Kijktips voor de maand oktober

Er is zó veel te zien op de 60 zenders die we standaard aanbieden! Daarom helpen we je graag een handje. Iedere maand zetten wij de beste kijktips op een rijtje in de categorieën: Films, Series, SportInformatief en Amusement. Ook kiezen we een Zender van de maand uit met programma's die je niet wilt missen!

Films

Prijswinnend

Parasite (2019) – Gezin zonder grenzen

De familie Kim is arm, maar heel ondernemend. Zij weten zich door list en bedrog in het huishouden van de steenrijke familie Park te wurmen. En dan schuilt er ook nog een groot geheim in de kelder van de villa van familie Park.

NPO 2 – kanaal 2
zaterdag 9 oktober – 23:05 uur

Now You See Me (2013) – Virtuele bankroof

Vier illusionisten halen tijdens een show in Las Vegas een onmogelijke stunt uit: ze overvallen virtueel een bank in Parijs. De volgende dag blijken de kluizen daadwerkelijk leeg. FBI-agent Dylan Rhodes (Mark Ruffalo) en zijn Interpol-collega Alma Dray (Mélanie Laurent) proberen het viertal te pakken te krijgen. Het wordt een waar kat-en-muisspel.

Eén – kanaal 21
zaterdag 9 oktober – 21:25 uur

Beschuldigd

Jagten (2012) – Deens drama

Het leven van kleuterleider Lucas wordt compleet overhoopgehaald als het vijfjarige dochtertje van zijn beste vriend hem beschuldigt van misbruik. De geruchten over zijn 'daden' verspreiden zich als een lopend vuurtje. Al snel is Lucas persona non grata in het dorp.

Film 1 Première – kanaal 350
zondag 10 oktober – 22:00 uur

*Deze zender is onderdeel van een Premium pakket. Dit Themapakket is heel makkelijk aan- en uit te zetten via My T-Mobile Thuis.

Waargebeurd

Flight (2012) – Held tegen wil en d(r)ank

Piloot Whip Whitaker (Denzel Washington) maakt een noodlanding op de Hudson rivier, waarmee hij bijna alle passagiers redt. Hij wordt als held onthaald, maar later blijkt dat hij onder invloed was van drugs en alcohol. De pilotenvakbond doet er alles aan om de zaak onder de pet te houden. Naar een waargebeurd verhaal.

RTL 7 – kanaal 7
vrijdag 22 oktober – 23:00 uur

Series

Ondervraging

Interrogation – Waargebeurde cold case

Spannende misdaadserie, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De serie draait om de ondervragingen van medeplichtigen van een twintig jaar oude moordzaak. Heeft Eric Fisher zijn moeder vermoord of niet? En wie houden elkaar een hand boven het hoofd?

Canvas – kanaal 22
woensdag 13 oktober – 22:10 uur

Nieuw

Deep shit – Komische misdaadkomedie

Gloednieuwe Nederlandse comedyserie met in de hoofdrollen Jennifer Hoffman en Fockeline Ouwerkerk. Zij spelen twee bevriende vrouwen in een Vinex-wijk die beseffen hoe verschrikkelijk ze zijn vastgeroest in hun saaie leventjes. Een spannend dubbelleven lijkt de oplossing te zijn, maar dit loopt flink uit de hand.

NPO 3 – kanaal 3
zondag 17 oktober – 20:20 uur

romcom

Four weddings and a funeral – Trouwen en rouwen

Hoofdingrediënten van deze serie: vier bruiloften en één begrafenis, maar daar houdt de gelijkenis met de gelijknamige film ook op. In de serie draait het om vier Amerikaanse vrienden die in Londen samenkomen voor een bruiloft. Een schokkende gebeurtenis bij het altaar gooit hun levens overhoop.

RTL 8 – kanaal 10
maandag 18 oktober – 20:25 uur

Misdaad

Silent witness – 24ste seizoen

Er is lang op gewacht door de fans van deze langlopende forensische misdaaddrama. Nikki Alexander (Emilia Fox) en Jack Hodgson (David Caves) zijn eindelijk terug. Ze worden in dit 24ste seizoen bijgestaan door de nieuwe patholoog Adam Yeun (Jason Wong). In hun eerste zaak onderzoeken ze de dood van een gedetineerde.

BBC First – kanaal 110
vrijdag 29 oktober – 21:00 uur

Sport

Grand Prix

Formule 1 – Twee weken, twee GP’s

Op 10 oktober vindt de Grand Prix Turkije plaats op het 5338 kilometer lange circuit van Istanbul Park. Precies twee weken later is Circuit of the Americas, in Austin, podium voor de grootheden achter het kleine stuur. Verstappen werd hier in 2019 derde.

Ziggo Sport Select – kanaal 160
10 oktober – 15:00 uur
24 oktober – 21:00 uur

*Deze zender is onderdeel van een Premium pakket. Dit Premium pakket is heel makkelijk aan- en uit te zetten via My T-Mobile Thuis.

Voetbal: Nations Leaguefinale – Op naar Milaan

Italië, België, Frankrijk en Spanje zijn nog in de race om winnaar te worden van deze interlands. Donderdag 7 oktober zullen de finalisten bekend zijn. Drie dagen later zetten zij hun beste beentje voor in het San Siro stadion in Milaan.

