Kijktips voor de maand januari

Er is zó veel te zien op de 60 zenders die we standaard aanbieden! Daarom helpen we je graag een handje. Iedere maand zetten wij de beste kijktips voor je op een rijtje in de categorieën: Films, Series, SportInformatief en Amusement. Ook kiezen we een Zender van de maand uit met programma's die je niet wilt missen!

Films

Ver van huis

Lion – Verloren kind

De vijfjarige Saroo gaat met zijn grote broer naar het station en valt in slaap in een stilstaande trein. Wanneer hij wakker wordt, blijkt hij honderden kilometers van huis. Maar waar was dat ook alweer? Saroo wordt geadopteerd in Tasmanië en gaat jaren later met Google Earth op zoek naar zijn afkomst. Naar een waargebeurd verhaal.

NPO 3 – kanaal 3
vrijdag 15 januari – 22:05 uur

Spannend

Gone Baby Gone – Regiedebuut Ben Affleck

Gone Baby Gone is het verrassende regiedebuut van Ben Affleck. De vierjarige Amanda is verdwenen en privédetectives Patrick Kenzie (Bens broer Casey Affleck) en Annie Gennaro (Michelle Monaghan) worden ingehuurd om het meisje op te sporen. De vraag is welke rol Amanda’s verslaafde moeder speelde bij de verdwijning.

SBS 9 – kanaal 12
dinsdag 19 januari – 20:30 uur

Mockumentary

Er Ist Wieder Da – Lachen om Hitler

Zeventig jaar na WWII wordt Hitler wakker in Berlijn. Iedereen denkt dat hij een gek is die hem goed kan nadoen en velen willen met hem op de foto: lachen! Maar in de kroeg klagen ze tegen Hitler over de teloorgang van hun land na de oorlog en wordt het ongemakkelijk. Mag je lachen om Hitler of niet?

RTL 7 – kanaal 7
donderdag 21 januari – 20:30 uur

Misdaad

The Whistlers – Fluiten als de maffia

Misdaadkomedie The Whistlers is een moderne film noir over de Roemeense politieagent Christi die als informant voor de maffia werkt. Hij belandt op het Canarisch eiland La Gomera om een geheime fluittaal te leren. Dit moet veilige communicatie over een complot mogelijk maken, maar er gaat van alles mis.

Film1 Première – kanaal 350
zaterdag 23 januari – 20:30 uur

*Deze zender is onderdeel van het Film1 Premium pakket. Dit Premium pakket is heel makkelijk aan- en uit te zetten via My T-Mobile Thuis.

 

Series

Moordmysterie

Beau Séjour – Zoek je moordenaar!

Bij de start van deze bijzondere Vlaamse serie ontwaakt Kato onder het bloed naast haar eigen dode lichaam. Wat is er gebeurd en wie heeft haar om het leven gebracht? Kato gaat zelf op zoek naar haar moordenaar. Beau Séjour oogstte al veel lof en er komt een tweede seizoen. Kijken dus!

NPO 3 – kanaal 3
zondag 17 januari – 22:15 uur

Spannend

The Sister – Duistere geheimen

Neil Cross, die ook Luther en Hard Sun schreef, heeft weer een serie afgeleverd waar de nekharen van overeind gaan staan. Nathan heeft een prachtige vrouw, fijn werk en een mooi huis, maar alles komt op losse schroeven wanneer hij achtervolgd wordt door een traumatische nacht uit het verleden.

BBC First – kanaal 110
woensdag 20 januari – 22:00 uur

Kostuumdrama

Miss Scarlet and the Duke – Crime met victoriaanse twist

In Peaky Blinders speelde ze Linda, de vrome vrouw van Tommy Shelby’s broer Arthur. Nu schittert Kate Philips weer in een kostuumdrama, maar dan in de hoofdrol als Eliza Scarlet, de eerste vrouwelijke detective. Met volop spannende verhalen, historische details en uiteraard prachtige victoriaanse kleding.

BBC First – kanaal 110
donderdag 21 januari – 21:00 uur

Pure – Dwanggedachtes aan seks

De serie Pure brengt op een integere én vrolijke manier psychiatrische aandoeningen onder de aandacht. De jonge vrouw Marnie zit iedere dag in een bus vol naakte mensen, althans in haar gedachten. Ook heeft ze allerlei andere seksuele dwanggedachtes.

BBC First – kanaal 110
vrijdag 22 januari – 22:00 uur

NCIS – Verbijsterende start seizoen 18!

De fans moesten wat langer geduld hebben omdat de opnames vertraging opliepen in verband met corona. Maar nu is er dan toch eindelijk een spiksplinternieuw seizoen. En dat begint meteen met een schietpartij die voor veel verbijstering zal zorgen.

Net 5 – kanaal 9
zondag 31 januari – 20:30 uur

Sport

RTL GP: Dakar 2021 – Finish in Jeddah!

Voor de tweede keer is de rally verreden in Saoedi-Arabië. Het parcours was korter, maar wel zwaarder met veel technische uitdagingen. Hoe staan de Nederlandse teams ervoor op de spannende laatste dag? De finish is na een etappe van 452 kilometer in Jeddah.

