Xiaomi Mi 11 Lite kopen bij T-Mobile

Op zoek naar de ultieme prijs-kwaliteitverhouding? Dan heeft de Xiaomi Mi 11 Lite precies in huis wat je zoekt. Het Chinese Xiaomi is klaar om ons land te veroveren. Xiaomi komt met een prachtig palet aan kwaliteitstelefoons en deze Xiaomi Mi 11 Lite is er daar één van. Het kleine broertje van de Xiaomi Mi 11 heeft een flink AMOLED display. Dit display heeft een grootte van 6.55 inch en is uitgerust met de Qualcomm Snapdragon 732G processor. De verversingssnelheid van 90 Hz zorgt voor haarscherpe beelden. In combinatie met de 2 camera's en de selfiecamera samen een team waarmee je in elke situatie prachtige beelden maakt. Sluit nu een passend en maandelijks aanpasbaar abonnement af. Geniet van alles wat deze Xiaomi Mi 11 Lite je te bieden heeft!

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.