Gentlemen (2020) meer dan waargemaakt. De Amerikaan Mickey Pearson (wie anders dan Matthew McConaughey) probeert zijn wietimperium te verpatsen in Londen.

Film1 Première – kanaal 350
zaterdag 6 februari – 22:25 uur

*Deze zender is onderdeel van het Film1 Premium pakket. Dit Premium pakket is heel makkelijk aan- en uit te zetten via My T-Mobile Thuis.

 

Laatste missie

Kursk – Aan boord van de gezonken onderzeeĆ«r

Kursk vertelt het rampverhaal van de Russische kernonderzeeër die in 2000 verongelukte in de Barentszzee. Een tevergeefse reddingsmissie werd opgezet. Lange tijd probeerden de Russische autoriteiten te verhullen wat er was gebeurd. Hoe was het ondertussen aan boord?

RTL 7 – kanaal 7
zaterdag 6 februari – 22:45 uur

Humor

Stan & Ollie – De grootste komieken ooit

Liefdevol eerbetoon aan het legendarische komisch duo Laurel & Hardy, in Nederland lang bekend onder de blijmoedig politiek incorrecte naam De dikke en de dunne. Steve Coogan en Jonh C. Reilly brengen een fenomenale Stan en Ollie die, gekweld door geldzorgen, op tournee zijn om een filmproject te promoten.

Film1 Première – kanaal 350
zaterdag 13 februari – 20:30 uur

*Deze zender is onderdeel van het Film1 Premium pakket. Dit Premium pakket is heel makkelijk aan- en uit te zetten via My T-Mobile Thuis.

 

Romcom

Valentine’s Day – You hate it or love it

In deze romcom bomvol Hollywoodsterren, draait uiteraard alles om de liefde. Meerdere verhaallijnen verstrengelen zich rond Valentijnsdag. Voor de één een ware kwelling, voor de ander de gedroomde dag om de liefde te verklaren. Met o.a. Jamie Foxx, Julia Roberts en Anne Hathaway.

SBS 9 – kanaal 12
zondag 14 februari – 20:30 uur

Series

Spannend

The nest – Geprezen thrillerserie

Dan (Martin Compston van Line of Duty) en Emily (Sophie Rundle, bekend als Ada Shelby in Peaky Blinders) hebben al jaren een onvervulde kinderwens. Wanneer ze de achttienjarige Kaya ontmoeten, lijkt zij de perfecte draagmoeder, maar al snel blijkt alles ingewikkelder dan gedacht. Wie is Kaya eigenlijk?

NPO 2 – kanaal 2
vrijdag 5 februari – 23:15 uur

Misdaad

NCIS: New Orleans – Inspelen op de pandemie

De makers van NCIS: New Orleans hebben ingespeeld op de actualiteit en zo heeft de coronapandemie ook de misdaadverhalen van het nieuwste seizoen bereikt. Tammy en Carter gaan aan boord bij een schip voor onderzoek. Er is een COVID-19-uitbraak op het schip, maar er is ook een verdacht overlijden.

NET 5 – kanaal 9
zaterdag 6 februari – 20:30 uur

Taboe

A teacher – Verboden relatie

Claire Wilson gaat lesgeven op een school in een buitenwijk van Texas. De vrienden van Eric vinden de nieuwe lerares meteen “veel te hot om docent te zijn”. Eric zelf merkt dat hij veel gemeen heeft met haar en langzaam maar zeker krijgen de twee een relatie. Maar of dat zo’n goed idee is?

FOX – kanaal 16
maandag 8 februari – 21:00 uur

Televisiedrama

Red light – Met Carice en Halina

Met spanning is uitgekeken naar deze topserie over de wereld van mensensmokkel en prostitutie met Halina Reijn en Carice van Houten. Red light is al bekroond met meerdere prijzen waaronder een Special Performance Award in Cannes. Halina Reijn bemachtigde er haar eerste Gouden Kalf mee. Kijken dus!

NPO 1 – kanaal 1
vrijdag 219 februari – 21:30 uur

Sport

American football

Super Bowl LV (55e editie) – Halftime show: The Weeknd

De 55e editie van de Amerikaanse Super Bowl is in Florida tussen de Kansas City Chiefs en de Tampa Bay Buccaneers. De winnaar van vorig jaar, de Kansas City Chiefs, vertrouwt op sterspeler quarterback Patrick Mohames. Bij de Tampa Bay Buccaneers speelt quarterback Tom Brady zijn tiende(!) Super Bowl.

BBC One – kanaal 111
maandag 8 februari – 00:30 uur

Tennis

Australian Open – Eindelijk van start!

Na lange weken van quarantaine en een extra voorbereidingstoernooi is het tijd om de tennisspieren weer op te warmen. Het eerste grandslamtoernooi van het seizoen kan beginnen! Heeft Novak Djokovic zijn focus kunnen behouden en slaagt hij erin zijn uitdagers te verslaan?

Eurosport – kanaal 131
maandag 8 februari – 01:00 uur

Kraker

Champions League – Ook zonder publiek spannend!

De Champions League gaat weer van start en begint met een absolute kraker. Het FC Barcelona van Ronald Koeman en Frenkie de Jong neemt het op tegen het Paris Saint-Germain van Kylian Mbappé en Neymar Jr. Nederlander Mitchell Bakker hoopt op speelminuten bij Paris Saint-Germain.

