Xiaomi Mi 11 Ultra kopen bij T-Mobile

De gloednieuwe Xiaomi Mi 11 Ultra staat op het punt om Nederland te veroveren en jij kunt één van de eersten zijn die geniet van alles wat deze indrukwekkende smartphone je te bieden heeft. Het Chinese Xiaomi heeft een onstilbare honger naar innovatie en dat levert prachtige telefoons op die een mix vormen van kracht, design en handige features. Dat is bij deze Xiaomi Mi 11 Ultra niet anders. Heb je graag een groot scherm tot je beschikking? Dan heeft deze nieuwe Xiaomi precies wat je zoekt. Het AMOLED display met een verversingssnelheid van 120 Hz meet maar liefst 6.81 inch! Daarnaast brengt de Qualcomm Snapdragon 888 5G processor pure snelheid met zich mee, maak je haarscherpe foto’s en video’s met de drie camera’s én de selfiecamera én haal je het einde van de dag altijd zonder dat je je druk hoeft te maken over de levensduur van je batterij. Kortom, een geweldige telefoon voor smartphonegebruikers die nét dat beetje extra willen en die wel oren hebben naar een nieuwe Xiaomi. Ben je benieuwd wat Xiaomi nog meer voor je in petto heeft? Neem dan eens een kijkje in de shop. De Xiaomi Mi 11 Lite en Xiaomi Mi 11 komen uit dezelfde serie en zijn stuk voor stuk heerlijke toestellen!

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten? In combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude Samsung in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude iPhone in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.