4G van T-Mobile

Sneller en stabiel internet zonder onverwachte internetkosten

Het 4G-netwerk is het mobiele netwerk waarmee je data kunt verbruiken. 4G is de opvolger van 3G en geeft sneller en stabieler internet op je smartphone, tablet of je laptop.

Geniet van 4G van T-Mobile

Met 4G van T-Mobile kun je zorgeloos live streamen, je favoriete serie kijken of bijvoorbeeld muziek luisteren via Deezer. Met ons netwerk geniet je van snel en stabiel internet, ook als het druk is. 

Wat heb je daarvoor nodig?:

Ik ga voor 4G van T-Mobile

4G ervaren

Dekking

Vanaf oktober heeft T-Mobile landelijke dekking

In oktober woont 95% van alle inwoners in Nederland in een 4G-dekkingsgebied van T-Mobile. Ben je T-Mobile klant, dan houden we je persoonlijk op de hoogte wanneer 4G in jouw omgeving beschikbaar wordt.

Nog beter bereik met verbeterd 4G-netwerk

Naast de uitrol van landelijk 4G op 1800 MHz, wordt het netwerk verbeterd met 4G op 900 MHz. Deze mix van frequenties biedt maximaal 4G-bereik, binnen en buiten. Half augustus is dit klaar in de hele Randstad. Daarna rollen we ook snel uit in de rest van Nederland.

Wil je weten wanneer 4G in jouw buurt beschikbaar is? Doe dan de postcodecheck.

Postcodecheck


Populaire 4G telefoons en Sim Only


Veelgestelde vragen op het forum

Bezig met laden...

Waarom T-Mobile?

Bellen zoals thuis in de EU

Bellen zoals thuis in de EU

Met ons Stel Samen & Stel Bij abonnement hoef je niet bang te zijn voor onaangename verrassingen. Je maandelijkse belbundel is, tot 120 minuten, in de hele EU te gebruiken.

Stel Samen en Stel Bij

Stel je internet- en belbundel bij

Je kunt nu zelf je abonnement samenstellen en bijstellen. Het Stel Samen & Stel Bij abonnement biedt jou maximale flexibiliteit. Ook tijdens de looptijd van je abonnement.

4G

Sneller en stabieler internet met 4G

In oktober hebben we landelijke 4G-dekking, wat betekent dat 95% van alle inwoners in Nederland dan in een 4G-dekkingsgebied van T-Mobile woont.