Kijktips voor de maand november

Er is zó veel te zien op de 60 zenders die we standaard aanbieden! Daarom helpen we je graag een handje. We hebben kijktips voor je op een rijtje gezet in de categorieën: Films, Series, Sport, Informatief en Amusement. Ook kiezen we iedere maand een Zender van de maand uit met programma's die je niet wilt missen!

Films

Thriller

Wind River – Vermoord in de sneeuw

Meeslepende thriller over een onherbergzaam indianenreservaat in Wyoming waar een jong meisje is vermoord. Wildjager Cory Lambert helpt de onervaren FBI-agente Jane Banner bij het onderzoek. De film brengt ook de slechte positie van indianen onder de aandacht.

NPO 3 – kanaal 3
zaterdag 9 november– 20:30 uur

 

Oorlog

Testament of Youth – Met Kit Harington

Vera’s dromen vallen in duigen wanneer de Eerste Wereldoorlog uitbreekt. De jongen op wie ze verliefd is gaat naar het front en Vera maakt zelf ook de gruwelen mee als verpleegster in militaire ziekenhuizen. Gebaseerd op de biografie van pacifiste en schrijfster Vera Brittain.


VRT Één – kanaal 21
zaterdag 9 november– 21:30 uur

The Social Network – Inside Facebook

Je zou het niet denken, maar Facebook bestaat al meer dan 15 jaar. The Social Network is het op waarheid gebaseerde verhaal van het meest bekende sociale platform. De film richt zich op de beginjaren van Mark Zuckerberg en ‘Harvard’-tweeling van wie hij het Facebook-idee gestolen zou hebben.

Film 1 Première* – kanaal 350
dinsdag 19 november– 22:10 uur

*Deze zender is onderdeel van een Premium pakket. Dit pakket is heel makkelijk aan- en uit te zetten via My T-Mobile Thuis.

 

Sabotage

The Adjustment Bureau – Het noodlot en de liefde

Het is liefde op het eerste gezicht tussen politicus David en ballerina Elise. Maar mysterieuze mannen met grijze hoeden proberen de liefde en ook David persoonlijk te saboteren. Scifi-schrijver Philip K. Dick schreef al in de jaren vijftig dit verhaal over controleurs die zorgen dat niemand het noodlot tart.

SBS 9– kanaal 12
dinsdag 26 november – 20:30 uur

Series

Drugshandel

Keizersvrouwen – Met Imanuelle Grives

Deze serie over de wereld van highclass escorts en drugshandel is al, voor de eerste aflevering überhaupt uitgezonden is, ingehaald door de werkelijkheid. Een van de hoofdrolspeelsters, Imanuelle Grives, moet namelijk terechtstaan voor handel in xtc-pillen.

NPO 3 – kanaal 3
zondag 10 november – 20:15 uur

Bekroonde serie

Fleabag – Met Emmy bekroonde serie

De aan seksverslaafde, dolende twintiger Fleabag probeert wat van het leven te maken in Londen. Maar de stroeve relatie met haar stiefmoeder en haar erg drukke seksleven brengen haar verder van haar doelen dan de bedoeling is. De serie won maar liefst zes Emmy’s. 

Net5 – kanaal 9
dinsdag 12 november– 21:30 uur

Miniserie

Guilt – Een rampzalig besluit

Start van bloedstollende miniserie. Broers Max en Jake rijden in een donkere straat per ongeluk een oude man aan. In paniek besluiten ze hun sporen uit te wissen, met rampzalige gevolgen. Buren en familie van de overleden man ontdekken dat er iets niet klopt.

BBC First – kanaal 110
woensdag 13 november– 22:00 uur

*Deze zender is onderdeel van een Premium pakket. Dit Premium pakket is heel makkelijk aan- en uit te zetten via My T-Mobile Thuis.

Kostuummaand

Eline Vere – Prachtige chique jurken

De hele maand november is kostuummaand op ONS en dan kan Eline Vere niet ontbreken. Prachtige jurken en veel fin de siècle Haagse chic in deze serie, naar het boek van Louis Couperus. Een psychologisch drama om bij weg te zwijmelen. 

ONS – kanaal 377
zaterdag 23 november – 20:00 uur

*Deze zender is onderdeel van een Premium pakket. Dit Premium pakket is heel makkelijk aan- en uit te zetten via My T-Mobile Thuis.

Sport

Darten

Grand Slam of Darts – Wint Mighty Mike weer?

Een van de grootste darttoernooien begint weer en loopt van 9 tot en met 17 november. Weet Michael van Gerwen de titel terug te pakken? Hij won drie keer op rij in Wolverhampton, maar verloor vorig jaar in de halve finales.

RTL 7 – kanaal 7
zaterdag 9 november – 18:00 uur

 

Veldrijden

EK veldrijden – De toppers mogen weer

Titelverdedigers Mathieu van der Poel en Annemarie Worst mogen dit weekend weer aan de bak want het EK veldrijden staat voor de deur. Het evenement vindt plaats op 9 en 10 november in Silvelle, Italië. De dames trappen af om 13:40 en de mannen mogen om 15:10 van start. 

Eurosport 1 – kanaal 131
woensdag 11 november – 13:40 uur

Go Max!