NPO 3 – kanaal 3
zondag 10 oktober – 20:35 uur

Hardlopen

Marathon Rotterdam – Groen licht

Nadat elders in het land nog een streep werd gezet door verschillende hardloopevenementen gaat de NN Marathon Rotterdam wel door. Deze veertigste editie, die al twee keer werd uitgesteld, is voor een marathonloper toch wel de kers op de taart. Wie zal als eerste over de finish bij de Coolsingel komen?

NPO 1 – kanaal 1
zondag 24 oktober – 09:30 uur

Voetbal: Eredivisie – Topper Ajax - PSV

Kan het PSV van Roger Schmidt de doelpuntenmachine Ajax stoppen? De Eindhovense club snakt naar een landstitel, dus het enige wat telt is winnen. In augustus pakte de ploeg wel de eerste prijs van het seizoen. Dit doen zij in de vorm van de Johan Cruyff schaal door met 4-0 van Ajax te winnen. Zijn ze voor de tweede keer te sterk voor de Amsterdammers of kan Ajax eindelijk wraak nemen?

ESPN – kanaal 151
zondag 24 oktober – 16:45 uur

Informatief

Documentaire

The man Putin couldn’t kill – De vergiftiging van Navalny

Het griezelige en recente waargebeurde verhaal over de vergiftiging van Alexei Navalny, de rivaal van de Russische president Putin. Opgezet met een soort ‘James Bond’-voice-over wordt uitgelegd wat er in augustus 2020 moment voor moment gebeurde met Navalny.

Canvas – kanaal 22
maandag 11 oktober – 21:20 uur

Survival

Mountain men – Overleven in de bergen

Eustace Conway, Tom Oar en Marty Meierotto hebben hun leven gewijd aan het overleven in de wildernis. Deze ‘Mountain men’ zijn nu terug met een spannend nieuw seizoen. De winter verliest zijn greep op de bergen van Noord-Amerika, maar dat betekent niet dat het leven hier makkelijker wordt.

History Channel – kanaal 91
woensdag 13 oktober – 21:25 uur

Natuur

Jochem in de wolken – Ode aan Nederlandse natuur

Komiek, schrijver en bijna-bioloog Jochem Myjer vaart voor de natuurserie Jochem in de wolken in een luchtballon. Dit doet hij over vier van Nederlands mooiste en meest waardevolle natuurgebieden. Met zijn aanstekelijke passie en humor beschrijft hij, als groot natuurliefhebber en fanatiek vogelaar, het landschap en zijn bewoners.

NPO 1 – kanaal 1
vrijdag 15 oktober – 21:30 uur

Zoektocht

Expedition: Back to the Future – Reis door de tijd

Josh Gates gaat op zoek naar de originele tijdreisauto uit Back to the Future: de iconische DeLorean. Hij wordt geholpen door Christopher Lloyd, die Doc speelde in de film. Ze willen de auto uiteindelijk veilen. De opbrengst gaat naar de Michael J. Fox Foundation, voor onderzoek tegen Parkinson.

Discovery – kanaal 61
vrijdag 29 oktober – 20:30 uur

Amusement

Opera

Aria – Tóóóóntje hoger

Weer een nieuwe talentenjacht op de buis, dit keer met operazangers. Deelnemers moeten een bekende aria zingen. Deze wordt beoordeeld door drie doorgewinterde juryleden en operazangers Rosemary Joshua, Tania Kross en Henk Poort. Wie blaast hen omver? Daarnaast is er ook een ‘Secret Judge’ die pas onthuld wordt in de grote finale.

NPO 1 – kanaal 1
zondag 10 oktober – 20:25 uur

Liefde

90 day: The single life – Poging twee

Veel stellen van 90 day fiancé zijn – na soms een kortstondig huwelijk - weer single. Maar dat betekent niet dat de deelnemers de moed hebben opgegeven. In de nieuwe serie 90 day: The single life worden zes oud-deelnemers gevolgd tijdens hun nieuwe liefdeszoektocht.

TLC – kanaal 17
vrijdag 22 oktober – 22:30 uur

Daten

Cupido ofzo – Daten met een beperking

Ieder mens is op zoek naar de liefde en vriendschap. Dat geldt ook voor mensen met een beperking, zoals autisme of een niet aangeboren hersenafwijking. Voor deze personen is het vaak lastiger om de ware te vinden. Vandaar dat Wendy van Dijk en Leonie ter Braak hen gaan helpen met hun datingsbureau ‘Cupido ofzo’. Zal cupido raakschieten?

SBS 6 – kanaal 6
maandag 25 oktober – 21:30 uur

Spelshow

Chantals pyjama party – Zaterdagavondshow

Na het ongekende succes van Chantals pyjama party in Ziggo Dome, komt er nu een zaterdagavondshow van het pyjamafeest. Chantal Janzen ontvangt publiek in een tv-studio, waarin wederom de meest uiteenlopende spellen gespeeld worden. De winnaars van het spel gaan linea recta in pyjama op vakantie.

RTL 4 – kanaal 4
zaterdag 30 oktober – 20:00 uur

Community

Vragen?

Heb je vragen over de Kijktips van deze maand? Stel ze dan op de T-Mobile Community. Onze Community Managers, maar ook andere klanten staan altijd voor je klaar.

Naar de T-Mobile Community