SBS 6 – kanaal 6
dinsdag 16 februari – 20:30 uur

Voetbal

UEFA Europa League – Ajax en PSV aan de bak

De enige twee overgebleven Nederlandse clubs moeten aan de bak in de Europa League. Het PSV van coach Roger Schmidt neemt het op tegen Olympiakos Piraeus, de koploper in de Griekse Super League. Spannend is ook wat Ajax gaat doen tegen Lille OSC. In 2019 versloegen ze de Franse club twee keer in de Champions League. Lukt het nu weer?

RTL 7 – kanaal 7
donderdag 18 februari – 18:55 & 21:00 uur

Informatief

Indringende serie

O.J. Simpson & Nicole: An American tragedy

25 jaar geleden werd O.J. Simpson vrijgesproken van de gruwelijke moord op zijn ex-vrouw Nicole en haar vriend. Deze indringende serie gaat in op de tumultueuze relatie van Nicole en O.J. Simpson. Nicoles zus Tanya vertelt aan de hand van foto’s, video’s en de nagelaten dagboeken en brieven van haar zus.

ID – kanaal 65
vrijdag 5 februari - 21:00 uur 

Documentaire

Transnistra – Kalverliefde in het Oostblok

Regisseur Anna Eborn gooide hoge ogen met deze dromerige documentaire. Zes tieners groeien op in het desolate Transnistrië, een door bijna niemand erkend dwergstaatje in het voormalige Oostblok. Ook daar bloeit tijdens de zwoele zomer de kalverliefde op. Maar heeft Tanya niet al een vriendje in het buitenland?

NPO 2 – kanaal 2
zondag 7 februari – 00:05 uur

Talkshow

Rechts in beeld – De andere kant van het verhaal

Aanhangers van rechtse stromingen krijgen vaak aandacht van de media als ze protesteren tegen iets, maar waar zijn ze vóór? Frans Bromet wil het weten en gaat met open blik op pad voor een bijzonder tweeluik met een totaal andere benadering dan in vele talkshows te zien is.

NPO 2 – kanaal 2
dinsdag 9 februari – 22:40 uur

Praatprogramma

Splntr! – Chabot jr. kent geen taboes

Hij maakte al een succesvolle serie over politiek, maar Splinter Chabot heeft nog veel meer in zijn mars. De nieuwsgierige Splinter ontvangt iedere week drie jonge en spraakmakende gasten. Ze komen uit de wereld van de kunst, cultuur, media en natuurlijk ook de politiek en voor Splinter gelden er geen taboes.

NPO 3 – kanaal 3
zondag 21 februari – 21:45 uur

Politiek

RTL Verkiezingsdebat – Laat elkaar even uitpraten!

Het aftellen naar de Tweede Kamerverkiezingen is begonnen en nu gaat het er echt om spannen. Welke partij slaagt erin de boventoon te voeren en overtuigt de kiezers? De lijsttrekkers van de grote politieke partijen gaan met elkaar in debat in het Felix Meritis-gebouw in Amsterdam. Zijn ze er klaar voor?

RTL 4 – kanaal 4
zondag 28 februari – 21:25 uur

Amusement

IJskoud vakwerk

IJsmeesters: een koud kunstje

Zes ijskunstenaars scheppen in barre omstandigheden de prachtigste beelden. Ga er maar aanstaan: bij temperaturen van – 10 en onder tijdsdruk moeten zij technisch vernuft en schoonheid combineren in hun ijssculpturen. Iedere week valt er één kunstenaar af. Wie overblijft wordt gekroond tot IJsmeester 2021!

SBS 6 – kanaal 6
vrijdag 12 februari - 21:30 uur

Humor

Najib Amhali: The best of – Enkel de beste grappen

Ook zo genoeg van al dat gesomber? Tijd om even alle stress van je af te lachen met deze topcabaretiers. We mogen nog niet naar het theater, dus komen ze gewoon bij ons thuis. Henri van Loon, Rayen Panday, René van Meurs en Jochen Otten staan op de rol deze maand, maar vandaag is het podium voor Najib Amhali!

SBS 6 – kanaal 6
zaterdag 13 februari – 20:30 uur

Fitness diaries – Alle ups en downs

Famke Louise, Fajah, Roos, Lindsey en Evelien zijn de vijf fitgirls die centraal staan in deze nieuwe serie. Ze filmen alles zelfs, dat kunnen ze er best bijhebben, want deze dames zijn eraan gewend keihard te werken. Ze kennen heel wat glamour, maar er zijn ook eenzame momenten. Kijk mee naar hun belevenissen!

TLC – kanaal 17
zaterdag 20 februari – 20:00 uur

Interviews

Ingelijst – Ruud & de politiek

Voor dj, presentator én kunstschilder Ruud de Wild is muziek de rode draad in zijn leven. Hoe zit dat bij de lijsttrekkers van politieke partijen? Ruud interviewt Thierry Baudet, Sigrid Kaag, Jesse Klaver, Lilian Marijnissen, Esther Ouwehand en Gert-Jan Segers in zijn atelier en maakt daarna hun verrassende portret.

NPO 1 – kanaal 1
maandag 22 februari – 23:50 uur

Community

Vragen?

Heb je vragen over de Kijktips van deze maand? Stel ze dan op de T-Mobile Community. Onze Community Managers, maar ook andere klanten staan altijd voor je klaar.

Naar de T-Mobile Community