Ons nieuwe 4G-netwerk geeft Nederland meer

Nieuw netwerk, meer masten, meer 4G

De afgelopen jaren hebben wij gebouwd aan iets bijzonders. Aan het netwerk van de toekomst. En het is zover. Sinds eind oktober hebben we landelijke 4G-dekking. Dit betekent dat 95% van alle inwoners in Nederland in een 4G-dekkingsgebied van T-Mobile woont en kan profiteren van supersnel 4G. En we zijn nog niet klaar. We blijven continu ons netwerk verbeteren. Eind 2015 is het 4G-dekkingspercentage zelfs 99%.

Wat is 4G?

Het 4G-netwerk is het mobiele netwerk waarmee je data kunt verbruiken. 4G is de opvolger van 3G en geeft sneller en stabieler internet op je smartphone, tablet of je laptop.
meer-4G

Geniet van 4G van T-Mobile

Met 4G van T-Mobile kun je zorgeloos live streamen, je favoriete serie kijken of bijvoorbeeld muziek luisteren via Deezer. Wij bieden jou een supersnel 4G-netwerk, ook onderweg en op moeilijker bereikbare plekken in Nederland. Geniet van supersnel 4G-internet, ook bij drukte.

Wat heb je daarvoor nodig?:

  • 4G-dekking
  • Een geschikt toestel
  • Een abonnement bij T-Mobile. Toegang tot het 4G-netwerk is voor alle klanten gratis!

Ik ga voor 4G van T-Mobile

4G ervaren

4G+

Met 4G+ kun je nu nog sneller en stabieler video's of muziek streamen via het mobiele netwerk. 4G+ is geen nieuw netwerk, maar een uitbreiding op het bestaande 4G-netwerk:

  • Beschikbaar in meer dan 75% van ons 4G-dekkingsgebied
  • Gemiddelde 4G+ snelheid ligt hoger dan bij 4G

Ervaar ons nieuwe netwerk

Test ons nu, de eerste maand zit je nergens aan vast

Ben je nog geen klant van T-Mobile? Dan willen wij jou graag de kans geven om ons nieuwe en supersnelle 4G-netwerk een maand lang te testen. Ben je als nieuwe klant toch niet overtuigd? Dan kun je gewoon binnen een maand weer overstappen.

Lees meer over deze actie

Test ons nu

Nieuw netwerk, meer masten, meer 4G

Landelijke dekking

Sinds eind oktober hebben we landelijke 4G-dekking. Dit betekent dat 95% van alle inwoners in Nederland in een 4G-dekkingsgebied van T-Mobile woont en kan profiteren van supersnel 4G. En we zijn nog niet klaar. We blijven continu ons netwerk verbeteren. Eind 2015 is het 4G-dekkingspercentage zelfs 99%. Samen met ons volledig vernieuwde 3G-netwerk levert dit versterkte dekking op voor zowel bellen als mobiel internet.

Benieuwd hoe het 4G-dekkingsgebied er bij jou uitziet? Bekijk het op onze dekkingskaart.

Meer capaciteit

De afgelopen jaren hebben wij gebouwd aan het netwerk van de toekomst. We hebben er bewust voor gekozen om niet ons bestaande netwerk aan te passen maar een volledig nieuw netwerk te bouwen en de allernieuwste technologieën toe te voegen. Zodat jij ongestoord kunt appen, streamen, surfen, gamen, bellen en muziek kunt luisteren.

We hebben meer dan 7000 nieuwe 4G-masten geplaatst in Nederland. De grote capaciteit die ons netwerk daardoor heeft zorgt ervoor dat meer mensen tegelijk ons netwerk kunnen gebruiken waarbij de snelheid behouden blijft.

Vergelijk het met een snelweg. Doordat we zoveel nieuwe masten hebben geplaatst hebben we niet alleen een nieuwe snelweg, maar vooral meer banen aangelegd. Hierdoor kan al het verkeer zonder vertraging verder. Zo hebben we ook bij drukte voldoende capaciteit beschikbaar, waardoor je jouw snelheid kunt behouden.

Meer over ons nieuwe 4G-netwerk

Meer snelheid

Wij kunnen met trots zeggen dat we gemiddeld de hoogste snelheid aanbieden op 4G. Uit recente, onafhankelijke onderzoeken van DIKW Consultancy blijkt namelijk dat de gemiddelde 4G-internetsnelheid bij T-Mobile, in de gemoderniseerde gebieden, voor het derde kwartaal op rij, hoger is ten opzichte van de twee andere grote providers.

Een supersnel netwerk dus, ook onderweg en op moeilijker bereikbare plekken in Nederland. Zowel buiten- als binnenshuis.

Meer over internetsnelheid


Populaire 4G-telefoons en Sim Only

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom 4G

Bezig met laden...

Waarom T-Mobile?

Bellen zoals thuis in de EU

Bellen zoals thuis in de EU

Met ons Stel Samen & Stel Bij abonnement hoef je niet bang te zijn voor onaangename verrassingen. Je maandelijkse belbundel is, tot 120 minuten, in de hele EU te gebruiken.

Stel Samen en Stel Bij

Stel je internet- en belbundel bij

Je kunt nu zelf je abonnement samenstellen en bijstellen. Het Stel Samen & Stel Bij abonnement biedt jou maximale flexibiliteit. Ook tijdens de looptijd van je abonnement.

Meer 4G

Nieuw netwerk, meer masten, meer 4G

Sinds eind oktober hebben we landelijke 4G-dekking. Dit betekent dat 95% van alle inwoners in Nederland in een 4G-dekkingsgebied van T-Mobile woont en kan profiteren van supersnel 4G.