RTL 7 – kanaal 7
vrijdag 15 januari – 19:00 uur

Finale

Voetbal: Finale Spaanse Supercopa

Het FC Barcelona van coach Ronald Koeman en landskampioen Real Madrid nemen het op tegen de Baskische finalisten van de Copa del Rey, respectievelijk Real Sociedad (13-01) en Athletic Bilbao (14-01). De winnaars strijden in de finale om de Supercopa de España, gespeeld in het Estadio de la Cartuja in Sevilla.

Ziggo Sport Select – kanaal 160
zondag 17 januari – 20:55 uur

Schaatsen: EK allround/sprint – Nieuw schaatstijdperk aangeb

Er is heel wat geschoven op de schaatskalender, en het goede nieuws is dat de internationale schaatsunie ISU groen licht heeft gegeven voor diverse grote evenementen. Vanuit Thialf Heerenveen eerst de EK allround en sprint in een heel nieuw tijdperk, namelijk zonder Irene Wüst en Sven Kramer.

NPO 1 – kanaal 1
16 & 17 januari – 11:25 uur

Voetbal

De Eredivisie: Ajax -Feyenoord – Eeuwige strijd

Wat is nou een betere wedstrijd om de donkere januarimaand mee op te vrolijken dan de enige echte Eredivisieklassieker: Ajax – Feyenoord? Plof neer op de bank met je vrienden om te kijken wie er bij deze confrontatie met de winst vandoor gaat.

ESPN – kanaal 150
zondag 17 januari – 16:45 uur

Informatief

Cal fire – Vuurzeeën in Californië

Is Californië nog wel bewoonbaar? Die vraag dringt zich op bij het zien van het werk van brandweerlieden in Cal Fire. Ze werken in de frontlijn tegen de vuurzeeën, die ieder jaar verzengender en gevaarlijker worden. Deze serie vertelt het verhaal van dappere mannen en vrouwen die hun leven riskeren voor anderen.

Discovery – kanaal 61
zondag 17 januari - 20:30 uur 

Stegeman op de bres – Alberto in actie

Een nieuw seizoen van Stegeman op de bres waarin Alberto zijn tanden weer in lastige kwesties zet en opkomt voor gedupeerden van instanties of slachtoffers van mensen die kwaad in de zin hebben. En zoals bekend: Alberto is voor geen kleintje vervaard en gaat door roeien en ruiten om mensen te helpen.

SBS 6 – kanaal 6
zondag 17 januari – 21:25 uur

What killed Maradona? – Onbeantwoorde vragen

Het is het een van de grote vragen van bedroefde fans: Waarom stierf voetballegende Maradona een vroege dood op 60-jarige leeftijd? Na zijn overlijden werd een hartaanval als officiële doodsoorzaak genoemd, maar wat was precies de oorzaak? Waren het medicijnen, drugs of werd zijn hectische leven hem gewoon te veel?

Discovery – kanaal 61
zaterdag 23 januari – 22:30 uur

NOS: Klimaattop – Toekomstplannen

Hoe kunnen we ons het beste voorbereiden op de gevolgen van de klimaatverandering? Dat is de hoofdvraag in een uitzending naar aanleiding van de internationale Climate Adaption Summit in Den Haag. Herman van der Zandt en Peter Paul Munneke geven vooral het woord aan jongeren en wetenschappers die werken aan het Nederland van de toekomst.

NPO 2 – kanaal 2
maandag 25 januari – 20:30 uur

Amusement

Het familiediner – Zand erover

De coronatijd moet een flinke aanwas van familieruzies hebben opgeleverd. De hele dag boven op elkaars lip zitten, geeft haarscheurtjes in de beste relaties, of valt het mee? In ieder geval is Bert van Leeuwen weer klaar om de schade te repareren. Zand erover en geef elkaar een hand of een elleboogstootje.

NPO 1 – kanaal 1
maandag 18 januari - 21:35 uur

The sky is the limit – Glamour in het kwadraat

Jammer hè, alweer de loterij niet gewonnen! Kijk dan maar mee naar deze happy few die wel fortuin maakten en nu een luxeleven leiden. Sommigen investeerden in aandelen, anderen kregen succes als influencer of met topproducten zoals Zeynep, die met haar schoenen Beyoncé en Rihanna als klant kreeg.

SBS 6 – kanaal 6
dinsdag 19 januari – 20:30 uur

Hunted VIPS – Stressbestendig of niet?

Vijf seizoenen lang konden onbekende Nederlanders hun stressbestendigheid en uithoudingsvermogen testen in Hunted. Nu is het de beurt aan prominentere landgenoten. Wie de BN’ers zijn die meedoen is nog geheim. Wie van hen weet het beste uit handen te blijven van de autoriteiten als het eropaan komt?

NPO 3 – kanaal 3
maandag 25 januari – 20:25 uur

Celeb ex in the city – Oh nee, hè!

Celebs hebben het ook niet makkelijk, zeker niet als ze tijdens een blind date ineens te maken krijgen met een verrassingsbezoekje van een beruchte ex. Calum Best, en Michael Griffiths kunnen erover meepraten. Maar er zijn ook nieuwe namen zoals, Charlie King, Liam Gatsby, Amy Hart en Aisleyne Horgan-Wallace.

MTV – kanaal 15
vrijdag 29 januari t/m zondag 31 januari – 21:30 uur

Community

Vragen?

Heb je vragen over de Kijktips van deze maand? Stel ze dan op de T-Mobile Community. Onze Community Managers, maar ook andere klanten staan altijd voor je klaar.

Naar de T-Mobile Community