Ons nieuwe 4G-netwerk geeft Nederland meer

Nieuw netwerk, meer masten, meer 4G

Hoera! Wij hebben het best geteste netwerk van Nederland, volgens P3-Group. T-Mobile is het beste op het gebied van bellen, data en netwerkdekking in grote en kleine steden maar ook onderweg. P3-Group test jaarlijks de kwaliteit van mobiele netwerken vanuit het oogpunt van de gebruiker. Jij dus.

Ervaar zelf het best geteste netwerk

Ben je nog geen klant van T-Mobile? We nodigen je graag uit om ons supersnelle 4G-netwerk zelf te ervaren. Stap vandaag nog over en test ons netwerk zelf. Ben je als nieuwe klant toch niet overtuigd? Dan kun je gewoon binnen een maand weer overstappen. Je zit nergens aan vast.

Ik wil een maand testen

Wat is 4G?

Het 4G-netwerk is het mobiele netwerk waarmee je data kunt verbruiken. 4G is de opvolger van 3G en geeft sneller en stabieler internet op je smartphone, tablet of je laptop.

Geniet van 4G van T-Mobile

4G

Met 4G van T-Mobile kun je zorgeloos live streamen, je favoriete serie kijken of bijvoorbeeld muziek luisteren via Deezer. Wij bieden jou een supersnel 4G-netwerk, ook onderweg en op moeilijker bereikbare plekken in Nederland. Geniet van supersnel 4G-internet, ook bij drukte.

Wat heb je daarvoor nodig?:

  • 4G-dekking
  • Een geschikt toestel
  • Een abonnement bij T-Mobile. Toegang tot het 4G-netwerk is voor alle klanten gratis!

Ik ga voor 4G van T-Mobile

4G+

Met 4G+ kun je nu nog sneller en stabieler video's of muziek streamen via het mobiele netwerk. 4G+ is geen nieuw netwerk, maar een uitbreiding op het bestaande 4G-netwerk.


Nieuw netwerk, meer masten, meer 4G

Landelijke dekking

Op dit moment hebben we landelijke 4G-dekking en woont 99% van alle inwoners in Nederland in een 4G-dekkingsgebied van T-Mobile. Deze mensen kunnen allemaal profiteren van supersnel 4G. En we zijn nog niet klaar. We blijven continu ons netwerk verbeteren. Samen met ons volledig vernieuwde 3G-netwerk levert dit versterkte dekking op voor zowel bellen als mobiel internet.

Benieuwd hoe het 4G-dekkingsgebied er bij jou uitziet? Bekijk het op onze dekkingskaart.

Meer capaciteit

De afgelopen jaren hebben wij gebouwd aan het netwerk van de toekomst. We hebben er bewust voor gekozen om niet ons bestaande netwerk aan te passen maar een volledig nieuw netwerk te bouwen en de allernieuwste technologieën toe te voegen. Zodat jij ongestoord kunt appen, streamen, surfen, gamen, bellen en muziek kunt luisteren.

We hebben meer dan 7000 nieuwe 4G-masten geplaatst in Nederland. De grote capaciteit die ons netwerk daardoor heeft zorgt ervoor dat meer mensen tegelijk ons netwerk kunnen gebruiken waarbij de snelheid behouden blijft.

Vergelijk het met een snelweg. Doordat we zoveel nieuwe masten hebben geplaatst hebben we niet alleen een nieuwe snelweg, maar vooral meer banen aangelegd. Hierdoor kan al het verkeer zonder vertraging verder. Zo hebben we ook bij drukte voldoende capaciteit beschikbaar, waardoor je jouw snelheid kunt behouden.

Meer over ons nieuwe 4G-netwerk

Meer snelheid

Wij kunnen met trots zeggen dat we gemiddeld de hoogste snelheid aanbieden op 4G. Uit recente, onafhankelijke onderzoeken van DIKW Consultancy blijkt namelijk dat de gemiddelde 4G-internetsnelheid bij T-Mobile, in de gemoderniseerde gebieden, voor het derde kwartaal op rij, hoger is ten opzichte van de twee andere grote providers.

Een supersnel netwerk dus, ook onderweg en op moeilijker bereikbare plekken in Nederland. Zowel buiten- als binnenshuis.

Meer over internetsnelheid


Vragen over P3-Group

P3-Group

Wie is P3-Group?

P3-Group voert internationale testen uit op gebied van bellen, data en netwerkdekking. Deze testen geven consumenten objectieve en transparante informatie over de prestaties van de verschillende netwerken. Nadat de testen zijn uitgevoerd wordt er een rapport (Mobile Benchmark) ontwikkeld.

Wat is de Mobile Benchmark?

De Mobile Benchmark is een rapport dat de prestaties laat zien van de verschillende P3 geteste Nederlandse mobiele netwerken. T-Mobile heeft 966 van de 1000 punten behaald. KPN heeft 942 punten, Vodafone 920 en Tele2 902 punten.

Bekijk het volledige Mobile Benchmark rapport (pdf)

De P3-Group test

Wat wordt er precies getest?

P3-Group test de dekking, capaciteit en netwerkkwaliteit vanuit het oogpunt van de gebruiker van het mobiele netwerk. Kan een T-Mobile klant bijvoorbeeld zonder problemen websites bezoeken en apps gebruiken?

Tijdens de test wordt er op verschillende locaties, in grote en in kleine steden door Nederland en onderweg, gekeken naar de mobiele verbinding op diverse tijdstippen. Er wordt bij het testen ook rekening gehouden met gebruikte en oudere toestellen.

Waarom heeft T-Mobile vorig jaar niet meegedaan aan de test?

T-Mobile deed vorig jaar niet mee in de test omdat we bezig waren met de verbouwing en vernieuwing van ons netwerk. Het zou daarom geen terechte beoordeling zijn tussen de Nederlandse mobiele netwerken.

Ik heb vaak netwerkklachten, hoe kan dat nu nog?

Vanaf eind oktober 2015 hebben we landelijke 4G-dekking. Dit betekent dat 95% van alle inwoners in Nederland in een 4G-dekkingsgebied van T-Mobile woont. Ervaar je op dit moment netwerkproblemen? Dan kun je via onze dekkingskaart een melding maken. Onze netwerkspecialisten nemen jouw situatie dan onder de loep en informeren jou over de uitkomst van het onderzoek.


Populaire 4G-telefoons en Sim Only


Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom 4G

Bezig met laden...

Waarom T-Mobile?

Bellen zoals thuis in de EU

Bellen zoals thuis in de EU

Met ons Stel Samen & Stel Bij abonnement hoef je niet bang te zijn voor onaangename verrassingen. Je maandelijkse belbundel is, tot 120 minuten, in de hele EU te gebruiken.

Stel Samen en Stel Bij

Stel je internet- en belbundel bij

Je kunt nu zelf je abonnement samenstellen en bijstellen. Het Stel Samen & Stel Bij abonnement biedt jou maximale flexibiliteit. Ook tijdens de looptijd van je abonnement.

Meer 4G

Nieuw netwerk, meer masten, meer 4G

Sinds eind oktober hebben we landelijke 4G-dekking. Dit betekent dat 95% van alle inwoners in Nederland in een 4G-dekkingsgebied van T-Mobile woont en kan profiteren van supersnel 4G.