Formule 1: GP Brazilië – Nog even punten pakken

De een-na-laatste halte van dit Formule 1-seizoen is Brazilië. Wat heeft Max Verstappen deze keer in petto op deze beroemde baan? In 2017 reed Max een ronde-record op het circuit van Interlagos en vorig jaar werd hij tweede achter Lewis Hamilton.

Ziggo Sport Select – kanaal 160
zondag 17 november - 17:00 uur

*Deze zender is onderdeel van een Premium pakket. Dit Premium pakket is heel makkelijk aan- en uit te zetten via My T-Mobile Thuis.

Voetbalavond

Voetbal: Champions League – Weer voetbalmagie van Ajax?

Een bijna perfecte voetbalavond met creatief spel, snelheid en technisch vernuft. Zo ging de eerste match van Ajax tegen Lille in september de geschiedenis in. Kan de ploeg van Erik ten Hag opnieuw voor magie zorgen?

Veronica – kanaal 8
woensdag 27 november – 20:30 uur

Informatief

Invasie

Polar bear invasion – De ijsberen zonder ijs

Aan het eind van de zomer trekken de ijsberen naar de ijsvlaktes om te jagen op vis en zeehonden. Maar… waar is het ijs? Het verhaal van een filmploeg die de ijsberen volgt in hun harde overlevingsstrijd.

National Geographic Wild – kanaal 83
maandag 11 november – 18:43 uur

Gevaar

Narcostaat – Danny op het gevaarlijke pad

Danny Ghosen begeeft zich weer in de gevarenzone. Hij onderzoekt in deze nieuwe serie de drugcriminaliteit in Nederland en laat zien dat het, net zoals Afghanistan en Colombia, een heuse narcostaat is. Danny ontmoet daders, experts en slachtoffers en schetst zo een indringend beeld. 

NPO 3– kanaal 3
maandag 18 november – 21:20 uur

Ontvoeringen

Clandestino – Kidnappen is big business

Nieuw seizoen van deze serie waarin David Beriain naar de gevaarlijkste gebieden ter wereld reist. In deze aflevering duikt hij in de ontvoeringindustrie van Venezuela. In geen enkel ander land worden zoveel mensen gekidnapt als daar. 

Discovery – kanaal 61
vrijdag 22 november – 21:30 uur

Nieuw!

Als de brandweer – Nieuwe Nederlandse serie

Vanaf de noodoproep en gillende sirenes tot reanimaties, bevrijden van verkeersslachtoffers uit autowrakken en, uiteraard, het blussen van branden. Brandweerploegen in Nederland staan centraal in deze spiksplinternieuwe realityserie. . 

SBS 6– kanaal 6
zondag 24 november – 21:30 uur

Amusement

Talentenjacht

The voice of Holland - Een nieuw seizoen!

Het nieuwe seizoen van The voice of Holland begint weer! Samen met de coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine gaat Nederland op zoek naar nieuw zangtalent. Zoals altijd begint het seizoen met de spannende blind auditions. Wie wordt de nieuwe voice of Holland? 

RTL 4 – kanaal 4
vrijdag 8 november – 20:30 uur

Reality

Drag Race Thailand - Drag queens in strijd

In de Thaise spin-off van het populaire RuPaul's Drag Race halen dragqueens alles uit de kast om de volgende Drag Superstar te worden. Deelnemers gaan provocerende uitdagingen aan in de strijd om de eretitel. Er kan maar één de beste zijn.

OUTtv – kanaal 18
dinsdag 12 november – 21:09 en 22:13 uur

Nieuw seizoen

90 Day fiancé all stars – Lekker veel drama

Het hele weekend uitzendingen over de meest spraakmakende stellen van de afgelopen jaren, met natuurlijk ook de Nederlandse Jesse Meester en zijn heetgebakerde Amerikaanse Darcey Silva. Het hele weekend van 06:00 tot 18:00 en vrijdag 15 november start een splinternieuw seizoen om 20:30.

TLC – kanaal 17
zaterdag 9 november – 06:00 uur

Nieuwe realityserie!

Grenzeloos verliefd: Baby in het buitenland

Een buitenlandse partner is soms al behoorlijk wennen, maar hoe zit dat als je een baby krijgt in een land met een totaal andere cultuur? Deze serie volgt Nederlandse vrouwen die zwanger zijn in het buitenland. Hoe zit het met de rol van schoonmama bijvoorbeeld?

NET 5 – kanaal 6
dinsdag 12 november – 20:30 uur

Kickbokser

RICO – Rico Verhoeven wordt gevolgd

Kickbokser Rico Verhoeven staat centraal in deze serie. Een jaar lang volgen de camera’s hem terwijl hij zich voorbereidt op een nieuwe confrontatie met Badr Hari op 21 december. Welke impact heeft dit op zijn privéleven? En: weet hij opnieuw te winnen?

SBS 6 – kanaal 6
maandag 25 november – 21:30 uur

Survival

Arctic: Alone – Overleven in de poolcirkel

Doe het ze maar na: tien rasechte survivors laten zich droppen bij de poolcirkel. Ze kampen met hongerige beren en wolven en de kou gaat overal doorheen. Dit is extreem in het kwadraat. Wie houdt het langste vol en wint de geldprijs? 

History Channel – kanaal 91
woensdag 27 november– 22:00 uur

Community

Vragen?

Heb je vragen over de Kijktips van deze maand? Stel ze dan op de T-Mobile Community. Onze Community Managers, maar ook andere klanten staan altijd voor je klaar.

Naar de T-Mobile Community